Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.12.2013 11:28:13)
|
IZVORNA PORUKA: veki_aki Jutric zene mrsave!MicoTico sve citam tvoj post kako ti se ne jede slatko i kontam se blago tebi, da li cu ja ikad to u zivotu dozivjeti, ne do bog da ja secer dobijem, umrla bi od slatka[sm=jezicek.gif] Bebo i ja dobila pa odmah malo vise jedem al eto vgala sam se prvi dan-u pet pa jos stoji 66[sm=smiley1.gif] Mirkice ni meni ne mice vaga jos od septembra nekad,vjezbe nako, sad malo vise radim, ali isto tako sa jelom sam grozna,pa valjda zato....jel ti bas pazis sta jedes sad? drage moje mene onaj pozar sto je bio bas nasekiro, znam ljude, cak neki rod sa mm strane, pa jos gore[sm=smiley19.gif]al eto ja kad se nasekiram samo jos vise jedem. Pozdrav! oa ne prjetjerujem sa hranom mada moram priznat akd sma ono smrsala 4 kg za kratko nit sam pila sok ikakav , sad se omakne pokoji a slatko bilo na 0 sad znam uzet ne previse malo 2-3 kockice i to je to i to ako uzemm , grickalice ne jjedm po noci hahahaha posle vecere nista al stoji kako stoji spadne na 63,600 pa se digne [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] al ja mislim da se tjelo priprema hahahahah da zbai i ova 4 kg hahah sto zelim da ih zbacim pa cu onda kao hanabanana ehh mogla sam jos dva ;)))
|
|
|
|