|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  263 264 [265] 266 267   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
4.11.2013 9:28:27   
Hannica
Ja sam jucer pocela smanjivati slatkise,ujutro sam pojela coko smoki i to je bilo to. Ponosna sam ma sebe. U toku dana sam pojela krusku ii jabuku umjesto cokolade.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6601
4.11.2013 9:32:27   
Hannica
Meni dorucak uopste ne ubrzava metabolizam,ja ako doruckujem cijeli dan sam gladna i samo jedem,sta god mi do ruke dodje.
Jutros sam pocela sa limunom i toplom vodom.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6602
4.11.2013 9:34:34   
ena23
ako toliko volis slatko evo jedan prijedlog\: u blenderu sameljes 300gr badema, 300gr hurmi (bez kospi), malo meda.. mozess smjesi dodati i malo suhih smokvi ili drugih orasastih plodova, razmazes je na tevsiju, stavis u frizxider da se ohladi i onda izrezes na stapice (kao cokoladice). umjesto tog fabricki preradjenog slatka jedes ove stapice. hem puno zdravije hem nema dodataka. hem ce te mnogo vse zasititi.

< Poruku je uredio ena23 -- 4.11.2013 9:35:18 >

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6603
4.11.2013 9:41:33   
Hannica
Zvuci ukusno,ali nemam blendera.user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6604
4.11.2013 9:56:50   
ena23
uvali se nekome ko ima user posted image ha ja, mami, svekiju, seki, drugarici. usput i njima ostavis dva stapica user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6605
4.11.2013 9:58:14   
canim
Meni je dorucak glavni obrok dana, ako jedem fino za dorucak ostale obroke cu sigurno manje pojesti.

Ena zapade mi za oko taj kikiriki puter, to ti je kalorijska bomba.

< Poruku je uredio canim -- 4.11.2013 10:00:16 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6606
4.11.2013 10:02:05   
ena23

IZVORNA PORUKA: canim

Meni je dorucak glavni obrok dana, ako jedem fino za dorucak ostale obroke cu sigurno manje pojesti.

Ena zapade mi u oko taj kikiriki puter, to ti je kalorijska bomba.

pa i nema toliko kalorija. po sniti (serviranju) 80. a ima dosta proteina, bar tako pise na njemu, pise i gramaza ali se ne kontam u to

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6607
4.11.2013 10:37:53   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Hannica

Meni dorucak uopste ne ubrzava metabolizam,ja ako doruckujem cijeli dan sam gladna i samo jedem,sta god mi do ruke dodje.
Jutros sam pocela sa limunom i toplom vodom.

I ja , ali to ne znači da ti ne ubrzava metabolizam. Ja kad rano doručkujem, odmah po ustajanju, cijeli dan jedem, ali se nikad ne prejedem, sve pomalo, što je najbolja varijanta za mršavljenje.
Ono što je još bitnije da to stalno grickanje podrazumjeva zdrave namirnice i nema straha za liniju.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6608
4.11.2013 10:41:38   
MicoTico
I da moj jelvnik za dana:
- 2 čaše odstajale vode
- 2 mandarine
- pola komada pilećeg bijelog sa roštilja i 1 kuhani krompir + kupus salata

popila sam i jednu kafu i čaj od koprive.

Za ručak ću grah sa zel. salatom bez hljeba i predveče jogurt.
Flašica vode je pored meneuser posted image  Pijuckam pomalo.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6609
   [Obrisana poruka]
4.11.2013 10:48:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 6610
4.11.2013 10:54:40   
canim

IZVORNA PORUKA: ena23

IZVORNA PORUKA: canim

Ena zapade mi u oko taj kikiriki puter, to ti je kalorijska bomba.

pa i nema toliko kalorija. po sniti (serviranju) 80. a ima dosta proteina, bar tako pise na njemu, pise i gramaza ali se ne kontam u to

Kod tebe to neka light verzija

Evo tablice kalorija.
http://www.priroda-leci-sve.com/tablica-kalorija.htm

Kiriki puter 600 kalorija

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6611
4.11.2013 10:59:57   
Hannica
Ima logike to sto vi pricate,ali ja ne zelim da se odupirem stalno,zelim da nisam gladna,ne mogu se uvijek odupirati i misliti o hrani.user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6612
6.11.2013 22:58:30   
Daliyah92
Evo da se i ja malo javim, vidim da ste se raspisale ovih dana.

U pon. sam pocela opet sa mrsanjem pa vidjecu do kad cu.

Neko je spominjao da ima 8kg za skinuti, ja sam toliko skinula za par mjeseci, isla sam polahko.
Nije tesko kad imas volju.
neko rece kad ti dodje da nesto pojedes a ti popij vode. To je meni jako puno pomoglo, a i zapisivanje onog sto pojedem.

Koja je ono spominjala da joj je struk negdje oko 60cm? Ne kazem da je to premalo nego je to valjda savrsen struk za one malo vise zene,mislim vise od mene hahaha.
Ja sam juce uvukla stomak najvise sto mogu , user posted image
onoliko koliko bih i voljela da je, i kad sam izmjerila vidim 75cm. Ja mislim da bi moj struk tek sa 45kg bio nesto preko 60cm.
Jos sam ja sitnija. Ali mi je cudno jer stvarno ne izgledam debelo, eto nek reallove potvrdi user posted image ali mi metar bas previse pokazuje, mozda je riknuo
user posted image

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 6.11.2013 23:00:40 >

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6613
6.11.2013 23:12:29   
ena23
Mene puva pms opasno i opasno me zove kuhinja... Rekoh vec, ja kad sam nervozna jedem ko izgladnjela kuja ... Daj mi boze snage da izdrIm. Do nove godine zelim da skinem osam kila, sto je 1kg sedmicno... P

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6614
6.11.2013 23:16:04   
ena23

Ima logike to sto vi pricate,ali ja ne zelim da se odupirem stalno,zelim da nisam gladna,ne mogu se uvijek odupirati i misliti o hrani.user posted image

Jesi li ti kada probala one neke lafo tablete sto ti se napusu u zeludcu pa imas osjecaj da si sit? Ti sa ovom svojom gladi me podsjecas na mene:) ja bi volila ovo probati jer i ja sam fakat glaaaaadnaaaaa :) meni jedna jabuka ili kruska nista ne znaci, ja i dalje budem gladna ko vuk. Sta vi ostale mislite o ovim preparatima?

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6615
6.11.2013 23:22:41   
canim
Daliyah nisam ni ja sebi sa 83 kg izgledala debelo ali drugi nisu mislili tako hehehe user posted image

Ja se ne sjecam kad sam mjerila svoj struk, sad sam u user posted image pa sam sva napuhana ali cu gledati da se izmjerim bas me zanima koliko imam viska.

Ena iskreno ja ne mislim nista o tim preparatima,licno ne volim nikakve dijetalne pripravke i nikad nisam nista od toga konzumirala niti planiram.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6616
6.11.2013 23:26:28   
lala0606
probala je moja kolegica neke tablete, te sto pusu zelusac i kaze nista... kao napocetku djeluju ali to je kao vise psiha.... a sto pricate o jabukama i kruskama, ja cim pojedem jabuku umirem od gladiuser posted image ... od juce sam pocela smanjivati hranu.... moram definitivno odluciti da neposustajemuser posted image evo pisem vam i umirem od gladiuser posted image user posted image u 7h sam pojela file oslica i to bez hljebaa evo do sad ogladnila, tipkam trazim zanimaciju samo da sta ne bih žđvaknulauser posted image

**mali zvrk**

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6617
6.11.2013 23:30:05   
canim
Lala najbolja nacin da izbjegnes kasne obroke je rano spavanje.user posted image

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 6618
6.11.2013 23:57:55   
lala0606
ih kad bi mogla, jedva cekam mali da zaspe da sjednem i malo odmorim uz laptop.... a i valja sad gladan zaspatuser posted image hehhehe joj ovo je grozno... jos maloprije muz me zeza jede namjerno kod mene i plus iz depa izvadi moju omiljenu milku da se pocastimo user posted image user posted image .... tek sam pocela, mozda ce biti lakse nakon par danauser posted image

**mali zvrk**

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6619
7.11.2013 8:30:00   
Lulu_08
Joj žene svako ima svoje ali ja bih poludjela kada bih morala planirati svaki zalogaj, dobro ja doduše nemam problem sa prekomjernim unosom nezdrave hrane tipa slatkiši, jedini problem je možda što ujutro prvo pijem kafu? Slatkiše volim ali ne u nekoj megalomanskoj količini. Razlog mog viška je manjak sporta u prethodnom periodu, kroz odrastanje sam se puno bavila sportom na takmičarskom nivou te sam "programirana" da trošim veći broj kalorija nego je to bio slučaj u poslednjih par godina. Sada kada imam 2 djece, radim, imam brdo obaveza te zbog njihovih zavrzlama, treninga i sl. mogu reći da trošim malo više ali tek uz zumbu vidim "pravu potrošnju" hehe. Elem, kilaža je i dalje 67, ali izgled se polako mijenja, butine se zatežu vidim, gornji dio stomaka je suzio se, došla na nekih 77cm (sa 85cm), donji stomak je još uvijek opušten, za njega treba više vremena očito (2cr uradili svoje). Ja ionako pijem dosta vode, popijem 1 ili 2 kafe dnevno (ness sa kašikicom meda i 2,8mm mlijeko) i 1 čaj (nana, kamilica, zeleni, mijenjam kako kada), sokove ne volim i ne pijem, pojedem neko voće na poslu (banana, jabuka, narandža i sl) a naveče ako jedem voće onda je to oko 6-7 mandarine, jer me one baš nekako osvježe u to vrijeme kada mi se počne spavati a još brdo obaveza imam hehe. Doručkujem na poslu oko 10 raznoliko ali pretežno uz to idu masline jer ih obožavam, a ručak je oko 5-6 standard priča uz malo hljeba.

Ja ne želim imati neku rigoroznu ishranu, to bi mene samo učinilo debljom sigurna sam, nego normala i aktivnost i super.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 6620
7.11.2013 15:35:45   
lala0606
eej da vas pitam, da li je iko probao one nestle zitarice-fitnes?user posted image

**mali zvrk**

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6621
7.11.2013 15:52:50   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: lala0606

eej da vas pitam, da li je iko probao one nestle zitarice-fitnes?user posted image

Jedem ih ja ponekad, ali rijetko baš.
Ono ujutro uz malo mlijeka čim ustanem. Češće jedem najobičnije zobene pahuljice sa mlijekom ili jogurtim.

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 6622
7.11.2013 16:53:53   
lala0606
ma joj ja ih kupila reko da probam umijesto nekog konkretnog obroka reko njih da pojedem....ali nesto su mi bas poslatkeuser posted image ... moram da se pohvalim , sad sam imala neke goste i djecici pravila palacinke s nutelom , nisam ni jedan pojela ipak sam im odoljelauser posted image user posted image

**mali zvrk**

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6623
8.11.2013 16:04:29   
ena23
i ja sam sinoc sebi uzela paket zitarica, u glavnom zoben epahuljice, imaju i grozdjice i neki orascici pomejsani unutra.. jutros doruckovala to sa ogurtom. ne da me zasitilo.. do 1 nisam izgladnila. tad sam pojela dva kuhana jajeta, krisku crnog hljeba, cveklu, paradajz, krastavicu, kasiku bjelog sira... veceras je na maniju supa od paradajza... laganini idemo u topljenje kilograma user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 6624
8.11.2013 19:55:48   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: ena23

Jesi li ti kada probala one neke lafo tablete sto ti se napusu u zeludcu pa imas osjecaj da si sit? Ti sa ovom svojom gladi me podsjecas na mene:) ja bi volila ovo probati jer i ja sam fakat glaaaaadnaaaaa :) meni jedna jabuka ili kruska nista ne znaci, ja i dalje budem gladna ko vuk. Sta vi ostale mislite o ovim preparatima?

Ni slucajno tablete! Zeznut ces si samo stomak i zeludac.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  263 264 [265] 266 267   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  263 264 [265] 266 267   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *