RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.1.2015 16:33:24)

Ja danas tek u pola 2 doruckovala 2 kifle i popila kafu. Popila sam malo vise od pola litra vode, bar cu jos litar do veceras. I nadjoh neki dan suoer vjezbe, aerobik, pa cu ih veceras odraditi. I danas sam bas puno hodala po gradu, valjda je koji gram spao [sm=smiley36.gif]

real mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.1.2015 16:44:49)

Samo naprijed, ceka nas vikend i iskusenja. I ja sam, ne ureklo se, odlicna. Ne pijem tu vodu, nesto mi se neda, ali sa hranom sam bas disciplinovana. Ustvari, manji, zdraviji obroci i ne jedem poslije 19h nista. Ogledalo mi kaze da sam ispuhala a i garderoba je vec komotnija. Sretna!

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.1.2015 0:22:21)

Kako je prosao dan zenice...ja tek sada idem na spavanje, kod mene je pola 2 ..nimalo nije lako držati dijetu kao prije kad sam u krevet išla u 10 sati[sm=smiley19.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.1.2015 1:33:31)

Ma polako, dok se naviknes, ja inace ne idem rano spavati a evo sad je i kod nas pola 2.

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.1.2015 11:25:30)

Zdravo ženice, kod mene jutros dručak-banana, ručak će biti porcija graha sa kriškom domaćeg hljeba, a za večeru se samo nadam da neću pretjerati...Edita, i ja kasno legnem, moj mali svako veče legne posle ponoći, pa onda slijede priče za laku noć itd.,pa ne zaspimo nikad prije 1.

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.1.2015 12:51:17)

Jutro..pa sta je sa ovom djecom...Moja Dima je super kad mali nije tu,a kad je on tu,Boze dragi..evo od kako su ustali,svadjaju se za ipad,tepefon,playstation,igracke,ludim...

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.1.2015 14:29:56)

Napravi kaficu i opusti se, odrasti će, sve će to proći. Kod mene je problem što na svaku frustraciju reagujem sa hranom, prejedam se. Vagat ću se u ponedjeljak i malo se uzbiljiti ne bi li konačno bilo minuščića...

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.1.2015 15:24:41)

Pa i ja isto. .još većinu vremena sam sama sa njima i stvarno me znaju iznervirati...ja nosam malenu i odjednom se nađem u kuhinji, jedem[sm=smiley36.gif]..

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.1.2015 15:51:09)

Nešto mi poznata ta situacija[sm=smiley36.gif]
Evo kod mene upravo kafica i jedan lokum, moram jedan...

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 9:14:36)

Jutric. ..kako ide? Ja sam jučer bila super, danas mi je došla [sm=hudicek1.gif] ništa mi se ne jede...

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 11:06:28)

Da se i ja malo javim [sm=smiley1.gif]
Nekoliko dana sam bas brljala i nadam se da necu vise [sm=smiley36.gif] Ne smijem! [sm=smiley36.gif]
Bilo je kolaca pa zato sam i brljala, a sad ih vise necu praviti.
Vec sam 2 dana super dobra [sm=smiley1.gif]
Ove sedmice neci biti minusa, ali bar nece biti ni plus (ako Bog da [sm=smiley36.gif])

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 11:17:01)

Mene moja vaga fino iznenadi maloprije[sm=bravo.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 12:59:48)

Mene moja vaga sutra sigurno neće fino iznenaditi [sm=smiley36.gif], a nisam vala ni zaslužila. Sinoć napravila štrudlu sa đemom i naravno da se moralo i probati.. Jutros za doručak banana, kasnije za ručak će biti rižoto sa povrćem i supa, uz to i kriška hljeba, isto i nadam se manje će biti za večeru.
Ugodan dan vam želim!

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 14:10:44)

Ja sam jjutros za doručak pojela 2 zdenka sira i to sam jedva, nemam apetita nikako..stomak baš boli..ručak nisam pravila još ne znam ni hoću li praviti, sama sa djecom, daj ovo, daj ono, vodila ih napolje. ..Mm kad dođe neka pravi jaja[sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 14:44:12)

Ja doručak i ručak fino odradila, samo da tako i nastavim..
Edita, nek sebi i jaja napravi, šta mu fali nekad, daj sebi malo oduška i odmori se.

irenaSA -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 14:52:33)

Joj kad vidim ovu temu i i. workout da iskoči odmah me sve zaboli i pogledam u ove svoje naslage[sm=smiley36.gif]
A iz principa neću da joj se priključim...još malo[sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 15:13:53)

Dobro nam došla Irena, druži se sa nama, mi baš i ne obožavamo vježbanje! Koliko viška kg imaš, kliko želiš izgubiti?

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 15:29:44)

Vjeruj Azra, nekad mi je sve preko glave, u pokretu sam 24 sata, umorim se i ja brate...

Irena, dobro nam došla, super je sto nas ima vise, bolje ide[sm=bravo.gif]

ja volim vježbe, uživam stvarno dok vježbam, ali ne mogu sada od dječice, još malo aBd, naći ću vremena i za to[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 15:40:07)

Ja vam podjem pisati pa odem nesto drugo raditi i ne posaljem i hiljadu puta tako.
Cura mi ima temp tako da mi nije ni do kuhanja ni do jela.
Kad sumiram ovu sedmicu, bila je ok sto se hrane tice, doduse jela sam vise nego inace, ali sam to rasporedila na bolji nacin, valjda necu veceras zabrljati, vidjet cemo.

Edita, nekoj djeci je nazalost svadja igra, pa se oni samo tako igraju a djeca ko djeca ne razmisljaju koliko to nas nervira. Sabur.

irenaSA -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 15:47:52)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Dobro nam došla Irena, druži se sa nama, mi baš i ne obožavamo vježbanje! Koliko viška kg imaš, kliko želiš izgubiti?

Ma bit ću ja vama podrška neću ja još, beba je mala i dojim...
Sada imam 30 viška od trudnoće...da mi se vratiti na onu kilažu prije druge trudnoće a o onoj prije prve i ne sanjam...[sm=smiley36.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 15:53:03)

Canim, brzo ozdravljenje ljepotici želim. .

Irena, sretno, kada odlučiš, uskaci na tabelu[sm=smiley36.gif]

berni_Sa -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.2.2015 17:33:27)

Dancek,

jucer s am bila super, danas malo zgrijesih s ugljikohidratima, ali i hodala sam puno..
kod svojih sam se jutros vagala i minusu sam 700gr...
Meni izgleda voda bas godi organizmu i cisti ga redovno.

Od sutra aBd opet malo stroziji rezim. ujutro cu za dorucak kuhana jaja, za rucak nesto kuhano s mesom, vecera mi nije problem jer ja idem na spavanje oko 10 odmah iza svoje ljepotice...

eto pozz svima i izdrzite

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.2.2015 11:43:36)

Dobro jutro...Ima li minusa[sm=smiley36.gif]Kod mene -1 kg[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.2.2015 12:02:37)

Jutric i od mene, tj dancic, vec je 12h [sm=smiley36.gif]

Kod mene 1,4 [sm=bravo.gif]

Hajde danas javljajte minuse/pluseve, sutra cu unijeti u tabelu.

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.2.2015 12:08:01)

Ćao, kod mene jutros 59, nije ni loše, mislila sam da imam 60..Nadam se minusu sljedeći ponedjeljak. Doručak jabuka, pa sad će kafica, ručku će biti kuhanje-junetina, krompir, luk, grašak, mrkva...I nadam se da će biti bez pretjerivanja. Pozz[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  307 308 [309] 310 311   Sljedeća stranica >   >>