|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
23.6.2013 10:32:49   
canim
Jutric...user posted image vec ugrijalo user posted image

Micotico user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5651
23.6.2013 12:01:11   
reallove
Hi drage moje...Kako vam ide...Ja doruckovala,sada pijem ness...Vec danima mi blica da imam PP ,a ne mogu da je otvorim nikako,bas me nervira,je li neko od vas ima slican problem..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5652
23.6.2013 13:03:14   
raja_ringe
palachinko vidim da smo tu negdje sa kg. Koji je tvoj konačni cilj? Pošto sma ja takmičarskog duha od sada se sa tobom tkmičim user posted image user posted image

Nama na bazenu bilo super, samo sam ja izgladnila nakon sat vremena, pa sma pojela dva topsića i malo pila soka.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5653
24.6.2013 10:06:15   
palachinken
Meni je cilj da skinem 4-5kila. Imam 169cm i sa 63 cu biti zadovoljna. Naravno 59 mi je super težina, ali da se ne lažemo, to je težina prije djeteta i braka :)

Ali meni prije svega treba da se malo pritegnem. Imam previše masnoće u organizmu, mišići atrofirali, nemam kondicije, zato sam se dala malo u fizikarenje.
Recimo, u subotu sam istrčala 4,5 kilometra, sva sam si bitna user posted image Jutros nisam mogla ustati user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 5654
24.6.2013 10:08:32   
palachinken
www.endomondo.com
Socijalna mreža za ove što se bave nekom aktivnošću. Imaju maltene sve vrste sportova, pa on okrivno računa i potrošene kalorije...simpa stvar, motiviše!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5655
24.6.2013 11:25:46   
canim
Jutric...

Reallove najbolje je da pitas Visnju za taj problem, ja nisam imala takvih problema ovdje ali jesam na drugom forumu, znalo se desiti da recimo ako je inbox pun, prikazuje mi kao da je poruka dosla ali tu poruku ne vidim sve dok ne obrisem neke stare poruke i ne oslobodim mjesto za nove.

Palacinken ti si bas aktivna user posted image

Neposredna veza do poruke: 5656
24.6.2013 11:34:51   
MicoTico
Vidi Činke trkačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5657
24.6.2013 11:49:59   
veki_aki
Jutro mrsave!Palachinko user posted image , ti si se pravo zadala a to i jeste najboje za zatezanje.
Ja kad sam se jucer vagala bilo 70.5, mada nesto sumnjam al eto nek je 71 ja zadovoljna, jos mi par ljudi reklo da sam smrsala ma ja sva sretna.U pet sam radila one vjezbe od 20 min i crkla, narednih sat vremena bila crvena u licu, a u sub dobila pa sam isla u brzinsku setnju od 30min i jednu od 15, a jucer samo 2x po15.Idemo dalje u borbu cilj mi je 60kg, mada bi mi 55 bilo idealno al ja sa 60 bi bila presretna.
Ajmo cure bacajmo se na kakve vjezbeuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5658
24.6.2013 11:55:50   
palachinken
Meni je jedna cura nedavno preporučila Insanity vježbe, neki bivši marinac osmislio taj program, devastacija po svakoj tački, ali se djevojka samo tako učvrstila... 60 dana program, u kući se radi....

http://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k

veki aki, dobro ti to! user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5659
25.6.2013 8:17:55   
veki_aki
e palachinken ja trazila te vjezbe bas ono fino da mogu uz njih i umjesto toga ja naisla ne neki trening kao goggo plesaciceuser posted image i super, samo tesko ih upratiti iz prveuser posted image al buduci da sam nekad plesala budem i to probala ponekad.Elem odradih ja jucer svoje 20-minutne vjezbe, iako jos uvijek curka(da prostite), i fino se opet zacrvenila, skoro pa da mi natekne liceuser posted image danas cemo vidjeti ako ugrabim vremena opet vjezbice.Bili u merkatoru i nisam kupila ama bas nista slatkouser posted image
Ajmo zene, da cujemo aktivnostiuser posted image , dje ste sve pobjegle?

Neposredna veza do poruke: 5660
25.6.2013 8:54:44   
Daliyah92

1. Kinder suprise ………...*165cm* |67,8kg|-- --kg|67,9kg|-- --kg|

2. Daliyah92................*152cm* |52,4kg|51,9kg|51,9kg|51,6kg|

3. ljubicica_28 …………...*161cm* |64,8kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

4. Maya_K..................*170cm* |87,8kg|87,8kg|-- --kg|88,2kg|

5. Raja_ringe...............*169cm* |67,0kg|68,0kg|68,0kg|66,9kg|

6. Minie......................*167cm* |70,0kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

7. bebaa………………….....*162cm* |67,2kg|66,4kg|66,5kg|66,3kg|

8. mishkica…………………..*168cm* |77,8kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

9. tinkivinki……………......*173cm* |76,0kg|76,0kg|-- --kg|75,0kg|

10. azra I ADI…….........*167cm* |57,2kg|-- --kg| -- --kg|-- --kg|

11. kaktuscic……..........*160cm* |64,0kg|-- --kg|65,0kg|-- --kg|

12. veki_aki………………...*158cm* |72,0kg|-- --kg|-- --kg|70,5kg|

13. Amani12………………..*168cm* |67,4kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

14. bambi1…………………..*169cm* |63,0kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

15. Misty_mama………....*165cm* |61,5kg|60,9kg|-- --kg|60,5kg|

16. jodi………………..……..*173cm* |85,0kg|84,5kg|-- --kg|-- --kg|

Navijacice:

1. canim …………...........*168cm* |64,5kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

2. MicoTico……………......*168cm* |59,0kg|59,0kg|58,3kg|58,3kg|

3.reallove…….............*167cm* |64,0kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5661
25.6.2013 9:21:22   
Daliyah92
Navijacice, sta mislite da ne upisujem vase kilaze? Mislim ako hocete da prijavljujete ali da ne upisujem, nego samo da stoje vasa imena. Samo MicoTico prijavljuje, a reallove nece mozda ni imati sta prijavljivati user posted image tako da je bezveze samo crtice prepisivati. user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5662
25.6.2013 10:05:22   
canim
Pa mi samo navijamo bez nekog posebnog cilja promjene kilaze i meni je logicno da nam ne pises kilazu ali eto kako hoces user posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5663
25.6.2013 11:01:59   
palachinken

IZVORNA PORUKA: veki_aki

e palachinken ja trazila te vjezbe bas ono fino da mogu uz njih i umjesto toga ja naisla ne neki trening kao goggo plesaciceuser posted image i super, samo tesko ih upratiti iz prveuser posted image al buduci da sam nekad plesala budem i to probala ponekad.Elem odradih ja jucer svoje 20-minutne vjezbe, iako jos uvijek curka(da prostite), i fino se opet zacrvenila, skoro pa da mi natekne liceuser posted image danas cemo vidjeti ako ugrabim vremena opet vjezbice.Bili u merkatoru i nisam kupila ama bas nista slatkouser posted image
Ajmo zene, da cujemo aktivnostiuser posted image , dje ste sve pobjegle?

user posted image user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5664
25.6.2013 11:17:15   
palachinken
veki_aki, ovaj program, evo skoro mi se skinuo, traje 60 dana. 6 dana vježbe, sedmi odmor. Svaki dan ima svoj set vježbi, uglavnom su to one za sagorijevanje masti, izdržljivost, trbušnjake...max pola sata dnevno.
Nemilosrdan je :) i kontam nakon ramazana da probam izdržati ta dva mjeseca pa da vidimo kakva ću biti poslije.
To i neka normalnaa ishrana, ne moze da ne upali.

Neposredna veza do poruke: 5665
25.6.2013 16:46:17   
canim
http://doznajemo.com/2013/01/10/httpdoznajemo-comp42828/

Neposredna veza do poruke: 5666
25.6.2013 23:44:39   
Visnja RR
ova dijeta mi djeluje lagana

http://www.bh-index.com/krastavac-dijeta-bez-napora-skinite-visak-kilograma-prije-odlaska-na-odmor/

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5667
26.6.2013 8:31:16   
raja_ringe
palačinko pa eto mi smo iste visine, slične težine, istih ambicija :). Ja sma takmičarskog duha, pa ću se takmičiti sa tobom :). U ponedjeljak sam išla kupiti kupaći i u kabini sam se totalno razočarala. Ogledalo im je baš previše osvjetljeno, stomak mi izgleda katastrofa. nisam vidjela da imam i po njemu celulit :(. Sada sam čvrtsto odlučila vježbati :). Večeras opet idemo na bazene, pa onda od sutra bi mogla. Mada sam ja više tip za pilates :)) malo da se istežem i protežem, ali makar ću pokušati ove vježbe, ako ne bude išlo onda ću nešto lakše. Mada ja nisam mogla pratiti neke sa youtuba, što zbog tromosti što zbog nedostatka kondicije. Hajd budemo vidjeli.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 5668
26.6.2013 8:34:49   
Maya_K
Jutro mršavice,

ja vam odustajem, jer mi je jutros testić pokazao user posted image

Vama svima želim puno uspjeha, pa vam se pridružim aBd za jedno godinu dana.

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

Neposredna veza do poruke: 5669
26.6.2013 8:39:47   
SdZ

IZVORNA PORUKA: Maya_K

Jutro mršavice,

ja vam odustajem, jer mi je jutros testić pokazao user posted image

Vama svima želim puno uspjeha, pa vam se pridružim aBd za jedno godinu dana.

user posted image user posted image user posted image

Ceeeestiikeeee... Da trudnoca prodje u zdravlju i sreci i na ovaj sareni svijet da doneses veselu i zdravu bebicu....user posted image

Uzivaj.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5670
26.6.2013 8:52:21   
canim
Jutric...jos malo pa cemo pored tabele za mrsanje praviti i tabelu za plusice user posted image iskrene cestitke nasim mrsavicama, maya sve najljepse i cekamo te za jedno godinu dana ovdje user posted image aBd.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 5671
26.6.2013 8:58:14   
raja_ringe
Čestitam i ja na plusiću user posted image user posted image user posted image , da bude školska trudnoća i da se ne udebljaš puno ;).

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5672
26.6.2013 9:00:11   
Maya_K
Hvala vam svima na lijepim željama

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5673
26.6.2013 9:48:00   
MicoTico
Maya, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
Dobro napisala tinkivinki, user posted image  moram početi bježati sa teme, bar ovih 15 dana do ugradnje spiraleuser posted image
A mogli bi i preimenovati temu u "Zatrudnimo zajedno"user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5674
26.6.2013 9:54:32   
reallove
Jutirc....Maya,iskrene cestitke,sve najbolje...Ja jos cekam svoj termin kod dr,dobit cu sijede do tadauser posted image ...prelazno je ovo,kazem vam ja..Mico bjeziuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *