Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2015 0:10:29)
|
IZVORNA PORUKA: canim Uh draga nadam se da ce biti bolje, jeli mislis da se sprzio od sunca ili mu nesto drugo bilo [sm=smiley13.gif] Jeli kod vas vec vrijeme za mora ? Jeli toplo za kupanje ? Kakvi su primorski dijelovi, jeli razvijeno, ima li kakav program za djecu, mi bismo ove godine negdje gdje nismo bili do sad, pa jos uvijek razmisljamo, ne bismo da je nesto predaleko nekih 4h leta od istanbula max a ne vjerujem da je jordan vise od tog. Canim,ja tek vidjeh da si pisala..Pa eto mi u Aqabu isli,kupali se,ja mislim da se moze i na Mrtvo... Ma nije od sunca,nego je prosuo kafu na sebe,sa sanka,svekar i svekrva narucili bili kafu i on je to nekako na sebe,ne znam,nisam bila sa njima,uglavnom užasno je bilo,hvala Bogu da je prošlo... Jordan ti je od Turske 2 sata avionom,znaci od Bosne je 3,5 do 4 sata... Ja sam prijavila za tabelu,nema promjena,danas sam bila dobra,nadam se da ce ovako i ostati.. Meni je kritican stomak poslije poroda,strašno mi ide na zivce,imate li kakav savjet,kako ga se rijesiti.., I još nešto hahaha,ona voda sa cimetom i jabukom,nista ne valja,sta sam sam bokala ispila džaba..,
|
|
|
|