|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  227 228 [229] 230 231   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
26.6.2013 12:34:16   
Daliyah92
Maya, iskrene cestitke user posted image user posted image

Lady26, dobro došla i mršava ošla user posted image Dobro si ti krenula user posted image , samo jos prijavi visinu i tezinu da te upisem user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5701
26.6.2013 12:37:06   
Lady26

170cm, trenutno (od jutros) 77,7 kg user posted image  (eh da je bogdo 66,6 user posted image )

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5702
26.6.2013 12:40:13   
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja idem na Ramazan dijetu za dvije sedmice aBd user posted image

user posted image Htjela sam bas pitati zenice koje poste za Ramazan, je li vi smrsate uz Ramazan? user posted image Mislim da je logicno da se tad mrsa, ja licno nisam pratila, ali znam prije kad krenem jesti za iftar prejedem se i kasnije jedva disem i ne vjerujem da sam kad mrsala. Sve sto budem gladna cijeli dan nadoknadim za iftar user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5703
26.6.2013 12:43:10   
Lady26
Daliyah, masallah za avatar, premeden je user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 5704
26.6.2013 12:50:45   
Lady26

Predugo traje post...
user posted image Hem ljeto i vrucine....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 5705
26.6.2013 12:51:11   
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: Lady26

Daliyah, masallah za avatar, premeden je user posted image

Hvala hvala user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5706
26.6.2013 12:54:31   
canim

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

user posted image Htjela sam bas pitati zenice koje poste za Ramazan, je li vi smrsate uz Ramazan? user posted image Mislim da je logicno da se tad mrsa, ja licno nisam pratila, ali znam prije kad krenem jesti za iftar prejedem se i kasnije jedva disem i ne vjerujem da sam kad mrsala. Sve sto budem gladna cijeli dan nadoknadim za iftar user posted image

Ma kakvo mrsanje za ramazan ja nakon ramazana moram ici na mrsanje od ramazana user posted image

Neposredna veza do poruke: 5707
26.6.2013 13:05:43   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Ma kakvo mrsanje za ramazan ja nakon ramazana moram ici na mrsanje od ramazana user posted image

user posted image Pa eto, moja mama kaze da ona smrsa malo za ramazan, a i mm kaze da i on smrsa.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5708
26.6.2013 13:12:57   
canim
Ja nisam primjetila da sam smrsala ni za jedan ramazan, vec se uvijek osjecam deblje, iako bih volila da mrsam, doduse sve zavisi od metabolizma, meni 2 obroka dnevno uspore metabolizam i nema sanse da smrsam na taj nacin a pogotovo sto se ovdje radi jos o 2 nocna obroka jer je tad metabolizam sam po sebi jos sporiji, tako da se iskreno nadam da necu otici previse u plus user posted image

Neposredna veza do poruke: 5709
26.6.2013 13:41:54   
Lady26
Canim, nisi mi odgovorila user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5710
26.6.2013 13:47:37   
palachinken
MM smrša 7-8 kg svaki Ramazan, ja posljednja dva nisam postila, pa nisam validna. A kod nas nema onih obilnih iftara sa punim stolom jela, ića i pića, nego baš skromno, ne prejedamo se, uglavnom tekućina.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5711
26.6.2013 13:54:11   
canim
IZVORNA PORUKA: Lady26

A nisam skontala za tebe, sad odrzavas zeljenu kilazu ili mrsas jos pa ne ide ili nesto trece user posted image

Nisam vidjela ovo pitanje, izvini user posted image

Ja sad navijam, ne mrsam odavno a ni ne trudim se, user posted image da se razmijemo volila bih ja da mi je petica prva na vagi ali nemam volje za to, pa mozda nekad poslije se nakanim, uglavnom zadovoljna sam i ovako user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5712
26.6.2013 14:00:26   
canim
Kad vec post pominjete
http://www.nahla.ba/tekstovi5.aspx?tid=85

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5713
26.6.2013 14:28:30   
veki_aki
Danic mrsavice moje!Ja jutros napisala haman skriptu i izbrisa se nestouser posted image
Maya cestitam na trudnoci i zelim ti da bude skolska kao i poroduser posted image user posted image
Rajareinga nemoj biti tako lijena, ajmo zajedno vjezbatuser posted image Meni nikad nije mrsko samo mi je potrebno vrijeme, tj. da neko ima cuvati ovo moje malo dok se ja znojim.Bilo koja vjezba ti je super, i plivanje ti je zakon samo navali!
Palachinken super da ovako prijavljujemo svoje aktivnosti i tjeramo jedna drugu na vjezbanjeuser posted image
Jucer sam ja imala jednu brzu setnjicu uz brdo-niz brdo 15 min, pa setnjicu sa kolicima od 15 min i vjezbe neke za stomak od 10 min, i sad me bole i ledja i stomak.Za danas samo brzinska setnjica do posla 10-ak min.Idemo daljeuser posted image
Lady ti to super sve skontala, nisi gladna a mrsasuser posted image
Pozzzzz mrsave!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5714
27.6.2013 9:59:41   
MicoTico
Hej mršavice moje!
ja sam počela, pored svog standardnog vježbanja na biciklu i vježbe Pet tibetanaca. Ne mogu nakaćiti link jer sam na poslu, ali nakačim od kuće večeras.
Fenomenalna stvar,lagano za raditi , svega par minuta dnevno, a energija frca iz mene.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5715
27.6.2013 10:00:06   
palachinken
Mene još uvijek bole listovi od onih vježbi neki dan user posted image Dobro pa sam u kondiciji user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5716
27.6.2013 10:01:53   
Lady26
Jutro i od mene, - 200gr napram juce user posted image , jos sam prekrsila pravilo, pojela pola kremastog kolaca oko 7...'ta cu, bio rodjendan a kolac koji volim user posted image
Interesantno, nisam mogla cijeli pojesti?! Sto je za mene nevjerovatno...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 5717
27.6.2013 14:12:18   
M kao Mama
http://www.cafe.hr/magazin/dijeta-tjedna-seks-dijetom-na-zdrav-nacin-u-6-mjeseci-izgubite-i-do-10-kilograma

Neposredna veza do poruke: 5718
27.6.2013 14:57:01   
reallove
Dancic mrsavice..Ja danas bila kod dr i potvrdio je trudnocuuser posted image ..Vagala sam se kod njega,imam 63 kg...Sada samo paziti da se ne udebljam previse..Pozdrav za sve i zelim vam puno minusauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 5719
27.6.2013 15:00:24   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Dancic mrsavice..Ja danas bila kod dr i potvrdio je trudnocuuser posted image ..Vagala sam se kod njega,imam 63 kg...Sada samo paziti da se ne udebljam previse..Pozdrav za sve i zelim vam puno minusauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Zelim ti divnih 9 mjeseci, zdravu i lijepu bebicuuser posted image i cekamo te za godinu dana na mrsanju user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5720
27.6.2013 15:00:57   
Maya_K
Čestitam ti i ovdje, školsku trudnoću i lagan porod user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5721
27.6.2013 15:07:10   
reallove
Hvala vam drage moje..Canim ja vec razmisljam kako cu se vratiti na ovu temu..taman kad se vi fino dotjerate,eto mene sa veeeelikiim plusem hahahaha

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5722
27.6.2013 15:15:11   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Hvala vam drage moje..Canim ja vec razmisljam kako cu se vratiti na ovu temu..taman kad se vi fino dotjerate,eto mene sa veeeelikiim plusem hahahaha

Ma nista ne brini nego uzivaj u hrani i trudnoci user posted image lako cemo s kilicama, kad si jednom uspjela skinuti kile, skinut ces opet, samo nek ste zdravo i zivo user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5723
27.6.2013 15:20:11   
reallove
Hehehe,ma to je najvaznije,salim se ja,lako mi je za kg..Sad se trudim jesti zdravo,jedem puno voca i povrca,jaja,mlijeko i tako te stvari..Slatko ne jedem,sokove ne pijem,od toga ionako nemam koristi..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5724
27.6.2013 16:15:05   
azra I ADI
I od mene čestitke za trudnoću, neka je sa srećom i bez komplikacijauser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  227 228 [229] 230 231   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  227 228 [229] 230 231   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *