RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 17:45:46)

Ej zenice moje..Ja sam za danas samo rucala u 16:00 h[sm=smiley29.gif]

jednostavno nemam vremena,do 16 nisam ni jela ni pila,morat cu malo to da sredim,sto se tice slatkisa,evo 5 dan nisam jela nista slatko,vidim ima nekih izmjena,sad cu ja to iscitati na brzinu,pa se opet javim...

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 17:55:03)

Super je ovo takmicenje[sm=smiley36.gif] ...Evo Hannica me vec prijavila,samo,cilj je -5 za pocetak[sm=smiley36.gif]..pisite me znaci,samo ja nemam vagu,imam ali ne valja,kako je pomjeras,tako kg idu gore dole,pa sad ne znam,jedino da kupim drugu pa da javljam rezultate

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 18:13:25)

ja bih se ukljucila u utrku ali cu varati garant...kad bih imala toliko obroka ja bih se udebljala...dorucak mi obicno bude samo ness....na Dukanu sam pa se natjeram da pojedem neku mrvicu za dorucak ali ja jednostavno ne volim dorucak.... kad bih doruckovala ja ne bih mogla rucati....skinula sam vec - 2,5 a u planu je jos 5 (zadovoljna i sa 3) ovo treba do 28 aprila ....
posto bih bila zabusant ja cu samo navijati...i obavjestavati vas koliko sam izgubila po Dukanu [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 18:17:40)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja bih se ukljucila u utrku ali cu varati garant...kad bih imala toliko obroka ja bih se udebljala...dorucak mi obicno bude samo ness....na Dukanu sam pa se natjeram da pojedem neku mrvicu za dorucak ali ja jednostavno ne volim dorucak.... kad bih doruckovala ja ne bih mogla rucati....skinula sam vec - 2,5 a u planu je jos 5 (zadovoljna i sa 3) ovo treba do 28 aprila ....
posto bih bila zabusant ja cu samo navijati...i obavjestavati vas koliko sam izgubila po Dukanu [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley20.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 20:04:20)

Visnja i ja sam mislila da bih se udebljala sa ovoliko obroka, jer godinama sam imala 2 obroka dnevno i to mi je bilo sasvim dovoljno, medjutim u razgovoru sa osobom kojoj je profesija dijeta dobila sam ovakav prijedlog ishrane i pozitivno sam iznenadjena svojim rezultatom nakon primjene ovakvog nacina ishrane a to je -15 kg u svakom slucaj kako god odlucis navijamo i za tebe [sm=bravo.gif] samo nek kilice idu dole

Neca xxx -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 20:38:10)

Evo i ja se prijavljujem. Prvi cilj: da skinem 5 kg, a onda cemo nastaviti. 5 po 5... manekenka! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Trebace mi sva podrska ovog svijeta, jer sam ovaj put bas pretjerala. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 20:52:07)

1 CILJ - 5 KG

Oficijalno krecemo 26.3.2012, prijave su jos u toku
za sad prijavljeni

1. Animagical
2. Hannica
3. Reallove
4. Tortica!
5. Canim
6. Bambi7
7. Skvo
8. Amani12
9. leona81
10. Visnja RR
11. Neca xxx

Svakog ponedjeljka izvjestaj o gubitku,[sm=bravo.gif] oni sto nemaju vagu, ne znam kako cemo[sm=zmeden.gif] mozda da se izmjerite pa da nam javite koliko gubite u cm [sm=zmeden.gif]

Uh sto nas ima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 21:19:06)

Samo da se pohvalim da sam danas pojela samo par kockica cokolade.[sm=bravo.gif] Hljeb sam smanjila na minimum...nadam se da necu nesto zeznuti pred spavanje,na pr. spucati sendvic sa suhim mesom (o cemu ozbiljno razmisljam).[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 21:33:23)

hannice onda idi spavaj ...ne razmisljaj vise [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 21:58:31)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Evo i ja se prijavljujem. Prvi cilj: da skinem 5 kg, a onda cemo nastaviti. 5 po 5... manekenka! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Trebace mi sva podrska ovog svijeta, jer sam ovaj put bas pretjerala. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hannica,hajde onda laku noc..

MM danas kupio donats[sm=smiley19.gif]..jedva sam izdrzala da pojedem jednu,sad mi je drago sto nisam..

ja vecerala cornflex fitness,muka mi[sm=smiley36.gif],od sinoc sam uvela i vjezbe za noge i stomak[sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (25.3.2012 21:59:17)

[Sadržaj poruke je obrisan]

bambi7 -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 22:10:32)

joooj sad na vagu 67,5 pih, roknucu se....
Eto zene nek nam je sretno mrsanje, valja nam se sepuriti po plaži za koji mjesec[sm=bravo.gif]

Mala Selma -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 22:24:11)

I ja pridruzujem u utrku za skidanje kila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ja se nevagam, ali cu se svakog pon mjeriti i stavljati rezultate mjerenja[sm=smiley36.gif] Volila bih smrsati 5-6 kg ili 5-6 cm[sm=zmeden.gif]
Ja se drzim Dukana u sustini pa vidjet cemo kako ce ici[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 22:25:03)

1 CILJ - 5 KG

Oficijalno krecemo 26.3.2012, prijave su jos u toku
za sad prijavljeni

1. Animagical
2. Hannica
3. Reallove
4. Tortica!
5. Canim
6. Bambi7
7. Skvo
8. Amani12
9. leona81
10. Visnja RR
11. Neca xxx
12. Iman83
13. Mala Selma
14. Enci80
15. Magbi

[sm=bravo.gif]

Iman Ovo je tema za nas sto imamo po 5 kg da gubimo, neke jednom 5 neke po dva x 5 a neke i vise [sm=smiley36.gif] uglavnom krecemo od 5 kg, ali evo stavila sam i tebe na listu s nama debelim pa se ti odjavi kad ti vakat bude [sm=jezicek.gif]

enči80 -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 22:25:40)

Canim pribilježi i mene na taj spisak[sm=smiley36.gif]

Imam 67kg a cilj mi je 59kg ali da ne sitničarim može i 60kg[sm=jezicek.gif].
Dojim pa dijeta ne dolazi u obzir,pijem vodu,hljeb u rijetkim situacijama konzumiram i vježbam.Od sredine januara smršala sam cca 6kg a bila sam stvarno zakovala sa slatkišima mada većinu kg koje sam dobila nakon poroda pripisujem hormonima.Uglavnom najbitnije je da su i ostali primijetili manjak kg.Skinula sam neke vježbe za stomak,noge i neke kardio vježbe i naravno malo ganjam i orbitrek tako da se zaista nadam uspjehu.Neka nam je svima sa srećom[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 22:26:07)

imate jeftinih vaga u Konzumu [sm=smiley36.gif] 19 km ...digitalna ...nema da vara [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 22:27:52)

imate jeftinih vaga u Konzumu [sm=smiley36.gif] 19 km ...digitalna ...nema da vara [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif] i moja je ta [sm=smiley20.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 22:28:09)

IZVORNA PORUKA: enči80

Imam 67kg a cilj mi je 59kg ali da ne sitničarim može i 60kg[sm=jezicek.gif].
Dojim pa dijeta ne dolazi u obzir,pijem vodu,hljeb u rijetkim situacijama konzumiram i vježbam.Od sredine januara smršala sam cca 6kg a bila sam stvarno zakovala sa slatkišima mada većinu kg koje sam dobila nakon poroda pripisujem hormonima.Uglavnom najbitnije je da su i ostali primijetili manjak kg.Skinula sam neke vježbe za stomak,noge i neke kardio vježbe i naravno malo ganjam i orbitrek tako da se zaista nadam uspjehu.Neka nam je svima sa srećom[sm=smiley1.gif]

enci sretno [sm=bravo.gif]

al me podsjeti da imam leg magic ...pa da malo vjezbam ...nikako da nadjem vremena za fitnes [sm=smiley13.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (25.3.2012 22:30:24)

[Sadržaj poruke je obrisan]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 22:31:38)

Samo da javim da je sutra ponedeljak, sutra ujutro krecemo, dakle ujutro kad ustanete prije jela vaganje ili mjerenje i napisati negdje na papir ili upamtiti ili mi javiti pa za 7 dana opet vaganje tako da znamo koliko gubimo, ako ima jos neko da hoce da se prijavi bujrum.

enči80 -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 22:31:44)

enci sretno

al me podsjeti da imam leg magic ...pa da malo vjezbam ...nikako da nadjem vremena za fitnes

Hvala Višnja,a vježbanje praktikujem kad svi zaspu jer po dani nema šanse pored dvije bebe da išta stignem...zato je noć moja[sm=smiley16.gif]

Canim kod mene je analogna,ali u sutra da zbavim ovu digitalnu pa javim u utorak tanu u gram kilau.

magbi -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 22:33:57)

mogla bih i ja da se prijavim da pokusam

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 23:02:50)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Kakvo je takmičenje...tj kakvi su uslovi takmičenja[sm=smiley36.gif]

Mogu li se ovi što trebaju 3 kg prijaviti...miša mu ja ko da trebam 30 skinuti pa nikako...najgore je tako.

I Hannice, pa ti dojiš, što ćeš ti ovdje...bjaaaaži[sm=smiley36.gif]

Ma ja i nisam na nekoj djeti da brojim sve sto pojedem,samo cu smanjiti slatkise i hljeb,i piti vise vode.meni se ne zuri,nemam puno viska,kad 2 kg izgubim bit cu ok,ali ja volim kad sam premrsava da mogu ruckati bez griznje savjesti.[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2012 23:23:44)

Ja cu od sutra abd uvesti i dorucak,nadam se,idem sada sa vjezbama...[sm=smiley1.gif]

Neca xxx -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.3.2012 0:03:39)

IZVORNA PORUKA: enči80

Imam 67kg a cilj mi je 59kg ali da ne sitničarim može i 60kg[sm=jezicek.gif] .

enci sretno [sm=bravo.gif]

al me podsjeti da imam leg magic ...pa da malo vjezbam ...nikako da nadjem vremena za fitnes [sm=smiley13.gif]

Visnja, jesi li zadovoljna rezultatima vjezbanja sa leg magicom? Ja ttreba da ucvrstim misice na nogama.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>