RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.12.2013 10:54:08)

Vidim da uopšte nismo aktivne na temi, u skladu s time će vjerovatno biti i rezultati. Kod mene +200 gr, nije ni loše kako se ne kontrolišem, ja ću se truditi posle nove godine, sad baš nemam volje. Puno pozdrava.....

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.12.2013 11:00:20)

Ja sam prilično aktivna, ne možda na temi, ali s vježbanjem i ishranom jesam. Meni je cilj samo da održavam dostignutu kilažu, da učvrstim što se da učvrstiti.
Nekad i pretjeram, ali u suštini sam dobra curica

Lulu_08 -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.12.2013 11:02:30)

Ja opet večeras na zumbu, jupi. Samo se još nisam aktivirala da radim neke vježbe kod kuće. Jer mislim da bih učvrstila ovaj moj donji stomak koji je baš "labav" da moram uključiti i trbušnjake uz cardiovaskularni trening. Da imam gdje najradije bih bacila se na jogging...

djoisa -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.12.2013 11:42:16)

kod mene minus, sad sam na 73,90 kg ide dole, ali sporo..s vjezbanjem nikako da se disciplinujem, vjezbam ali nemam kontinuitet, s hranom pazim..za sad sam zadovoljna..cilj mi je na 68 kg [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.12.2013 11:55:16)

Kod mene isto ide minus trenutno mini koracima jer brljam, ali dobro je

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (23.12.2013 13:04:34)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.12.2013 11:45:45)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja treniram svaki dan a vaga stoji kako stoji NISTA MI NIJE JASNO [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Je li radis one vjezbe od dzeme ili nesto drugo? I jesi li cijeli mjesec svaki dan vjezbala? Osjecs li se imalo mrsavije?
Ovo pitam radi sebe, da i ja mozda pocnem sa vjezbama.

Inace, opet sam u plusu. Nikad kraja hehe.

lala0606 -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2013 1:37:03)

evo mene 2.5 kg u minusu za mjesec dana.... malo brate malo, ali zadnju sedmicu puko mi film i samo sam jela[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]od sutra opet rezim[sm=hudicek1.gif]

*JJ* -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2013 1:59:18)

cao mile moje,bas sam se zanijela citajuci vas i tacno ste me inspirisale ... i ja sam presla granicu.. ja i mm uvjek do kasno gledamo filmove pa onda jedemo mnogo slatkisa i veceram po 10 puta [sm=smiley36.gif] polako pocinje da mi smeta jer jedva stajem u stare farmerice [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

ja nemam vagu kod kuce..mm mi je dao svekrvi jer sam ja stalno kukala kako sam debela,tako da se sada vagam 1 sedmicno kad odem na vikend kod svekrve [sm=smiley1.gif] svaki put kad odem sve po kilo-dva vise pokazuje [sm=jezicek.gif]

nevolim bas nesto sport,jedino sto mogu da radim jesu trbusnjaci i to par dana i onda izgubim volju za vjezbanje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] al od sutra cu probati pa bas da vidim kako ce da mi ide [sm=smiley36.gif]

*JJ* -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2013 2:06:09)

zaboravih napisati da sam visoka 1.57 a teska 56.5 odprilike...rado bih sputila na 50 kg kad bi moglo,jer smatram da sam za svoju visinu jako popunjena [sm=smiley13.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.1.2014 19:08:46)

Sta ste se usutale ovih dana [sm=smiley1.gif] Ahh, da, nova godina pa se ne razmislja o mrsanju hehe.

Ja sam ljuta na sebe [sm=hudicek1.gif] Smanjila slatko I kruh I porcije al kilaza se ne pomice [sm=hudicek1.gif] Sve radim kao I prije kad sam mrsala osim sto vodu ne pijem dovoljno, mozda je to razlog [sm=zmeden.gif]

*JJ*, visa si od mene 5cm a iste smo tezine. Ja sam bila dogurala do 51kg I nisam bila bas zadovoljna, meni treba jos manje [sm=smiley1.gif]

*JJ* -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.1.2014 22:31:56)

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] ja sam posle nove izasla na ravnih 57 kg a nisam jos i kolace probala [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] izbacim slatkise i pocinjem da se jos vise debljam [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] neznam jel to samo kod mene tako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.1.2014 18:03:05)

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

ja treniram svaki dan a vaga stoji kako stoji NISTA MI NIJE JASNO [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Je li radis one vjezbe od dzeme ili nesto drugo? I jesi li cijeli mjesec svaki dan vjezbala? Osjecs li se imalo mrsavije?
Ovo pitam radi sebe, da i ja mozda pocnem sa vjezbama.

Inace, opet sam u plusu. Nikad kraja hehe.

ne od Dzeme , ne znam ni ko je Dzemo ahhaha nego imam crosstrener kuci pa na njemu po 40 minuta skoro svaki dan u sedmici se desi 1-2 dana da preskocim ne osjecam se mrsavijom , vaga stoji kako stoji majke mi ne znam sta je [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] pa da sma makar kg spala

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.1.2014 18:08:56)

al ja se ne predajem kazu svugdje sma citala da treba vremena dok crosstrener pokaze rezultate da se ne treba odmah odustajati pa vala i tako je al da mi je ove 4 kg sbaciti pjevala bih al bice valjda , haman da cu morat na strogu dijetu hahahahhaha

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2014 18:36:17)

Razmisljam o brojanju kalorija [sm=smiley24.gif] Koliko bih trebala da ih unesem ako hocu da smrsam (napominjam da jos dojim dijete, 3 puta u toku dana, pa ne znam jel i na to trebam paziti).

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2014 20:16:00)

Razmisljam o brojanju kalorija [sm=smiley24.gif] Koliko bih trebala da ih unesem ako hocu da smrsam (napominjam da jos dojim dijete, 3 puta u toku dana, pa ne znam jel i na to trebam paziti).

a kako da ih brojim da instaliram oanj program pa da ukucam sat sam jela
jel to ?? pa mi onda broji kalorije hajd dajte taj program gdje se ima skinut , nisma ja toliko disciplinovana da se toga drzim al da kontrolisem koliko pojedem :).

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2014 10:24:15)

jel to ?? pa mi onda broji kalorije hajd dajte taj program gdje se ima skinut , nisma ja toliko disciplinovana da se toga drzim al da kontrolisem koliko pojedem :).

Ja sam nasla na jednom mjestu koliko ima kalorija u nekim namirnicama koje se cesto koriste pa bi mi to pomoglo.

Evo ovdje:
http://mrsavljenje.co/tablice-kalorija/

Samo mi jos treba kuhinjska vaga [sm=smiley36.gif]

Ja mislim da se moze mrsaviti a da jedes sve samo u manjim kolicinama.

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.1.2014 15:00:57)

Zdravo ženice, kod mene jutros 57,5 - nisam ovih dana ni obraćala pažnju šta, koliko i kad jedem, mali mi bolestan pa mi nije ni do čega..[sm=smiley13.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.1.2014 15:28:48)

Mirkice,imas Noom coach na mobu,super program,ja sam ga koristila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.1.2014 9:22:44)

reallove hvala ti potrazicu [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.1.2014 14:56:43)

drage moje mrsavice, sram da me bude, al evo kako se nejavljam i kako su ovi praznici bili, mislim da sam kilu dobila samo cekam jos krajem sedmice da se vagam pa cu sigurno znati, al jesam malo stomu vratila[sm=hudicek1.gif], al koliko sam se prezderavala cudo nisam 5 kg vratila, elem pojnovo u borbu, imama zacrtan cilj, svaki mjesec po kilu da gubim narednih jedno 6-8 mjeseci i dosta mi...[sm=jezicek.gif]jedino me drzi sto jos vjezbm, sad cak redovnije 3-5 puta sedmicno, eto sad cu biti aktivnija i nam se tanja...pozzzzzzzzz

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.1.2014 17:53:17)

Sta ste se umirile drage moje mrsavice? [sm=smiley1.gif]

Ja idem po malo gore-dole. Prije sam pila dosta vode i uz jelo i mrsavila sam. od kad sam cula da nije dobro piti uz jelo prestala, ali mislim da cu ponovo poceti, mislim da nije toliko stetno [sm=zmeden.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.1.2014 17:58:33)

ja redovno dobijem mail od trenera i redovno se iznenadim.......................aaaaaaaaaaaaaa ja zaboravila na revoluciju..trenutno imam pa nema te dijete koja će me smršati.........danas hurmašice napravih,ubila se njima........ali krenut ću opet polako...
moje mišljenej je da voda nije štetna jedino ako se pije u abnormalnim količinama pa stvara optereće[sm=smiley1.gif]nje ne bubrege...a to da nije zdravo piti u toku jela ne vjerujem....moja drugarica to radi od djetinjstva....zdrava je ko dren......................[sm=smiley1.gif]

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.1.2014 8:52:00)

Ja jutros na vagu 62,8 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Hanabanana dobra ti ona fora hahah kad se kupas da gledas nozne prste :)) Bogami vidim skoro cjelo stopalo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ima jos a vjezbam svaki dan 40 minuta popijem toplu limunadu i ne veceram kasno do 18-18:30

sweet insanity -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.1.2014 20:49:27)

Mogu li se ja opet prijaviti[sm=smiley36.gif] Nece me nikako. Mi opet bile u bolnici i cini mi se tada jedem kao luda, a vala i pored toga sam jela i jedem i jedem i ne mogu da se kontrolisem.....Ovo mi se nije desavalo prethodnih godina[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  271 272 [273] 274 275   Sljedeća stranica >   >>