RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2015 16:47:33)

Pocetak 26.1, [sm=bravo.gif]

1. Edita1989 / 1mj= 1,1kg / -1,0/
2. Canim / 1 mj= - 4,7 kg /-0,5/-1,2/-0,7/
3. real mama / 1mj = -1,5 kg /
4. idana1812 /1mj=-3kg/-0,4/-0,5/-0,5/-0,5/
4. azra i ADI /1mj -2kg/ 57,5/
5. Daliyah92 /1mj=-1,2kg/-0,3/+0,3/-0,2/-0,6/-0,5/
6. boombar /1mj = -0,6/-0,2/
7. AmelaaRR/-/?
9. minie/?
10. amrara/1mj=-2 kg/
11. VisnjaRR/-1,0/-0,5/-1,0/-1,0/-0,3/
12.mimi_2in1/71,0/
12. lady_bubamara/77,0/

Ako sam sta pogrijesila javite.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2015 17:03:46)

Pocetak 26.1

1. Edita1989 / -2,0/
2. Canim /-7,1/
3. real mama / -1,5 /
4. idana1812 /4,9/
4. azra i ADI /-2,0/
5. Daliyah92 /-2,5/
6. boombar /-0,8/
8. amrara/-2,0/
9. VisnjaRR/-3,8/
10.mimi_2in1/71,0/?
11. lady_bubamara/77,0/?

Evo ovako malo preglednije.

moni -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 7:36:17)

Višnja može, ako ti nije problem proslijedi.Hvala na odgovoru, stvarno svaka čast na takvim rezultataima[sm=bravo.gif]

moni -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 7:36:59)

Svaka čast Višnj ana rezultatima.Ako ti nije problem za vježbe, proslijedi.

Hvala punooo[sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 8:06:11)

Kod Džeme imas ovdje
http://bootcamp.ba/summer-fit-izazov/

a Plank

http://www.ringeraja.ba/forum/Plank_-_IZAZOV%21/m_2467066/tm.htm

ladyblue RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 8:50:06)

Višnja, ako ćeš me poslušati, žitarice potpuno izbaci. Ugljikohidrat je to i veže vodu.
vidjet ćeš razliku za par dana.

ladyblue RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 8:52:41)

evo mog rezultata nakon 2 mjeseca

[img]http://www.oldschool-samp.com/slike/images/stomoj.jpg[/img]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 8:57:34)

[sm=bravo.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 9:02:47)

LB, baš se vidi napredak[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Farmerke ti extra stoje[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 9:08:17)

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Je li vam se desava da vam digitalna vaga pokaze nekoliko puta drugaciju kilazu?
Meni je bas jutros pokazala odredjenu kilazu i 700gr, i tako par puta a onda pocela pokazivati istu kilazu i umjesto 700 pokazivala 400 [sm=zmeden.gif] Tako je onda pokazala vise puta.

Vrlo, vrlo često i kad su nove baterije.
Meni vaga stoji sa strane, tj ne ravno kako inače treba , nego je na bok okrenem[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ako me kontaš.
A ako je danima držim "normalno" ne deševa se to odstupanje.
Smješno, ali baš sam upratila[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Znači prvo vaganje  - pokazuje mi više kila. Sljedeće vaganje jednu kilažu i onda kad god stanem sljedeći put ta druga je kilaža.

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 13:32:24)

Dobila sam tablice ishrane ...aaaaahh nisu baš onako kako ja jedem al hajd ...iskombinovacu nekako
za početak nema ness 3 u 1 ...kuku [sm=smiley36.gif]

usput sam fotkala svoje bibe ....al ne bih postavila ni pod razno [sm=smiley1.gif] bar ne dok se malo ne "doćeram" u red [sm=smiley36.gif]

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 14:20:12)

LB [sm=bravo.gif]

I ja od jucer pocela, imam mjesec i 26 dana da smrsam 7 kg. Vjezbacu bar 4 puta sedmicno.
Bas cu se i ja slikati veceras, a i 1.6.
Mislim imam ja i vise od 7 viska, ali eto prvo to, pa cu dalje, ali sad definitvno, nema odustajanja.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 14:36:07)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Je li vam se desava da vam digitalna vaga pokaze nekoliko puta drugaciju kilazu?
Meni je bas jutros pokazala odredjenu kilazu i 700gr, i tako par puta a onda pocela pokazivati istu kilazu i umjesto 700 pokazivala 400 [sm=zmeden.gif] Tako je onda pokazala vise puta.

Vrlo, vrlo često i kad su nove baterije.
Meni vaga stoji sa strane, tj ne ravno kako inače treba , nego je na bok okrenem[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ako me kontaš.
A ako je danima držim "normalno" ne deševa se to odstupanje.
Smješno, ali baš sam upratila[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Znači prvo vaganje  - pokazuje mi više kila. Sljedeće vaganje jednu kilažu i onda kad god stanem sljedeći put ta druga je kilaža.

Moja vaga na svakom mjestu isto pokazuje, gdje god u kuci da je stavim (sve su pocice).
Pokazuje mi par puta jednu kilazu, pa onda pocne drugu kilazu malo manju da pokazuje.
Vazem se 10-ak puta jer nekad ne znam koja je kilaza tacna, pa koju vise puta pokaze, nju odaberem [sm=smiley36.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 14:46:39)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Dobila sam tablice ishrane ...aaaaahh nisu baš onako kako ja jedem al hajd ...iskombinovacu nekako

To je ono od Dzeme, summer fit izazov? Meni su dolazili mailovi ali se nisam htjela prijaviti, ne svidjaju mi se neke stvari [sm=smiley1.gif]
Npr. ovo: "Nadam se da ste spremni da se konstantno dopisujemo i komuniciramo" [sm=smiley36.gif]
A i trajanje od 2 mjeseca, a nemam toliko [sm=smiley36.gif] I jos neke stvari mi se ne svidjaju, nije kao prije sto je bio onaj izazov.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 14:49:28)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

evo mog rezultata nakon 2 mjeseca

[img]http://www.oldschool-samp.com/slike/images/stomoj.jpg[/img]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 14:53:53)

To je ono od Dzeme, summer fit izazov? Meni su dolazili mailovi ali se nisam htjela prijaviti, ne svidjaju mi se neke stvari [sm=smiley1.gif]
Npr. ovo: "Nadam se da ste spremni da se konstantno dopisujemo i komuniciramo" [sm=smiley36.gif]
A i trajanje od 2 mjeseca, a nemam toliko [sm=smiley36.gif] I jos neke stvari mi se ne svidjaju, nije kao prije sto je bio onaj izazov.

pa on salje mailove s uputama ...neoras mu odgovarati...ili pratis FB grupu...vjezbas kad hoces...planiras jelovnik po njegovim tabelama ...
svake sedmice vaganje i mjerenje i slanje sedmicnog dnevnika ishrane
trajanje je 2 x po 6 sedmica...

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 15:22:04)

pa on salje mailove s uputama ...neoras mu odgovarati...ili pratis FB grupu...vjezbas kad hoces...planiras jelovnik po njegovim tabelama ...
svake sedmice vaganje i mjerenje i slanje sedmicnog dnevnika ishrane
trajanje je 2 x po 6 sedmica...

Ja ne znam ni sto rekoh 2 mjeseca [sm=zmeden.gif] ima tu vise [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 15:23:17)

pa da ...laganini [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 17:13:02)

uh jeste se raspisale...

ladyblue super, bas si se utegla fino [sm=bravo.gif]

A kod Dzeme sam se i ja prijavila ono kad je bio izazov nekad prosle ili pretprosle godine, pa je sedmicno slao upustva sta jesti i izbjegavati, nisam ga pratila jer ja ne volim tako te pravilnike, zato ni ne slijedim nikakve dijete, vise volim sama sebi da isplaniram ali eto prijavila sam se cisto radi informacija, kontam mozda nesto interesantno naucim.

Minie i Edita vi nas samo zezate, hajde cekamo rezultate [sm=zz_er_what.png]

a Minie mozes -7kg postici samo ako se bas uozbiljis, dakle da ides na to u prosjeku -1kg sedmicno, sto se moze postici, nije ne realno ali kreni ozbiljno u borbu, inace dani prolete samo tako.
Ja sam planirala ovo 10kg viska da skinem za manje od 3mj, dakle negdje do Maja, ostalo jos oko 2.5 kg.

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 18:33:53)

Canim bas sam se sad uozbiljila, a imam i jedan dogovor sa MM pa me to dodatno motivise.
Jucer i danas sam super, vjezbala sam sinoc i veceras cu [sm=smiley1.gif]

Super sto je tema bas aktivna [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 21:10:38)

Meni prvi dan prosao ok...

dvije uzine i dva obroka

zeleni čaj...voda, voda, voda...

trening jedva dovela do kraja ...noge su mi se tresle ko B.Luka...zabusavala sam ali mora se početi [sm=smiley36.gif]

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 21:55:27)

Evo i ja odvjezbah, isto malo zabusavala, ali sam se oznijila. Cekam da se malo ohladi zeleni da popijem, i danas sam 2l popila vode.
Idemo dalje [sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2015 23:10:46)

Super znaci pocele ste [sm=bravo.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2015 0:10:29)

IZVORNA PORUKA: canim

Uh draga nadam se da ce biti bolje, jeli mislis da se sprzio od sunca ili mu nesto drugo bilo [sm=smiley13.gif]

Jeli kod vas vec vrijeme za mora ? Jeli toplo za kupanje ? Kakvi su primorski dijelovi, jeli razvijeno, ima li kakav program za djecu, mi bismo ove godine negdje gdje nismo bili do sad, pa jos uvijek razmisljamo, ne bismo da je nesto predaleko nekih 4h leta od istanbula max a ne vjerujem da je jordan vise od tog.

Canim,ja tek vidjeh da si pisala..Pa eto mi u Aqabu isli,kupali se,ja mislim da se moze i na Mrtvo...

Ma nije od sunca,nego je prosuo kafu na sebe,sa sanka,svekar i svekrva narucili bili kafu i on je to nekako na sebe,ne znam,nisam bila sa njima,uglavnom užasno je bilo,hvala Bogu da je prošlo...

Jordan ti je od Turske 2 sata avionom,znaci od Bosne je 3,5 do 4 sata...

Ja sam prijavila za tabelu,nema promjena,danas sam bila dobra,nadam se da ce ovako i ostati..
Meni je kritican stomak poslije poroda,strašno mi ide na zivce,imate li kakav savjet,kako ga se rijesiti..,
I još nešto hahaha,ona voda sa cimetom i jabukom,nista ne valja,sta sam
sam bokala ispila džaba..,

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2015 0:23:08)

Ma nista bez sassy vode [sm=jezicek.gif] za stomak samo trbusnjaci i imas onih nekih vjezba po yt bas za poslije poroda, imaju neke zene problem bas sa stomakom da su im misici podijeljeni, tako da imaju i vjezbe za to, ima finih preporuka.

Bas mi je zao djecaka [sm=smiley13.gif] mama je nedavno vrel caj na sebe prosula, odmah je pokvasila vodom i posula brasnom, tj vise puta je posipala dok je nije prestalo peckati i saprala nogu bez ikakvog crvenila, otoka ili bilo cega proslo.
Ja ovo s brasnom redovno u kuhinji koristim kad se oprzim na ulje i slicnom, samo odmah vodom saperem i brasnom pospem i nema plikova.

Znaci Jordan nam bas blizu, 3.5 sata je nista, zacas, vidjet cemo jos, ima vremena.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  317 318 [319] 320 321   Sljedeća stranica >   >>