RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Alma_27 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2015 15:44:06)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Meni pišite 56,3-zadovoljna sam, da mi je jo 2 kilice i super bi bilo. Za doručak bila banana, ručku malo zeljanice, a večeri još ne znam šta će biti. Pozz

ne bih ja s tim izdrzala ni do 12 [sm=smiley36.gif]

ja inace dobr doruckujem a slabije jedem navece.

nabacila sam 2-3 kg zbog slatkisa, grickalica posebno navece i sad ne mogu da ih skinem cak ni kad sam se vratila n stari rezim ishrane [sm=smiley13.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2015 14:06:45)

Kod mene do sada bila kafa i banana, kasnije ću tanjir graha sa kriškom domaćeg hljeba i kupus salatom.Uglavnom, za sada dobro ide, gura se nekako.Lijep dan vam svima želim..

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2015 14:19:04)

Dancic,kako ide..kod mene opet jutros mali minuscic,guram nekako..pijem puno vode,zeleni čaj,jučer sam zabrljala sa čokoladom malo,ali neću više

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.4.2015 12:30:14)

Doručku bila jabuka, ručku sam već spremila rižoto sa povrćem, večeri će vjerovatno biti isto ako šta ostane od ručka. Uživajte u lijepom danu!

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.4.2015 13:13:03)

Dancic...

Azra,ja od jabuke samo gladna budem hahahah...

Ja sam pojela bananu i popila ness,za ručak necu nista,možda samo voće,jer smo pozvani na večeru...

Gdje ste se sakrile mrsavice,nema vas...

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.4.2015 13:34:29)

Vjeruj Edita da i mene dugo nije glad ovako uhvatila, ali izdržat ću još sat vremena, dok mi mali ne dođe iz škole, pa ćemo zajedno ručati.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.4.2015 13:36:54)

Ja sam tu.. redovno citam.. manje se javljam, nemam bas sta pisati [sm=smiley36.gif]
Ide polahko.. kao i vi, guram nekako [sm=smiley36.gif]

Da vas pitam..
Ima nekoliko mjeseci kako ne kuham kolace nikako, i ne jedem ih.
Ali kad jednom u sedmici, ili dvije sedmice, pojedem jedan ili dva kolaca, boli me stomak navece.
E sad je li moguce da je to zato sto sam malo odvikla od kolaca [sm=zmeden.gif]
Ili mozda zato sto taj kolac najcesce zamijenim sa ruckom, tj. ne rucam taj dan ili pojedem tek malo [sm=zmeden.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2015 10:35:28)

Jutro,kako ste danas mrsavice...
Ja rekoh sinoc da sam pozvana na veceru,eh otisla ja,nista mi se svidjelo nije,pojela sam koju kasiku radi reda i pojela salatu,elem ne zabrljah nista [sm=smiley36.gif]

Daliyah,ne znam,moguce da je zbog toga sto ne jedeš

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2015 10:45:24)

Dobar dan mršavice...Ja još nisam doručkovala, bit će pahuljice sa malo mlijeka.Zadovoljna sam za sad, osjetim na sebi mali minuščić, vidjet ćemo u ponedjeljak.

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.4.2015 11:55:03)

Dancic,ja jutros doruckovala kiflu sa malo salame,pojma nemam sta bih,nista mi se ne jede...Sada evo kontam rucak...Dosla mi je i [sm=hudicek1.gif],tako da sam bezveze....

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.4.2015 12:37:07)

Jutric, ja vas skoro svaki dan prelistam, ali s moba mi mrsko kucati, pa evo da se javim.

Edita nemam komentar za ono slatko cose, i kod mene je slicna situacija, najbolje da postavim bravu na ormar [sm=smiley36.gif]

Ja sam ok ove sedmice, imala sam 2 slatka dana, sto nije ok, ali eto nije ni lose, vaga me jos uvijek voli [sm=jezicek.gif]

idemo dalje.

idana1812 -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.4.2015 8:00:13)

Dobro jutro. Izvagah se jutros i ugledah -800gr. A nisam nista posebno mijenjala. Zezam se s mm da zivim sa svekrvom, koja mi je trenutno u posjeti, bila bih mrsava ko grana [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..

Uglavnom ja zadovoljna. Neko je pitao za mijenjanje obroka kolacem. Moguce je da i kolicina secera tesko padne na zeludac. Ja kad sam na UN dijeti i kad trebm pojesti dva kolaca i red cokolade odjednom imam mucnine...

Edita se dobro drzi.. [sm=bravo.gif] Bravo!!

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.4.2015 8:05:49)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

vaganje , vaganje [sm=bravo.gif]

minus 1 kg

za 4 sedmice -3,5 [sm=sloncek.gif]

plan: u naredne 4 sedmice izgubiti 2,5

da prijavim - 0,3 [sm=smiley1.gif]
nije moglo više ...zeznuli me Asjin rođendan i Uskrs

dakle nakon 5 sedmica - 3,8

mali minus 0,3 [sm=smiley1.gif] očekivano

dakle za 6 sedmica 4,100 [sm=smiley1.gif]

sad kad su prosli praznici mogu da se nadm većem minusu [sm=smiley1.gif]

mali minus 0,5 al očekivano jer sad već ide sporije

za 7 sedmica 4,6 u minusu
[sm=sloncek.gif]
juce i prekjuce zabrljala s komadom zeljanice (veličine mobitela [sm=smiley36.gif])

jutros nista za prijaviti [sm=smiley36.gif]
dakle nakon 8 sedmica stoji 4,6

vikend mi je bio bez kontrole... evo danas opet startam s disciplinom [sm=smiley1.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.4.2015 9:51:45)

Jutro... Ko mene jutros -700 g...moglo je boje,ali eto..

Zenice,vi ste bas podrska,ja bez vas ne mrsam [sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.4.2015 11:07:32)

Meni pišite 56, presretna sam!

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.4.2015 11:14:40)

Jutric...joj jeli vec ponedeljak [sm=smiley36.gif], ne izvagah se jutros, jedva ustadoh, ova moja nije htjela da spava zadugo, poslije ni ja nisam mogla spavati i tako uspavala se jutros i ne izvagah se, ujutro cu aBd.
Juce sam doduse jela pizzu, ali to mi je jedino sto sam konkretno jela, za dorucak banana, uzina bademi i oko 19h 2 kriskice pizze.

azra uh da je meni 56 kg [sm=bravo.gif] svaka cast [sm=bravo.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.4.2015 11:50:32)

IZVORNA PORUKA: idana1812

Neko je pitao za mijenjanje obroka kolacem. Moguce je da i kolicina secera tesko padne na zeludac. Ja kad sam na UN dijeti i kad trebm pojesti dva kolaca i red cokolade odjednom imam mucnine...

Ja sma pitala [sm=smiley1.gif] E pa i meni bas tako bude. Ma radije cu haman skroz izbjegavati kolace, dok ne dodjem do cilja [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif] za minuse, dobro vam ide.

Azra, i ja sam na 56 (malo preko) [sm=smiley36.gif] samo sam jos niza od tebe i treba meni jos do cilja [sm=smiley1.gif]

Juce kad sam se vagala bilo je -600 a danas je vec mali plusic jer sam juce malo pretjerala [sm=smiley36.gif]
Tako neka ostane ovo -600 [sm=smiley36.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.4.2015 14:52:18)

Dancic,kako ide...Kod mene jutros pola kifle i kafa,za rucak pravim piletinu sa rizom...

Bokal vode sam skoro popila,poslije cu zeleni caj..

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.4.2015 10:31:15)

Zdravo ženice, dručkovala bananu, popila kaficu...Ručku će biti kockica pogače sa sirom, kajmakom i salatom od mladog luka..Uživajte!

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.4.2015 14:46:45)

Hi ☺...Vrućine kod nas,Bože dragi..

Ja jutros pojela kiflu sa pavlakom,poslije ness...Eh onda voda,zeleni caj i fresh sok-narandža i limun...

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.4.2015 18:12:21)

IZVORNA PORUKA: Edita1989

Ja jutros pojela kiflu sa pavlakom,poslije ness...Eh onda voda,zeleni caj i fresh sok-narandža i limun...

Ja zavrsila sa svojim jelom za danas :) Jutros bilo jedno jaje, przeno i casa jogurta. Rucak/vecera corbica od krompira i zdjelica salate i pola kriske farmera. Zgrijesih sa jednim keksom uz kafu kod drugarice, nije strasno [sm=smiley36.gif]

Edita ja gdje god sam citala, Ness se ne preporucuje, u biti sve te instant kafe nisu zdrave.
Prekosutra rostilj, valjda bez somuna [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.4.2015 19:01:15)

kako me nervira kad mi se pojavi onaj bijeli error prozor, taman napisala i da posaljem [sm=hudicek1.gif]

Kod mene danas

D;banana i kafica
U: salata sa mladim lukom i pavlakom, jogurt i tanka kriska razenog hljeba.
R:Heljdopita i komadic zeljanice, ostalo od cerke pa da se ne baci [sm=smiley36.gif]
V;Sad cu kaficu i to je to

Od fizicke aktivnosti nekih sat i po setlje i citav dan neko proljetno spremanje a imam osjecaj da nista nisam uradila, haus sam napravila [sm=sad.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.4.2015 10:31:24)

IZVORNA PORUKA: canim

kako me nervira kad mi se pojavi onaj bijeli error prozor, taman napisala i da posaljem [sm=hudicek1.gif]

Kad ti se ovo desi, ako ti je bas mrsko pisati ponovo (a meni jest uvijek [sm=smiley36.gif] ) uradi ovako:
pritisni na tastaturi tipku back i vratice ti se na tvoj post,
onda ga kopiraj i nemoj izlaziti iz tog "prozora" odmah nego ga spusti dole,
kad se ulogujes ponovo samo tekst u novi prozor za pisanje "zalijepi" i posalji,
tek onda mozes izaci iz onog prvog prozora sa kojeg si kopirala.
Nadam se da si me skontala.. [sm=smiley36.gif]
Ja ovako uvijek radim [sm=smiley1.gif]

U skladu sa temom [sm=smiley36.gif]
ja juce dobro zabrljala...
da je bar bio neki dobar kolac ili tako nesto "vrijedno", nego sam citav dan nesto grickala bezveze [sm=hudicek1.gif]
Danas sam ozbiljnija [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.4.2015 10:35:15)

IZVORNA PORUKA: Edita1989

probaj izbaciti tu kiflu....[sm=smiley1.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.5.2015 12:33:21)

Dan [sm=smiley1.gif]
Kakva je sutnja na ovoj temi [sm=smiley1.gif]

Ja juce bila dobra, ali na kraju dana jela lubenice i danas plus na vagi [sm=smiley36.gif]
Danas cu biti bolja ako Bog da [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>