Adana -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2013 17:01:33)
|
IZVORNA PORUKA: azra I ADI Pozdrav i od mene...Kod mene sad 57,7, samo 300 gr minusa, nisam zadovoljna s obzirom da sam dosta vježbala i solidno pazila na ishranu. Je li moguće da mi je to od hipotireoze, od nedavno je imam....Sve sam prije govorila da se narod samo izvlači na bolest kad kaže da ne može smršati, a trudi se. Eto mi sad, stiglo i mene[sm=smiley13.gif] Ali ne odustajem, postrožit ću režim i nadam se boljem rezultatu naredni ponedjeljak! Mislim da može biti do hipotireoze, naravno, ali ako koristiš terapiju trebalo bi da ne utiče mnogo... I da, vježbanjem, i pravilnom ishranom, se grade mišići, a gube masne naslage. Mišići su teži od sala. Može se desiti da izgubiš kilogram sala, a dobiješ pola kilograma mišića i to ti je odmah samo pola kilograma gubitna na vagi. Tako da ti vaganje ne mora biti mjerodavno. [sm=smiley2.gif] Radije se izmjeri, ono obim struka, kukova, bokova, noge ispod guze, ruke ispod pazuha, pa se po tome ravnaj. Ali nemoj stalno, možda 1-2x tokom mjeseca. I uvijek ujutru, kao i vaganje. Želim ti da budeš zadovoljna napretkom što prije jer će se trud sigurno isplatiti, samo ne odustaj. [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|