|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
19.9.2012 17:22:47   
canim
Ja sinoc kad sam prelazila ulicu prodjoh pored jedne poznanice, ta cura je prijateljica moje prijateljice i znam je jako dugo, uvijek je bila mrsava ali ovo sto sam juce vidjela je stvarno zastrasujuce user posted image mladja je od mene par godina, vjerovatno ima oko 26-28 god a izgleda sigurno 20 god starije, premrsava je.

Uvijek je imala lijep oblik glavice sa simpaticnim obrascicima, pune usne, lijepu kosu do ramena a sad sam je prepoznala samo po tome sto joj je frizura ista, uopste ne lici na sebe, propala skroz user posted image

Znam da je uvijek imala problema s kilazom ali nikad nisam pitala dali je to na psihickoj bazi ili zaista ima zdravstvenih problema, helem, zene cuvajte se psihe, nedo Bog da radi nase percepcije sebe obolimo, neke zene sebe uvijek vide debelom pa bi stalno da mrsaju a neko obratno, ne vidi se debelom pa konstantno jede i jede tako da je uvijek pozeljno saslusati savjet i drugih.

Zdravlje je najveci nimet.

Eh nakon svega da se pohvalim da sam napokon ogulila paprike za ajvara user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2951
19.9.2012 17:50:32   
smajli80
user posted image user posted image user posted image za post,ne treba preterivati,sve ima svoje granice.

Evo vam nešto malo da se razgibate

http://www.youtube.com/watch?v=Imc9iTmlXfE

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2952
19.9.2012 17:52:12   
Galicia
Smajli dobar gibandzija. Kradem ovo za FB.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 2953
19.9.2012 18:06:43   
minie
Eh, evo i mene, ovo je bajramska, sad imam 1 kg manje user posted image

http://imageshack.us/a/img849/7522/1004590w.jpg

Jos jedno 5 kg i tamam ce biti, sta vi mislite je li to dovoljno? (dekoracija u pozadini na slici, a la sveki user posted image )

a evo jedne (mozda 2 mjeseca nakon poroda) user posted image , ko slon sam bila,

http://imageshack.us/a/img820/2917/1002901v.jpg

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 2954
19.9.2012 18:13:34   
mama2884
IZVORNA PORUKA: minie

Jos jedno 5 kg i tamam ce biti, sta vi mislite je li to dovoljno? (dekoracija u pozadini na slici, a la sveki user posted image )

a evo jedne (mozda 2 mjeseca nakon poroda) user posted image , ko slon sam bila,

Meni si jednako slatka debeljuca kao i na onoj slici mrsavica user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2955
19.9.2012 18:17:44   
mama2884
Gdje ste curke...

Samo da Vam mahnem...ja i dalje pratim u stopu pravilnik od canim...canim trebala bi ovaj pravilnik patentirati...Malo me kriza hvatala jutros,ali dobro je sve u svemu...pijem 3 solje zelenog caja dnevno,vode..i kako pise na pravilniku...danas procita da zeleni caj skida salo na stomaku..i to ne samo povrsinski dio stomaka,vec nesto unutrasnji....nisam vam strucnjak da vam sad to objasnjavam uglavnom skida...pa ko ima volju navalite sa zelenim cajemuser posted image

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2956
19.9.2012 18:19:36   
animagical
minie je jedna prirodno lijepa zena, uzivo narocito

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2957
19.9.2012 18:24:34   
Bebica11

koliko si kg skinula i za koje vrijemež???? skroz si druga osoba na ove dvije slikeuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2958
19.9.2012 18:30:33   
canim
Minie i meni si lijepa i na prvoj i na drugoj slici user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2959
19.9.2012 18:40:43   
canim

IZVORNA PORUKA: mama2884

Gdje ste curke...

Samo da Vam mahnem...ja i dalje pratim u stopu pravilnik od canim...canim trebala bi ovaj pravilnik patentirati...Malo me kriza hvatala jutros,ali dobro je sve u svemu...pijem 3 solje zelenog caja dnevno,vode..i kako pise na pravilniku...danas procita da zeleni caj skida salo na stomaku..i to ne samo povrsinski dio stomaka,vec nesto unutrasnji....nisam vam strucnjak da vam sad to objasnjavam uglavnom skida...pa ko ima volju navalite sa zelenim cajemuser posted image

I ja sam citala svasta pozitivno za zeleni caj, i ja toplo preporucujem user posted image

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2960
19.9.2012 21:07:51   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Minie i meni si lijepa i na prvoj i na drugoj slici user posted image user posted image

user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2961
19.9.2012 21:15:08   
canim
Reallove tebe i ne hvalim vise, ufurat ces se user posted image nego imate li vi gdje libanonski restoran user posted image ako imate onda muza za ruku i idi i naruci onih njihovih baklavica user posted image od njih ces taman dobiti dovoljno kg da mozes biti opet aktivna na ovoj temi user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2962
19.9.2012 21:34:46   
canim
Evo recept za caj za mrsanje

http://www.coolinarika.com/recept/caj-za-mrsavljenje/

Nisam probala ali s obzirom da je zeleni caj i dzumbir u pitanju, vjerujem da je koristan.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2963
19.9.2012 22:05:36   
anidla
Gali, divno izgledas! zenstveno user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2964
19.9.2012 22:22:22   
minie
user posted image ali bas,

hvala vam drage moje na lijepim rijecima user posted image

Bebice ja sam jednom slucajno vidjela ovu temu i tada odlucila da smrsam. Sve kg sam skinula u period od 3 - 3,5 mjeseca, malo se pridrzavala pravila i moj R dojio, doji i sad po 5-6 puta po danu i bar jednom po noci, i mislim da i to pomaze dosta. Malo sam se opustila kako je bio Ramazan, pa Bajram pa mm posalje svako malo nekih slatkisa iz Njemacke i to mi je najgore user posted image Da mi je jos bar dvije kile smrsati do R rodjendana.

Animagical hvala puno od srca, a daj i ti sliku da zenice vide taj vitki struk

Canim ja pijem taj caj iz DM-a (Zeleni caj sa djumbirom i limunom) i ukusan je pravo.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2965
19.9.2012 23:31:34   
Galicia
IZVORNA PORUKA: anidla

Gali, divno izgledas! zenstveno user posted image

user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2966
20.9.2012 12:35:27   
canim
Mrsavice moje gdje ste mi danas, nesto vas nema.

Ja citav dan nesto spremam pa pomalo naletim da vidim sta ima a ono nema nikoga.

Nemoj da vas ovo ruzno vrijeme obeshrabi i da poletite prema friziderima user posted image

Ja pravim kolace, sutra mi gosti dolaze, tako da se nadam da ih necu probati user posted image ali se samo nadam user posted image morat cu ja probati bar da vidim kakvo je user posted image uh vratit ce se i ono malo jada (citaj grama) sto sam smrsala ove sedmice user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 2967
20.9.2012 13:14:34   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Mrsavice moje gdje ste mi danas, nesto vas nema.

Ja citav dan nesto spremam pa pomalo naletim da vidim sta ima a ono nema nikoga.

Nemoj da vas ovo ruzno vrijeme obeshrabi i da poletite prema friziderima user posted image

Ja pravim kolace, sutra mi gosti dolaze, tako da se nadam da ih necu probati user posted image ali se samo nadam user posted image morat cu ja probati bar da vidim kakvo je user posted image uh vratit ce se i ono malo jada (citaj grama) sto sam smrsala ove sedmice user posted image

evo meneee tu sam

naletila mi malo mama pa sam se dala za nekim obavezama

evo izvjestaj:

jutros crna kahva nezasladjena

u 10h pojela tanjir makarona nepomascenih s malo mladog sira i zvakala sam po onom pravilu 30 puta nekad manje nekad vise al trudila sam se da duze zvacem i sita sam hBuser posted image

upravo prije odlaska mame njoj se pio nes3u1 pa sam popila s njom planiram kasnije jesti nesto proteinsko i paradajz al vidjeti cemo

muz me od sinoc podrzava valjda vidio da sam ozbiljnauser posted image , kuhao nam tarhanu i to sam bez hljeba vecerala, opet bez slatkisa itduser posted image pojela sam opet uvecer 2-3 nektarine

i vjezbala sam seriju od po 10 kom raznih vjezbica sinocuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2968
20.9.2012 13:17:47   
Bebica11
imam jedino problem s vodom, pijem jedva 2l na danuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2969
20.9.2012 13:25:20   
Bebica11

user posted image ali bas,

hvala vam drage moje na lijepim rijecima user posted image

Bebice ja sam jednom slucajno vidjela ovu temu i tada odlucila da smrsam. Sve kg sam skinula u period od 3 - 3,5 mjeseca, malo se pridrzavala pravila i moj R dojio, doji i sad po 5-6 puta po danu i bar jednom po noci, i mislim da i to pomaze dosta. Malo sam se opustila kako je bio Ramazan, pa Bajram pa mm posalje svako malo nekih slatkisa iz Njemacke i to mi je najgore user posted image Da mi je jos bar dvije kile smrsati do R rodjendana.

Animagical hvala puno od srca, a daj i ti sliku da zenice vide taj vitki struk

Canim ja pijem taj caj iz DM-a (Zeleni caj sa djumbirom i limunom) i ukusan je pravo.

to je superuser posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2970
20.9.2012 13:29:07   
Bebica11
eh zene ja sam napravila listu namirnica s negativnim kalorijama pa sad pokusavam svaki dan rucati nesto od togauser posted image

bilo je zelje jucer

vidim i na listi sampinjoni, kako ih spremiti a da je niskokalorican rucak, ima li ko ideju???????user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2971
20.9.2012 13:32:07   
animagical
sampinjone....s pilecim filetima i prelijes light vrhnjem za kuhanje, malo provrtis u tom saftu...jedes s integalnim hljebom, npr onim cvrstim, u kriskama,iz aspeka

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2972
20.9.2012 13:36:01   
Lejla Ka
Ja sinoć krenula na Zmbu. Zumba mi u komšiluku zezam se sa sestrom ima da samo u papučama preletimo do sale. Rasturio nas trener, kad sam kući došla iz 10 istuširala se sve me u nesvjest bacalo od umora. Al danas za divno čudo ništa me ne boli. Evo mi šolje vode pored mene, ali moram priznat da sam za doručak maznula pizzu :)

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2973
20.9.2012 13:37:35   
Bebica11
ima i ovaj zanimljiv

http://www.centar-zdravlja.net/zdravi-recepti/niskomasna-prehrana/18/jaja-s-gljivama/341/

Neposredna veza do poruke: 2974
20.9.2012 13:40:22   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

sampinjone....s pilecim filetima i prelijes light vrhnjem za kuhanje, malo provrtis u tom saftu...jedes s integalnim hljebom, npr onim cvrstim, u kriskama,iz aspeka

nisam jos zbavila light vrhnje a zvuci super

Neposredna veza do poruke: 2975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *