kaktuscic -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.6.2014 22:27:55)
|
Mimi_2u1 ja sam sve to tako kao i ti pokusavala i nisam uspjela ni grama skinuti dok nisam odlucila skroz izbaciti secer (samo kasicicu uz kafu) i dok nisam skoro izbacila hljeb, jela sam ga samo ujutro i po cetvrtinu kriskice ili nikako za rucak. Vecera mi je bila jogurt, kikiriki u ljusci ili kokice :) Setala sam koliko sam mogla setati sa dvoje male djece. Nekad sat, nekad manje, nekad vise. Vjezbanje nista. Pila sam puno vode. I za 4 mjeseca 9 kg sam izgubila, ali sam isla polako, npr 7-10 dana pazim sta jedem, kad, koliko...i onda izgubim 1 kg pa se pocastim nescim finim, ali opet ne prejerujem. Skoro 2 mjeseca sam na istoj kilazi. Zadnji mjesec se ni je javljam na temu jer sam brljala opasno, jela sve i svasta, a gle cuda i dalje imam isto kg kao i prije mjesec. Isto se krecem. Od jucer sam krenula ponovo u akciju mrsavljenja [sm=smiley36.gif] Valja mi jos 2-3 kg izgubiti u ovom mjesecu pa da se onda opustim :) Ja kad sam odlucila da cu smrsati nista mi nije bio problem izbaciti, tako slatko nisam jela skoro 2 mjeseca, a prije toga sam mislila da cu crknuti ne pojedem li cokoladu ili neki kolac... Isto tako sam se cudila kad je MicoTico pisala da su joj pahuljice dorucak [sm=smiley36.gif] kontam kako ce joj to biti obrok, a evo me sad zacas ih pojedem. Eh sad ja idem u drugu krajnost i svaku noc oko 21h pojedem porciju muslija, toliko mi se jedu da je to neopisivo! Jos sam kupila neke sa susenim vocem ali ima dosta banane, pa mi ona hrska, ja toliko uzivam dok ih jedem da sam se zabrinula [sm=jezicek.gif] Mogu li me one debljati ako ih jedem ovako kasno? Mogu li se pretvarati u masti? Sigurno neka od vas to zna, nemam zivaca sad i to istrazivati. U svakom slucaju Mimi ljeto ide i mislim da cemo prirodno sve po malo smrsati, lakse nego dok je zima :)
|
|
|
|