RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

ananas_ze -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.12.2015 0:32:19)

Ko smije na vagu stati [sm=smiley36.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.12.2015 9:28:06)

Ja sam stala[sm=smiley36.gif]...nema promjena ove sedmice[sm=hudicek1.gif]

ananas_ze -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.12.2015 10:55:41)

-1, ukupno 4[sm=bravo.gif]
Nisam se nadala[sm=smiley36.gif]
Edita nek nema ni +

Alma_27 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2015 10:29:14)

Ja uradih onaj proracun masnoce ru tijelu od prije nekoliko stranica i, kako forumasica rece, kao da sma samar dobila [sm=smiley13.gif] 28% [sm=smiley13.gif] Imam samo 3kg viska.

Alma_27 -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.12.2015 10:14:40)

IZVORNA PORUKA: Alma_27

Ja uradih onaj proracun masnoce ru tijelu od prije nekoliko stranica i, kako forumasica rece, kao da sma samar dobila [sm=smiley13.gif] 28% [sm=smiley13.gif] Imam samo 3kg viska.

Joj, sam sebe citiram i odgovaram, ali moram [sm=jezicek.gif]

Tri kilograma nisu problem, ali moram zdravije jesti. nasla sam super knjigu u PDF formatu vezanuza celulit, ali mi je dobro dosla sto sam se nafurala na zdravu ishranu i nasla gomilu dobrih recepata. Ako je zelite, javite se da vam posaljem.

Za pola godine se ponovo mjerim :)

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2015 11:26:45)

Jutric [sm=bravo.gif]

Sta ima, gdje ste, vidim ananas se zadala u mrsanje [sm=bravo.gif]

Meni otisao dragi gost a i mi neplanski otisli u Istanbul na sedmicu dana, jedva sletili nazad u ovu maglu, tamo je bas lijepo, suncano, nahodali smo se, najeli smo se, sad ne smijem ni na vagu stati [sm=sad.gif]

ali eto samo da se prijavim, da ne mislite da sam vas zaboravila, sutra nastavljamo ako Bog da [sm=bravo.gif]

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2015 12:39:30)

Jutros pokazuje 62.1 [sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2015 12:28:38)

Hi

Ima li vas [sm=smiley36.gif]

ja stala na vagu [sm=smiley29.gif]

vidimo se sljedeci petak [sm=sad.gif][sm=smiley36.gif]

ananas_ze -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2015 15:57:04)

Ev mene
Vaga ne mrda
[sm=hudicek1.gif] stigla
Cijelu sam sedmicu brljala kontam sta mi je?! Makar nema plusa,idemo dalje [sm=bravo.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2015 15:56:09)

Kod mene nista,stoji i ove sedmice[sm=hudicek1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.12.2015 11:36:51)

Jedva nadjoh temu, ima li vas ili ste odustale [sm=zmeden.gif][sm=muca.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.12.2015 14:34:32)

Dancic zenice...kako vam ide,ja sam ovu sedmicu brljala i brljala,nikako da prestanem vise stim...Pocela ici na voznju,hocu polagati vozacki,Ameen ima ispite svaki dan,Dima je uvijek oko mene,takO da nemam vremena ni da se javljam...Je li iko od vas probao limun i persun,skuha se caj i pije se,kazu da je super za mrsanje...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.12.2015 16:17:20)

Sretno s voznjom [sm=bravo.gif] i ja brljam vec dugo ali moram malo da se uozbiljim, vakat, je, sutra cu se vagati da vidim jesam li vratila ono malo jada sto sam izgubila [sm=smiley36.gif]

Kod mene od jutros;
D; tost sa mladim sirom i jogurtom, kafa.
U; jabuka
R; pileca salata
V; nisam jos nista planirala, imam neku corbicu tek skuhano, pa mozda to pojedem ili nesto sl.

Dobila sam fine saudijske hurme pa dvije uzmem svako jutro i kasikicu propolisa/med/maticna mlijec.

eto to je za danas, idemo dalje.

A za te neke mjesavine sto pomazu u mrsanju nebih ti znala nista reci.
Limun je dobar jer topi masne naslage i citrusi uglavnom se preporucuju kod mrsanja, tako da sigurno ne moze skoditi. Zeleni caj isto mozes negdje ubaciti, onda jogurt + mljeveni lan.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.12.2015 23:05:25)

Samo da vam javim da ste bezobrazne [sm=jezicek.gif]i da cete biti diskvalifikovane iz utrke gubljenje kilograma, pa niko da bar prizna da se nije izvagao danas [sm=sad.gif]

a ja sam se sad sjetila da bih trebala nesto ovdje sarnuti [sm=smiley36.gif] vagala sam se jutros [sm=smiley18.gif] i bolje da nisam [sm=smiley36.gif]

Ananaskooo ? ima li minusa ?

ananas_ze -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.12.2015 14:47:44)

Meni je M donijela minus mozda pola kile-kilu i brljam, vagala se sinoc bolje da nisam, vas nema,ne da mi se samoj [sm=smiley13.gif]

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.12.2015 14:50:25)

I ja sam dobila skoro kilu.
Ha se čovjek najede, ha vaga kučka prokleta [sm=jezicek.gif]

EEDITH -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.12.2015 15:41:57)

IZVORNA PORUKA: palachinken

I ja sam dobila skoro kilu.
Ha se čovjek najede, ha vaga kučka prokleta [sm=jezicek.gif]

baš primijetih na fotkama sa DM da si se zabucila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2015 12:36:39)

Dancic zenice...vagate li se,mrsate li[sm=smiley1.gif] ja nisam stala na vagu ni ove sedmice...elem,bila sam po stresom,previse..Ameen mi dobio urtikariju,isli doktoru,vadili nalaze,nasekirala sam se strasno...Sada je bolje hvala Bogu,danas evo nema nista,nadam se da se nece vracati....Ja moram smrsati 10 kg do 10.03. Sta mislite,moze li se to?

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2015 21:33:07)

'vece,

edita draga bas mi je zao [sm=smiley13.gif] drago mi je da je bolje

ja se i ne javljam a niti mrsam, a iskreno ne jedem nesto posebno gluposti ali sigurno vaga ne mice, jer gdje ce kad nemam onih dosadnih 5 obroka dnevno vec u vrh glave 3, meni mrsko jesti stalno, radje sjednem jednom i najedem se [sm=smiley36.gif]

vidim ni vi se ne javljate.

A do marta mozes komotno i 15 kg ako u prosjeku mrsas 1kg sedmicno, prvu sedmicu uvijek ide malo vise zbog vode, one druge sedmice po kilo i eto te ko nova do 10.3, a sto do tog datuma, jeli to ima neka svadba [sm=jezicek.gif] da i mi dodjemo [sm=smiley36.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.12.2015 0:18:28)

Ima svadba,udaje mi se zaova,bujrum[sm=bravo.gif]

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.12.2015 0:24:06)

IZVORNA PORUKA: Edita1989

Ima svadba,udaje mi se zaova,bujrum[sm=bravo.gif]

A sto 10, previse ti je to....
Kad kreces? Ja sve sebi govorim od ponedjeljka, pa nikad [sm=jezicek.gif].
Ja bih 5 .

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.12.2015 22:26:57)

haj kad si navalila doci cemo ti , red je, ne udaje se zaova svaki dan [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

a jasmin meni se cini da mi uvijek imamo jos malo da smrsamo [sm=jezicek.gif]

jeli opet krecemo sutra oficijalno, valja nam do marta smrsati [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.12.2015 15:46:37)

Jasmin,moze i 5,tek toliko da fino stanem u neku haljinu,naravno ide neka prostojna haljina,sa maramom,nista otkriveno,al opet nevalja da kipi...Iskreno receno ja sam zadovoljna izgledom,samo stomak i kukovi su mi uzas,poslije poroda je ostalo,bas ruzno izgleda...Eto to i malo ruke da stanjim bilo bi ok

Canim,pocinjemo danas [sm=bravo.gif]

Samo moramo se aktivirati i na temi ..Mi samo petkom navratimo da kazemo nema minusa i to je to,motivacija nam je 0..,

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.12.2015 16:32:35)

Upravo, motivacija je nula, valjda sto niko od nas nema prevelik minus pa sad izvodimo nesto [sm=smiley36.gif]

Ja se nisam vagala jutros ali sam gledala da imam durucak, uzinu, rucak i jos cu nesto za vecericu, vode pijem.

Kakvi su kod vas obicaji, jeli imaju knu vece, tj ono vece kad se kna stavlja na ruke ? U Turskoj ima, kIna gecesi se zove,tad se svako nosi kako hoce, pa i pokrivene jer obicaj je da budu sve zene, bude bas lijepo a pri kraj veceri mlada nosi i tradicionalnu nosnju i tad se uglavnom mladozenja pridruzi, samo sto ovi u Tr imaju pretuznu pjesmu koju pjevaju kad se kna stavlja, najbolje je ne razumiti nista [sm=smiley36.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.12.2015 16:40:53)

Nema ovdje to,ovdje se dan prije svadbe napravi zabava,kao djevojacko vece,bude lijepo...

Ja sam za danas pojela samo jednu porciju makarona sa piletinom.,Jutros isla na voznju, pojela pola kifle...nisam se ni ja vagalA...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  329 330 [331] 332 333   Sljedeća stranica >   >>