|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
21.6.2013 8:39:34   
Misty_mama
Ja, nakon par oscilacija u prethodnom periodu jutros 60,5. Joj, samo da mi je ugledati ono 59, makar bilo i 59,9 user posted image . To bi bilo prvi put poslije trudnoće, a evo još 15 dana pa godina prođe. Ali, moram priznati, zadovoljna sam. Svo vrijeme od poroda sam mršala, nekad brže, nekad sporije. Nisam se izgladnjivala, imala sam periode kad sam ekstremno jela slatkiše, pošto je A. s vremena na vrijeme bio jako nervozan, pa bi se sve to na mene prenijelo, i onda - krh, čokoladica! user posted image Ali eto, gledam se u ogledalo i - nije to tako loše! Malo je na struku ostalo, što je inače moja slaba tačka, ali vjerujem ako se malo više discipliniram i kakve konkretnije vježbice uključim doći će i tome kraj! Ako Bog da! user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5626
21.6.2013 8:53:21   
Maya_K
jutrica,

ja sam jutros na 88,2 opet user posted image user posted image , ljuta sam, ali trebam i dobiti user posted image pa sam zato napuhana i puna neke tečnosti, to se ja tješim user posted image

Reallove, i šta ima user posted image ? Navijam da bude najbolje za tebe user posted image

Ostale mrsavice, kaj je kod vas? user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 5627
21.6.2013 8:59:42   
MicoTico
Kod mene isto - 58,3 .

Nema reallove, šta je bilo kod dr?

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5628
21.6.2013 9:10:58   
palachinken
Kod mene je napokon krenulo nizbrdo, sad sam na 66,6 (šejtanska su to posla :D)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5629
21.6.2013 9:14:31   
palachinken

IZVORNA PORUKA: veki_aki

ola mrsave! Kako ide vjezbanje po ovoj vrucini?Palachinken ideja super al ja nemam tu aplikaciju i mogu onako odokativnom metodom reci presla toliko za toliko, il bar vjezbala toliko dugouser posted image user posted image Sta god zauhar je!
Cestitam realove na user posted image , jos da dr.potvrdiuser posted image
Iman ti si super, samo se i sad pazi, ja budem mrsavija tek iza poroda nego godinu kasnije, ja se debljam u tom postporodjajnom perioduuser posted image
Mrsavice mahanje!Veceras se vagam i ne bude li kakvog manjeg - necu nista vise jestiuser posted image

Ja sam sebi, ko manijak kakav, mjerila na google earth distancu koju pređem, a vrijeme štopala, dok nisam dobila ovaj bolji fontele. Hajmo sutra, 6 ujutru pa na dalje, ti svojom rutom, ja svojom, pa ovdje na raport user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5630
21.6.2013 9:28:29   
tinkivinki
ja sam konačno na 75kg.ova vrućina i znojenje pomažu i plus što nemam nekog apetita po vrućini

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5631
21.6.2013 9:50:33   
raja_ringe
Jutro..ja se toliko radovala petku zbog vaganja i jutros u frci zaboravim se izvagati grrr.

Meni ove fizičke aktivnosti dolaze u obzir tek poslije podne, ali je problem što je i u 19h vrućeee, pa sam sada svela na šetnje sa bebarom. Stvarno ćusjesti na biciklo :). Zaista ne tražim izgovor, ali i ovako ustajem u 6h i uvijek kasnim na posao, a bebara mi naveče zaspi između 20 i 21h, pa me malo postarh sa njom na biciklo da mi ne zaspi u povratku. Radimo na tome da joj pomjerimo ovo spavanje, pa vidjet ćemo kako će nam ići. Večeras idemo na bazene :) baš se radujem.

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5632
21.6.2013 9:54:00   
reallove
Jutric zenice...Pregled mi je u cetvrtak sto dolazi,za 6 dana,javim se abd...hvala vam sto pitate za mene :*...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5633
21.6.2013 11:02:29   
bebaa

IZVORNA PORUKA: reallove

Jutric zenice...Pregled mi je u cetvrtak sto dolazi,za 6 dana,javim se abd...hvala vam sto pitate za mene :*...

ako bog da da sve bude onako kako samo ti želiš........user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5634
21.6.2013 11:04:16   
bebaa
ja jutros 66.3....zaboravih vidjeti u tabeli koliko je bilo prošli put ali eto nekako se lakše osjećam.....a neko reče ne može da jede na vrućini...moj je problem što uvijek mogu njupati....a slabo vodu pijem....sinoć sam večerala pahuljice i skapala do jutros od gladi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5635
21.6.2013 11:19:16   
Daliyah92
Sinoc vecerala i pojela sladoled, mislila da cu biti u +, kad moja vaga pokaze -300gr. user posted image
Ja zadovoljna s obzirom da bas ove sedmice nisam pazila. user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5636
21.6.2013 11:55:39   
bebaa
e pa sad recite da sam normalna....izrežem ja jedan paradajz i prebrojim....tačno 9 zalogaja a ja fino otkinem 9 zalogaja hljeba i svaki namažem majonezom i založim....ma jeli to psiha ili šta ali ja se najedoh...od 9 zalogaja ??????

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5637
21.6.2013 12:12:39   
veki_aki
E beba sto me nasmijauser posted image vidis moguce je malo jest a najest se, samo da se naviknemo.A sto majonezu, pa bolje abc sir, il pavlaku il nesto sl, majoneza bas kaloricna.I ja je volim, pa sad manje kupujem salamu posto kad to 2 imam u kuci onda pojedem 3 kriske toga za uzinuuser posted image zato sad no-no.
Ej Daly ja ti se vagam kod svojih jer mi je ta vaga nesto najtacnija(sad bi mm rekao kao i sve od od tvojih- a sta cu kad jest tako), tako da je to uglavnom poslje posla kad dodjem po djecicu.Sad mi je bilo , ja totalno razocarana fakat sam mislila da sam bar kg smrsala, al hajd osjecam se mrsavije i po hlacama znam da je bolje, tako da idemo daljeuser posted image
Palachinken ja sam sinoc bila na rolanju, sad ne znam recimo 15 min normalnog rolanja i 15 min bas brzog rolanja gdje sam crkla ganjajuci starijeg sa biciklom, moze tako?Ne znam u km, mozda 4 otprilike, il malo vise...Elem ja bila aktivnauser posted image
Pozdrav mrsavice!

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5638
21.6.2013 12:17:32   
raja_ringe
veki user posted image user posted image user posted image za rolanje

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5639
21.6.2013 12:22:45   
bebaa
e ja sebe sa 35 godina ne mogu zamisliti na rolama al nikako ...svaka vama čast al eto i mi smo bili malo aktivni....šetali niz aleju prema vrelu bosne...presli 1/3 i vratili se....user posted image user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5640
21.6.2013 12:24:14   
MicoTico
I ja se rolam. Nisam drugačije mogla naučiti curicu , a ona se htjela rolati, pa sad nas dvije zajedno ko drugarice za ručiceuser posted image
Ali mene to nešto ne umoriuser posted image  

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5641
21.6.2013 12:25:05   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: bebaa

e ja sebe sa 35 godina ne mogu zamisliti na rolama al nikako ...svaka vama čast al eto i mi smo bili malo aktivni....šetali niz aleju prema vrelu bosne...presli 1/3 i vratili se....user posted image user posted image

Moja kuma je tvojih godina ,  a i ja samo koju godinu malađa, pa se obje rolamouser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5642
21.6.2013 12:25:45   
palachinken
Rolanje zakon! user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5643
21.6.2013 12:31:59   
bebaa
rekoh svaka vam čast....ma ja to ni ne znam...da padnem i polomim ove koščice.....pa da mi se mm smije do kraja života,ko bi ga slušao....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5644
21.6.2013 13:42:49   
raja_ringe
Meni nema dobne granice za rolanje. Uživam i u klizanju, ali to sada jednom ako odem u sezoni dobro je, ne zato što me stid jer sam uvijek najstarija nego je postala tolika gužva da mi to više nije uživancija.

Ja nakon duuugo vremena doručkovala salamu i nije mi nikako 'sjela'.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5645
21.6.2013 13:48:19   
Hanady RR
http://uspesnazena.com/voda-sasi-pijte-i-mrsavite-za-mesec-10-12-kilograma/

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5646
21.6.2013 15:54:09   
reallove

IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: reallove

ako bog da da sve bude onako kako samo ti želiš........user posted image user posted image user posted image

Hvala ti draga :*

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5647
21.6.2013 16:23:15   
veki_aki
ej bebo nemoj tako, rolanje je extra, em sto ga volim em sto se znojim sva, i oblikujem onaj najgori diouser posted image Ja se planiram rolat dokle god budem u stanju pa i sa 60(pa sasnahomuser posted image
Rajaringe ja vooolim salamu pa nek je najnezdravije, al sad po ovoj vrucini ni meni ne legne, nista boje od paradajza sa sircekomuser posted image Uzivajte na bazenu!
Ljudovi cujemo se u pon posto ja kuci jos nikad nisam upalila laptop a ni komp, fakat ne stignem.
Pozzzzzzzzzzz

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5648
22.6.2013 8:52:58   
MicoTico
Mene svaka opisujeuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5649
22.6.2013 23:17:00   
raja_ringe
samo da prijavim 66,9 user posted image

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 5650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *