RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:22:48)

ma hanice nije strasno... [sm=smiley36.gif] jee se i riba, piletina... pa i povrce , mlijeko sir jaja....
naravno najbolja je ona dijeta koja daje rezultate ...
moja drugarica je za 4 mjeseca izgubila 10 kg samo sto je izbacila sokove i slatkise

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:23:16)

IZVORNA PORUKA: reallove

Ali ja izbjegavam sve,ne samo cokoladu[sm=smiley36.gif]

Pa imas vece sanse da pobjedis.[sm=smiley36.gif] Sto se bunis.[sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:25:22)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ali ja ne znam sta ti hoces skinuti,pa ti si zgodna,draga,ne vidim da imas viska[sm=smiley1.gif]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:25:55)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hannice, samo da te ispravim...
Kod ove dijete nema "brojanja" kako kazes, jedes neograniceno....ali ne jedes UH niti se koristi masnoca bilo kakva...

Ja sam vidjela da pisu zene u toliko sam pojela dvije kasike mekinja,u toliko jogurt...itd. [sm=smiley36.gif]
Koliko si ti izgubila,znam da te bilo krenulo,preko 10 kg. Kakva je sad situacija?

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:27:17)

Ali ja ne znam sta ti hoces skinuti,pa ti si zgodna,draga,ne vidim da imas viska[sm=smiley1.gif]

Ne vidim ni ja kod tebe,bas sam jutros gledala onu sliku sto ste se ti i sin sredili,po meni nemas ni grama viska.[sm=smiley36.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:27:47)

Pa samo se mekinje "broje" [sm=smiley36.gif], 1,5 ili 2 kasike u toku dana, sve ostalo je neograniceno [sm=smiley1.gif]
Stala sam na 11kg...od toga za 5mj vratila 2kg i sad krenuh opet ali slabo ide [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], nije do dijete - do mene je [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Previse iskusenja [sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:28:33)

[sm=smiley36.gif]

Hajde onda Hannice,otvaram ovaj ferrero za nas dvije zgodnice[sm=jezicek.gif]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:30:13)

Lady26 vjerujem da tebi dijeta vise i ne treba,samo malo paziti na prehranu.[sm=smiley1.gif]
reallove gdje ga nadje.[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:32:08)

Pa zalila sam se nedavno.Mm bio na putu,vratio se i donio mi ferrero ali onaj dupli,na dva sprata[sm=jezicek.gif] taman na dan kad sam cvrsto odlucila da idem na dijetu..I eto.sakrijem ga da ne navalim [sm=jezicek.gif]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:32:36)

Pa samo se mekinje "broje" [sm=smiley36.gif], 1,5 ili 2 kasike u toku dana, sve ostalo je neograniceno [sm=smiley1.gif]
Stala sam na 11kg...od toga za 5mj vratila 2kg i sad krenuh opet ali slabo ide [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], nije do dijete - do mene je [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brojite i cokoladu,ja sam vidjela da jedete po kockicu nekad.[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:33:49)

Brojite i cokoladu,ja sam vidjela da jedete po kockicu nekad.[sm=smiley36.gif]

[sm=sad.gif][sm=smiley36.gif][sm=sad.gif]draga Hannica,oplakah

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:33:49)

Pa zalila sam se nedavno.Mm bio na putu,vratio se i donio mi ferrero ali onaj dupli,na dva sprata[sm=jezicek.gif] taman na dan kad sam cvrsto odlucila da idem na dijetu..I eto.sakrijem ga da ne navalim [sm=jezicek.gif]

Procitala sam to da si ga sakrila sama od sebe,zato pitam gdje ga nadje.[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 22:35:27)

Procitala sam to da si ga sakrila sama od sebe,zato pitam gdje ga nadje.[sm=smiley36.gif]
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Pa naci cemo,u kuci je[sm=jezicek.gif]

prosle godine kad sam bila na dijeti,kesu slatkisa bacila na ormar,da ne mogu dohvatiti[sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 23:24:08)

reallove,jel to ona daleko od ociju,daleko od srca[sm=smiley36.gif] idem i ja s vama u utrku, imam viska 4 kg, do predtrudnicke tezine, hajmo ko ce prije[sm=smiley36.gif] niski start...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 23:35:12)

Joj ovih mrsavica sto se mjesaju u temu [sm=smiley36.gif]

animagical imam i ja jos -4 kg do onog mog drugog cilja -10 kg, pa ako hoces hajde bujrum u utrku sa mnom [sm=jezicek.gif] ko hoce s nama u utrku bujrum [sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 23:36:59)

ja sam u prednosti[sm=smiley16.gif] dojim i nosam desetokilasa ;) tri, cetiri, priprema, pozor...start[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 23:41:13)

IZVORNA PORUKA: animagical

ja sam u prednosti[sm=smiley16.gif] dojim i nosam desetokilasa ;) tri, cetiri, priprema, pozor...start[sm=smiley36.gif]

I ja dojim, ali moja je lagana kategorija, nece da jede [sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 23:48:49)

nece ni moj da jede, on bi samo sike[sm=smiley36.gif] zato i kazem da sam u prednosti, osusi me skroz, dusu mi na siku uze[sm=smiley36.gif] meni je u planu da do ljeta, a ljeto je u julu sto se mene tice, kad ispiti prodju, budem na predtrudnickoj, pa da mogu na more u kupacima od prije, imam ih kamaru...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 23:50:15)

Ma ja sam vec na predtrudnickoj, sad idem na predbracnu kilazu [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 23:52:21)

oho-ho, visoke ambicije nema sta, svaka cast[sm=bravo.gif] ti si onda vec u linije, pa ti je lahko[sm=smiley1.gif]
ja ne bih na predbracnu, bila sam ko les[sm=jezicek.gif] imala sam jadnica 52 kg na 174cm...bruka...predtrudnicka je 66kg i jedva cekam da ih ugledam na vagi...mora se malo i mesa na kostima ostaviti[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.3.2012 23:55:53)

Joj i ja kad sam bila 52-53 sam bila ko les [sm=smiley11.gif] [sm=smiley36.gif] ali ja hocu oko 58 kg, meni dosta, sad sam oko 66-67kg

tortica! -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 0:54:07)

uh drage moje,hvala na dobrodoslici,a teze mi idu dijete zbog pcos koji nedaju kilogramima dole,a imam i problem s vodom,jako malo je trosim neke 2 do 3 case dnevno i onda zbog toga namirnice koje unosim moraju biti minimalne,ali kad sam danas procitala poruku jedne od vas da je pila 2,5L vode na dan i izgubila 15kg.odlucila sam da se natjeram i ja,pa vidjet cemo dokle cu stic,ili cu smrsat ili puci od silne vode!!![sm=smiley19.gif]

tortica! -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 1:01:48)

i zaboravi hocu i ja s vama u utrkuuuuuuuu[sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=sloncek.gif]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 9:25:29)

Ovo je start...[sm=smiley36.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2h/Pi/2QJORSWU/p1010369.jpg[/img]
Cilj je predbracna i predrudnicka kilaza,preciznije 55 kg.[sm=smiley36.gif] Bila bi zadovoljna i sa 56 kg nisam ja sitnicava.[sm=jezicek.gif]

Vec sam pocela,uz kafu sam pojela samo kockicu cokolade umjesto skoro cijelu.[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 10:02:18)

Eh hajde u ponedeljak, dakle sutra startamo oficijalno, mene stomak zeza zadnja 4 dana, tako da nisam ni ja jela po svom sistemu, tako da od sutra nastavljamo.

U Utrci

1.Animagical
2.Hannica
3.Tortica!
4.Canim.

Ako hoce jos neko bujrum, clanove jos danas primamo [sm=smiley36.gif]

Trebaju nam jos neka pravila, da izgleda nam ova utrka strozija, ima'l ko ideju [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>