ena23 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.11.2014 19:49:24)
|
edita probat cu da skinem aplikaciju! evo sad sam se opremila u sportsko u idem radit vjezbe [sm=smiley1.gif] a da imam neki plan i nemam.. sve mi je do sad tako bilo, nafuramm se , drzi me dan-dva, pa me pusti.. u posljedenj dvije godine konstantno se pomalo debljam (ukupno 10 kg za dvije godine)... druze sudija, mene hebe lijenost i ne-disciplina, da prostis. sve krenem pa stanem... vise sam frustrirana sam na sebe i primjetila sam da sve o cemu razmisljam je koliko sma debela i kako trebam smrsati a ja se konstantno dalje debljam... bas sam nesto ljuta na sebe.. zato, evo me ovdje, da djelim, da imam svjedoke koji ce me gurati (tesko vama![sm=jezicek.gif]) elem, danas: dorucak: jaja sa malo virslica, malo cajnog peciva uz caj za probavu od mente. onda smo izasli, citav dan vani bili, pojela:pet-sdest pomfrita od Emira, pola keksa od kene, pola sake cipsa od Kene, malo belgisch wafflea od emira... za veceru komad pite od sirA (velicine dlana) i puno salate... inace se malo zdravije hranim nego ovo danas i gledam da puno ne jedem ovih grickalica, al ovo danas me bas krenulo bilo vani s djecom... eto, odoh sad drmati guzicom [sm=smiley1.gif] SRETNOOOO zene, prikljucite se, pisite sta radite i kako djeluje, ne ostavljajte mene i editu same [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|