RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.4.2015 15:42:40)

Kako ide mrsavice ☺... Ja kasnim sa ruckom danas,tek sada spremam,radila kucu cijeli dan i pila vodu,malo,malo,trcim u wc,da prostite [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Uglavnom,ne brljam,dobro mi ide,valjda ce biti minuscic u pon aBd..

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.4.2015 16:06:24)

Jutros zeleni čaj al poprilično kasno oko 10... u 12 šaku badema...

trebla praviti opet oradu al MM nije mogao čekati pa njemu i Asji napravih bolonjeze a ja evo kontam šta bih ručala...

možda salatu od pečenih paprika s bejlim lukom i mladi sir...
Ma nisam ni gladna al moram jesti...

Nahodali se po Vrelu B. ...ljepota i sunce...

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.4.2015 9:31:45)

Dobro jutro...Ja jos nisam doruckovala,još malo pa ću skuhati jaje,sada idem napraviti sebi vodu [sm=bravo.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.4.2015 10:34:25)

Jutro i od mene, popila kafu, limunadu i pojela jabuku, za ručak supa, piletina i krompir..Lijep dan vam želim!

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.4.2015 11:13:31)

Jutro i od mene ;)
Jutros oko 8 casa tople vode sa limunom, ovih dana sam pila i lan sa jogutom, ali jutros zaboravih. Oko pola 10 i doruckovala.
Danas mi je brlj dan, rodjendan mob braticu :)
Super sam bila ovih dana i slatkisi mi ne nedostaju.
Danas cu i najmanje litar caja od zare popiti, ona je super u.proljece i za mrsanje i za krv.

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.4.2015 11:33:34)

Minnie,ti više ne pijes vodu sa cimetom i jabukom?Je li tebi šta pomogla ili ništa,kao i kod mene

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.4.2015 14:39:01)

dančić

ja jutros malo zabrljah ...nerazmisljajuci si napravih ness i ppih dopola....
pa sam zalijepla stiker oored sporeta "ness nO-no"[sm=smiley1.gif]

kako nisam bila kući do 13 h tek sam maloprije jela: gljive i jaje na oko koje sam pravila na kokosovom ulju

za večeru ću gant nešto tip malo mladog sira rukole ...jer imam i dvije uzine : banana...mozd drugu uzinu izbacim jer sumnjam da cu moci jesti vise..

odoh uraditi vjezbe [sm=sloncek.gif]
a večeras ću izazov 3.dan : 25 trbusnjaka , 10 dizanja nogu i 20 plank .....

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.4.2015 19:17:22)

IZVORNA PORUKA: Edita1989

Minnie,ti više ne pijes vodu sa cimetom i jabukom?Je li tebi šta pomogla ili ništa,kao i kod mene

Ne pijem vise, pravila par dana ali tad nisam pazila, pa nije mogla ni pomoci [sm=smiley36.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.4.2015 14:40:14)

Dan [sm=smiley1.gif]
Mislim da sam se konacno uozbiljila [sm=smiley36.gif]
Odlucila sam ovu sedmicu da ne jedem nista slatko, osim sto cu piti ness, ali trudicu se i njega da bar umanjim.
Dva obroka i dvije uzine cu imati. Uzine ce biti uglavnom jogurt, a mozda i\ili vocka neka.
Mozda pocnem i vjezbati nesto, ali ne svaki dan.
Da mi je izdrzati sedmicu bez slatkog... [sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.4.2015 15:32:02)

Kod mene za doručak bila jabuka, ručku špinat, prasa, kajmak i kriška hljeba..Počela sam raditi i čučnjeve, za početak po 50 i nadam se bar malom minusu sutra.

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.4.2015 15:39:01)

Danas bio nastavak rodjendana za malu raju u igraonici, samo sam pola case (plasticne bijele) popila soka, tortu nisam, bas napredujem [sm=smiley36.gif]
Natrckarah se po igraonici ko velika, ali cu veceras vjezbice, bar dio. I napokon lijepo vrijeme, vise sunca i vise motivacije.
Ja se ne vagam sutra, nego na kraju zacrtanog period cu staviti sliku prije i pislije, nadam se da ce razlika biti vidljiva :)

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.4.2015 17:43:18)

Dancic...Ja danas hodala cijeli dan...Samo sam jela za dorucak,isli na arapski dorucak hehehe,jela hummus,popila caj i uzela malo paradajza,maloprije popila kafu i to je to...Sinoc sam radila vjezbe,ali sam i zabrljala,pojela sam kolac [sm=hudicek1.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.4.2015 21:13:42)

Hi mrsavice..Direktno javljanje sa trake [sm=smiley36.gif],hodam malo,malo trcim,nadam se da ce biti minuscica [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.4.2015 22:02:00)

Iako sam danas zgrijesila nadam se sutrasnjem minusu

Bečka šnicla nije strašna i jedno kuhano jaje ...
zeljanica je nepotrebna bila i čokoladni kolač....

propustih filovane paprike, sirnicu, pečeni pekrski krompir, francusku salatu....[sm=smiley36.gif]

karantena35 -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.4.2015 8:17:52)

Odlučih i ja malo skinut koju kilicu, pripazit na unos kalorija, potrošnju itd, pa sad čitam ovu temu... A šta mislite o ovom kalkulatoru raspodjele kalorija (po obrocima)? Čini se korisno a ja to zapravo ni ne znam kako se koristi, morat ću to malo proučit.[sm=smiley1.gif]

idana1812 -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.4.2015 8:38:16)

Ja sam vam malo bila neaktivna protekle sedmice jer sam pocela raditi i previse je bilo stvari za organizirati. Uglavnom nema vecih pomaka u kilazi, ali su vidljivi u cm. Jucer sam se zalila treneru na to, ali onda smo imali skeniranje i nakon sto sam vidjela da skener pokazuje 2,3% manje sala, a pri tome 2% vise misica postaje mi jasno sta se desilo s kilazom. Uglavnom sad se pored treninga dobrano planiram fokusirati na ishranu. Prema razgovoru sam utvrdila da bih bijeli kruh trebala zamijeniti sa integralnim, mislim mogu pokusati, Ne jedem ja puno kruha tokom dana, snitu, ev dvije, ali ocito to je mnogo za mene. Slatkise i dalje moram drzati pod kontrolom, sta cu :D...Bas sam se zainatila da postignem jos bolje rezultate...

Eto ja ovako kao padobranac uletim, ispricam se :)...Nadam se da ste mi sve dobro..

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.4.2015 9:09:46)

Dobro jutro! Mali minus, jutros 56,7-ja zadovoljna...Za doručak ječmene pahuljice sa mlijekom i kafica, ručku riža,piletina, supa,salata...Idemo po nove minuse!Lijep dan vam želim[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.4.2015 9:33:32)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

vaganje , vaganje [sm=bravo.gif]

minus 1 kg

za 4 sedmice -3,5 [sm=sloncek.gif]

plan: u naredne 4 sedmice izgubiti 2,5

da prijavim - 0,3 [sm=smiley1.gif]
nije moglo više ...zeznuli me Asjin rođendan i Uskrs

dakle nakon 5 sedmica - 3,8

mali minus 0,3 [sm=smiley1.gif] očekivano

dakle za 6 sedmica 4,100 [sm=smiley1.gif]

sad kad su prosli praznici mogu da se nadm većem minusu [sm=smiley1.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.4.2015 15:17:29)

Dancic...Kod mene vaga jutros ne pokaza nista..Tako sam razocarana,ljuta,tuzna,ne znam vise..Stvarno sam se pazila,vjezbala i eto nista...Jutros kako sam se izvagala,vidim nema nista,razocarala sam se pravo,nista mi ne ide,dan mi je naopako skroz....

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2015 10:04:21)

Jutro- kafica, pahuljice sa malo mlijeka i pola jabuke za dručak, ručku varivo...Čučnjevi i jučer uredno obavljeni[sm=smiley1.gif] Konačno je krenulo, baš sam nekako motivisana. Lijep dan vam želim....

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2015 11:04:02)

[sm=bravo.gif] za minuse
Kod mene nije bilo minusa juce. Iskreno se nadam da ce slijedece sedmice biti.
Pazim koliko mogu. Evo dva dana nisam ni liznula slatko [sm=smiley36.gif]
Jest malo tesko jer ima stalno nekih cokoladica i keksica zbog djeteta, ali suzdrzim se [sm=smiley1.gif]
Trebam samo jos malo vise vode piti, a i zelenog caja.

Kod mene je dorucak skoro uvijek isti, omlet sa dva mala komadica salame i pola kasicice tecnog sira,+paradajz.
Poslije popijem ness. Sad sam popila pola, pa cu kasnije drugu polovinu.
Rucak ono sto inace kuham, ne kuham sebi nista posebno, ali jedem samo toliko da vise nisam gladna a ne da se bas najedem.
I neka salata ili jogurt uz rucak.
Juce sam jela makarone sa piletinom i spinatom, zapeceno sa vrhnjem, ali pola malog tanjira..mislim da nije puno a ni malo.

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2015 11:25:04)

Dancek i od mene.
Bravo za minuse [sm=bravo.gif], Edita zato se ja ne vagam, na kraju cu se opet uslikati da vidim razliku. I ja se bas trudim.

Jutris pravila R puru pa sam i ja jela, a prije toga mlaka voda i limun. Skuhala sam i caj od zare, pa cu piti danas.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2015 12:34:23)

Jutric,
Ja sam vas juce pratila preko mob. Vagala sam se u nedelju ujutro, juce ujutro se ne sjecam da sam stala na vagu jer sam izletila iz kuce brzinski, kasnila,jutros dobila [sm=hudicek1.gif] pa mi nema smisla da se vagam pa cu u pon aBd prijaviti sve zajedno.

Edita nemas potrebe biti razocarana, ja sam sigurna da si ti premalo jela, i iz tog razloga nisi mrsala jer ti je metabolizam usporio, moras jesti vise ako mislis i vjezbati i gledaj da imas obrok na 3-4h , nemoj preskakati.

[sm=bravo.gif] za ostale minuse, samo naprijed.

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2015 15:14:59)

Dancic...

Canim,hvala na savjetu,probat cu tako...

Danas sam popila kafu i pojela samo parce kifle...pijem vodu i tako...jos malo pa ce rucak....

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2015 22:55:12)

Evo ja malo i vjezbala, nisam koliko sam planirala, ali oznojih se pravo.

Visnja gdje si kupila chia sjemenke? Bas sam citala o njima i kupila bih ih.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>