RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

idana1812 -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.3.2015 9:32:00)

Bravo za minuse. Da i ja prijavim svojih -0,5kg. Malim koracima do velikih rezultata. Bas sam se zainatila ovaj put. Sinoć sam imala i trening, a jutros dobila. Bit će veselo.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.3.2015 9:37:55)

[sm=bravo.gif] za minuse

Ja jedva, danima skidala 0,5 kg i sinoc malo veceram i sve se vrati [sm=smiley36.gif]

Sad ne znam da li da prijavim jucerasnju kilazu [sm=jezicek.gif] ili da kazem da nema minusa [sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.3.2015 10:02:15)

Kod mene opet nekih 57,5...Ne mogu se nešto spasiti ovog začaranog kruga.Ja prva 3-4 dana skinem pola kg, naredna 3-4 dana ih vratim i sve tako[sm=smiley13.gif]
Meni problem pravi i hljeb a boga mi i slatko, nema kafice bez kolača, osim ove jutarnje.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.3.2015 17:54:53)

[sm=bravo.gif] za minuse

Kod mene -0,5

lady_bubamara -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.3.2015 20:12:33)

Eh ja sam se uspjela izvagati. Fino sišla na 74 kg , sad sam opet otišla 3 kg gore.

Znači 77 kg sad [sm=smiley13.gif]

Nisam se mjerila, canim nadam se da nećeš zamjeriti [sm=smiley9.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.3.2015 20:29:12)

Ma ja to govorim da je tebi lakse, bitno je da pratis kilazu i da sama na osnovu toga procijenis sta ti prija a sta ne od ishrane, na taj nacin se korigujes i idu minusi.

Moja vaga je iz konzuma placena oko 19 km, kupljena prije jedno 5-6 god, mozda jednom da sam joj baterije promjenila do sad, a stalno se vagam tako da je ekstra, cisto informativno da znas da nemoras kupovati neke ekstra skupe vage da imas vagu koja radi, jeste da me nisi nista pitala o tome [sm=smiley36.gif] ali mozda nekome posluzi informacija.

lady_bubamara -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.3.2015 20:59:48)

E hvala canim , korisna info [sm=smiley1.gif]

Inače i danas dan bez hljeba , kad skontam i nije tako teško.
Kaže mi mm a ti pričaš o tome ko da je ne znam šta, ma idi bježi, meni jeste... [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2015 8:43:25)

vaganje , vaganje [sm=bravo.gif]

minus 1 kg

za 4 sedmice -3,5 [sm=sloncek.gif]

plan: u naredne 4 sedmice izgubiti 2,5

idana1812 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2015 8:59:06)

Bravo Visnja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Samo naprijed. Moze se desiti da ti se sedmicni gubitak smanji nakon sto dosegnes kriticnu tacku u kilazi, ali malo pojacas samo trening tada da povecas sagorijevanje masnoce.. Bravo!!

Ja se nisam nadala minusu, ali vaga pokazuje -500 gr. Ono sto me iznenadilo je da sam u ovom mjesecu izgubila 2 cm oko struka, kukovi -3 cm, na butinama i rukama je -1 cm. Ovo je ono sto mene raduje, vaga moze ici gore-dolje, ali cm su vidljivo manji [sm=smiley36.gif].

ladyblue RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2015 9:26:27)

bijeli hljeb morate izbaciti ako mislite skinuti kilograme. on za sebe veže vodu i sve u organizmu ostaje.
pređite na crni, raževi ali ne iz pekare nego onaj pakovani. on je tvrd i ne može ga se pojesti mnogo.
slatko izbaciti obavezno i zamjeniti ga voćem ili suhim voćem.

ja sam se zategla pazeći na prehranu i trenirajući. grama celulita ja nemam. još uvijek imam oko 3kg da skinem ali kako idem prema idealnoj težini, mnogo teže ide. ali otići će i to, sigurna sam.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2015 9:47:38)

Jutro mrsavice [sm=smiley1.gif]

Je li vam se desava da vam digitalna vaga pokaze nekoliko puta drugaciju kilazu?
Meni je bas jutros pokazala odredjenu kilazu i 700gr, i tako par puta a onda pocela pokazivati istu kilazu i umjesto 700 pokazivala 400 [sm=zmeden.gif] Tako je onda pokazala vise puta.
Sad koju kilazu da odaberem [sm=smiley36.gif] Jest da nije neka razlika, al' razlika je [sm=smiley36.gif]

Prosle sedmice nisam prijavila tacnu kilazu, bilo je ili -500 ili nista.
Pa neka ostane nista a za ovu sedmicu mali minus od 300 ili 600 [sm=smiley36.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2015 9:52:43)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

bijeli hljeb morate izbaciti ako mislite skinuti kilograme. on za sebe veže vodu i sve u organizmu ostaje.
pređite na crni, raževi ali ne iz pekare nego onaj pakovani. on je tvrd i ne može ga se pojesti mnogo.
slatko izbaciti obavezno i zamjeniti ga voćem ili suhim voćem.

ja sam se zategla pazeći na prehranu i trenirajući. grama celulita ja nemam. još uvijek imam oko 3kg da skinem ali kako idem prema idealnoj težini, mnogo teže ide. ali otići će i to, sigurna sam.

Ovo za kruh nisam znala. Iako jedem samo malo kruha za dorucak, ipak cu ga zamijeniti crnim. To mi bar nije tesko.
A slatko... nije sad da se davim kolacima, ali svaki dan pojedem po nesto malo, nekih keksica ili malo cokoladice.
A kolac pojedem tek jednom u 2 sedmice.

Meni se cini da se ja samo opterecujem i previse mislim kako jos nisam smrsala a slabo mi ide, a slabo radim na tome [sm=smiley13.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2015 10:10:40)

Jutric,

Kod mene -1,2 [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2015 18:05:47)

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Je li vam se desava da vam digitalna vaga pokaze nekoliko puta drugaciju kilazu?
Meni je bas jutros pokazala odredjenu kilazu i 700gr, i tako par puta a onda pocela pokazivati istu kilazu i umjesto 700 pokazivala 400 [sm=zmeden.gif] Tako je onda pokazala vise puta.
Sad koju kilazu da odaberem [sm=smiley36.gif] Jest da nije neka razlika, al'' razlika je
[sm=smiley36.gif]

Pa neka ostane nista a za ovu sedmicu mali minus od 300 ili 600 [sm=smiley36.gif]

uvjek stvi vagu na isto mjesto kad se vagas...tako ces znati kako se kilaza spusta

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2015 20:39:14)

Kod mene vaga uvijek stoji na istom mjestu, na plocicama u kupatilu, stanem uvijek vise puta na nju ali uvijek isto pokaze.

lady_bubamara -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2015 20:57:35)

Ja se izvnjavam, nisam imala neta, uglavnom sve stoji na istom. Nit ide dole, ni gore [sm=smiley24.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.4.2015 8:30:59)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Sad koju kilazu da odaberem [sm=smiley36.gif] Jest da nije neka razlika, al'' razlika je
[sm=smiley36.gif]

uvjek stvi vagu na isto mjesto kad se vagas...tako ces znati kako se kilaza spusta

Pa bas me cudi to sto je stavim na jedno mjesto i ne pomjeram je ni jedan cm, i vagnem se par puta a ona odjednom pocne pokazivati malo manju kilazu [sm=zmeden.gif]
Mozda da promijenim baterije, odavno su [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2015 10:19:49)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

vaganje , vaganje [sm=bravo.gif]

minus 1 kg

za 4 sedmice -3,5 [sm=sloncek.gif]

plan: u naredne 4 sedmice izgubiti 2,5

da prijavim - 0,3 [sm=smiley1.gif]
nije moglo više ...zeznuli me Asjin rođendan i Uskrs

dakle nakon 5 sedmica - 3,8

ladyblue RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2015 10:25:04)

ja sam uz korekciju ishrane, treninge za 2 mjeseca skinula 5 kg.
imam još max 2 kg i to je to.
utegla sam se već odlično, celulita više nemam....ostalo mi je još par cm struka

sada u aprilu imam pauzu i u maju nastavljam. u junu na more u top formi [sm=smiley1.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2015 10:54:56)

Kod mene -0,5 [sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2015 11:10:01)

-0,7

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2015 12:24:23)

Hi zenice,nije me bilo ovih dana..Isli na more u Aqabu,pa onda u Petru,onda dosli kuci,Ameen se sprzio,elem,trka,frka,tek danas se vracam u normalu.. Nadam se da ste vi sve dobro,zdravo..Kod mene je kilaza ista,nema promjena,jutros sam doruckovala,sad cu zeleni caj...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2015 13:05:48)

Uh draga nadam se da ce biti bolje, jeli mislis da se sprzio od sunca ili mu nesto drugo bilo [sm=smiley13.gif]

Jeli kod vas vec vrijeme za mora ? Jeli toplo za kupanje ? Kakvi su primorski dijelovi, jeli razvijeno, ima li kakav program za djecu, mi bismo ove godine negdje gdje nismo bili do sad, pa jos uvijek razmisljamo, ne bismo da je nesto predaleko nekih 4h leta od istanbula max a ne vjerujem da je jordan vise od tog.

moni -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2015 16:02:28)

VIŠNJA svaka ti čast, možeš li molim te reći kako ti izgleda jelovnik i vježbaš li šta?

Hvala unaprijed

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2015 16:14:22)

IZVORNA PORUKA: moni

VIŠNJA svaka ti čast, možeš li molim te reći kako ti izgleda jelovnik i vježbaš li šta?

Hvala unaprijed

obavezno doručkujem ali to je musli + fitnes žitarice s mlijekom i stavim kašičicu chia sjemenki...ručak uobičajen samo za trećinu manje...ja obično ne jedem hljeb a kad jedem onda je to onaj fitnes ili neki crni (al ne oni fensi nego oni bas crni tvrdi)
večera je uglavnom nes sa pr ntegralni keksica ili ako sam bas gladn ond opet musli s mlijekom

ako mislite da vam je zasitnije onda s jogurtom...ja ne volim musli

soove sm skroz izbacila ..samo voda ....ili casa cedevite....

svako juto popijem oneday mulitivitaminsku tableticu...

uglavnom tako

ako sam se nesto i zanijela s hranom u toku dana ond večeru svedem samo na ness [sm=smiley1.gif]

nisam nesto vjezbala osim onog PLANKS izazova ...ali sam i tu zapela .... ovih dana krece s vježbama kod Džeme (moze se rditi kod njega ili od doma - ako želiš proslijedim ti)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>