Black Rose -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.5.2014 21:55:10)
|
IZVORNA PORUKA: Daliyah92 IZVORNA PORUKA: Amela86 Pozrav zene , izvinjavam se sto upaam ovako ali imam jednu dilemu pa kontam na ringeraji cu dobiti najbolje odgovore ..... Naime ,radi se o tome da sam prekrdasila s kg ,imam 65 a visoka 158 i pocinju me opterecavati. Dosta sam citala o dukan dijeti i UN dijeti i vidim da obe daju odlicne rezultate pa me zanima po vasem misljenju koja je bolja, ili pak ako imate bolju neku dijetu , bila bih vam zahvalna . za moju visinu sam preteska Ja sam nesto niza od tebe i 58 mi je bilo puno. Skinula sam oko 6 kg za 3-4 mjeseca ali zato jer sam dojila,ali da nisam vise bih pazila i izgubila bih vise. Nisam bila na dijeti. Jesino sto sam radila je to da sam se varala [sm=smiley36.gif] Odredim koliko cu pojesti i nema preko toga, ako osjetim glad pijem vodu [sm=smiley36.gif] Rizu i slicno sam uvijek rasporedjivala po tanjitu, tj. nikad sve u hrpi, tako da je izgledalo da ima vise [sm=smiley1.gif] Neke se stvari moraju umanjiti ( ili izbaciti ) inace nema mrsanja, kao sto je kruh, slatko i sokovi. Ja to nisam potpuno izbacivala jer nisam htjela brzo da mrsam. Znaci kruh samo na dorucku, slatko sam jela svaki dan ali po malo (ness je bio sa secerom i mlijekom, i uz to neki keksici), i sokove sam izbjegavala (najvise 100ml dnevno). Ovako sam mrsala oko 700gr sedmicno, a ko hoce vise mora biti stroziji [sm=smiley1.gif] Sad opet imam 7 kg viska ali to sam vratila tako sto sam vecerala i to vecinom nesto masno a i kasno sam vecerala [sm=hudicek1.gif] Ma joj ovisna sam o hljebu , skoro sve jedem s hljebom , slatko takodjer , slabo se krecem i ne znam mjeru kad jedem , i eto kud ce4s gore , kg se gomilaju . Bravo za tebe sto si takav karakter i tako uspjela izdrzati . Poslusat cu savjet , pa cemo vidjeti sta ce biti , valjda uspijem koju kilicu smanjiti .
|
|
|
|