|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
19.6.2013 16:35:38   
reallove
Dan zeniceuser posted image ...ja se "guram" tamo u debele pa se nisam javljala ovih dana..U utorak aBd sam narucena kod doktora, pa ako potvrdi trudnocu,ostajem da navijam.drzite mi figeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5601
19.6.2013 16:47:49   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: reallove

Dan zeniceuser posted image ...ja se "guram" tamo u debele pa se nisam javljala ovih dana..U utorak aBd sam narucena kod doktora, pa ako potvrdi trudnocu,ostajem da navijam.drzite mi figeuser posted image

user posted image čestitam od srca ako se potvrdiuser posted image .bogami ovdje je nešto učestalo,malo.malo neka trudna.ne znam da bježim s temeuser posted image .niko kg ne prijavljuje,kod mene nešto niti je 76 niti 75 pa čekam da bude okruglo da prijavim

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5602
19.6.2013 17:04:51   
reallove
Kod mene je tacno 64 kg i stalo sve...nadam se da ce biti sve ok abd

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5603
19.6.2013 19:54:08   
MicoTico
Reallove,user posted image da ti dr potvrdi da ideš u bebeleuser posted image

Ja sam danas bila tako-tako. Malo sam prekršila sa nekakvim slatkišima. Kolegici s posla bio rođendan, pa smo se malo častili. Nije svaki dan, pa eto... A i maloprije došla s posla, pa ni ostalo nije nešto za pohvaliti: salatice, voćke, jogurti i sl.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5604
19.6.2013 21:06:08   
canim
Reallove bas me obradova vijest, aBd da nam ides i oficijalno na temu "koliko ste se udebljale" user posted image i ja jedva cekam da vam se pridruzim, ali neka me jos malo ovdje user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5605
19.6.2013 21:21:37   
MicoTico
Canim, pa i vrijeme ti je bilo.

Dobro tinki piše, nastavite li ovim "trudničkim" tempom, bježim ja sa teme. Zna to prelazno da budeuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5606
19.6.2013 21:52:25   
canim
Ja cu tamo na jesen o toj temi ozbiljnije razmisljati, nek me sad s vama a mogla bi i ti micotico user posted image s rajom na one teme, sta fali user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5607
19.6.2013 22:08:56   
MicoTico
O ne canim, šta sam bila debela bila samuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5608
19.6.2013 22:51:40   
canim

IZVORNA PORUKA: MicoTico

O ne canim, šta sam bila debela bila samuser posted image

user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5609
19.6.2013 23:09:47   
reallove
Hajde drage,svi u debeleuser posted image ..tamo je drustvouser posted image ...hvala vam na lijepim zeljama,jedva cekam cetvrtak abd,da idem dr..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5610
20.6.2013 8:56:32   
raja_ringe
reallove user posted image user posted image user posted image čestitam od srca i aBd da to doktor potvrdi pa da bude školskih 9 mjeseci i što lakši porod. A kako emni sporo idu ovi minusi, sigurna sam da ću te ponovo dočekati na ovoj temi :).

Jedva čekam sutra vaganje :), baš sam bila dobra od poedjeljka. Malo mi se čojk ljuti jer ga zeznem pa odem ja u trgovinu :), ali neće mu škoditi.

Ja za 6 sati popije 1,5l vode, poslije ne mjerim, ali mislim da za ostatak dana popijem još 1 l , ali ne strogo vode. Još uvijek curica puno doji, pa se baš trudim da pijem puno tečnosti, a vala kako je upeklo nije ni teško.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5611
20.6.2013 9:47:33   
palachinken
Žene, hajmo se fizički aktivirati, pa da jedna drugu sokolimo i nafuravamo...nešto kao Vježbajmo (i mršajmo) zajedno.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5612
20.6.2013 9:54:04   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: palachinken

Žene, hajmo se fizički aktivirati, pa da jedna drugu sokolimo i nafuravamo...nešto kao Vježbajmo (i mršajmo) zajedno.

na ovoj žegi može samo plivajmo zajedno.ja jedva hodam od sparine.ali dobro makar se znojim

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5613
20.6.2013 10:14:32   
palachinken

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

na ovoj žegi može samo plivajmo zajedno.ja jedva hodam od sparine.ali dobro makar se znojim

Plivanje je extra! Ko ima kakav bazen u blizini, za kičmu je super, pogotovo mi što sjedimo 8h dnevno...
Nego, digneš gujicu ranom zorom ili uspavaš djecu pa oko 10 naveče...ljepota...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5614
20.6.2013 10:16:14   
canim

Vi vjezbajte a ja cu vas sokoliti i nafuravati na to, samo naprijed! user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5615
20.6.2013 10:48:03   
raja_ringe
palachinko hajmo. Kako ti ide trčanje? Ja bi najrađe biciklizirala se.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5616
20.6.2013 10:54:10   
palachinken

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

palachinko hajmo. Kako ti ide trčanje? Ja bi najrađe biciklizirala se.

Pa biciklaj :) Jutros sam odradila (pisala sam na chatu) 3 kilometra za 20min i potrošila 240kcal. Po onoj aplikaciji koja mi sve te rezlutate bilježi, to je loše, tj nizak mi je fitness level :)
Cilj mi je 5km za pola sata user posted image
Biciklo je isto extra, ali ima onih lijenih dijelova gdje samo idem nizbrdo :D

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5617
20.6.2013 11:13:20   
canim
I like nizbrdo user posted image

Neposredna veza do poruke: 5618
20.6.2013 11:50:03   
MicoTico
Činko, sviđa mi se ideja za vježbanje, samo ja ne mogu trčati, ali ću biciklati, na trenažnom bajku, pa javim kilometražu, vrijeme , brzinu, i taaaako...user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5619
   [Obrisana poruka]
20.6.2013 11:53:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu MicoTico)
  Neposredna veza do poruke: 5620
20.6.2013 11:57:23   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja sam zrela za ove teme al ne smijem još ništa pokušavati zbog dojenja.

Uglavnom, u plusu sam 7 kg user posted image user posted image

ma bjaži, ti se juče porodila. Javni nam se za godinuuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5621
20.6.2013 13:35:33   
canim

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja sam zrela za ove teme al ne smijem još ništa pokušavati zbog dojenja.

Uglavnom, u plusu sam 7 kg user posted image user posted image

Strasno user posted image javi nam se za jedno 3 mjeseca kad budes na svojoj kilazi, cuj samo 7 kg u plusu, ja ne smijem ni reci koliko sam bila u plusu nakon poroda user posted image

Neposredna veza do poruke: 5622
   [Obrisana poruka]
20.6.2013 13:39:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 5623
20.6.2013 14:10:45   
veki_aki
ola mrsave! Kako ide vjezbanje po ovoj vrucini?Palachinken ideja super al ja nemam tu aplikaciju i mogu onako odokativnom metodom reci presla toliko za toliko, il bar vjezbala toliko dugouser posted image user posted image Sta god zauhar je!
Cestitam realove na user posted image , jos da dr.potvrdiuser posted image
Iman ti si super, samo se i sad pazi, ja budem mrsavija tek iza poroda nego godinu kasnije, ja se debljam u tom postporodjajnom perioduuser posted image
Mrsavice mahanje!Veceras se vagam i ne bude li kakvog manjeg - necu nista vise jestiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5624
20.6.2013 17:50:18   
Daliyah92
reallove user posted image da ti dr potvrdi aBd user posted image

Iman, ja sam bila u malkice vecem plusu i nisam bas radi dojenja isla na nikakve dijete, ali da sam znala da mogu mrsati i bez dijete davno bih pocela. Kazu da dojilje mogu mrsati ali najvise do 500gr (a neki kazu i 700) sedmicno. Da sam na tvom mjestu ne bih sad pocinjala ali bi mozda za dva-tri mjeseca, ili kad beba pocne sa krupnom hranom. user posted image

veki_aki, a zasto se navece vazes? Tako ces tesko vidjeti ikakav minus. Hajd vagni se navece i sutra ujutro prije dorucka, odmah po ustajanju, i vidi razliku. Ok, moze se i navece vagati ali po meni to nije ni malo precizno. Svaki dan moze odstupati 1-2 kg i nikad ne znas na cemu si.

Ja se vazem i ujutro i navece, ujutro mi ne pokazuje vise od 52kg a navece nekad 52,5 a nekad cak i 53kg, i kako bi znala koju kilazu da prijavim, odnosno koliki mi je minus? U toku dana nekad popijes vise tecnosti, nekad vise a nekad manje neke hrane, ali do jutra se sve to regulise. user posted image
Ovo ti je samo moj savjet, nije da te ubjedjujem user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *