|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
19.9.2012 7:40:40   
canim
Uh Galicia kolika si, jedva si na sliku stala user posted image

Ps: ja bih sve ove mrsavice rastjerala s teme ali one su jedine najaktivnije user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2926
19.9.2012 10:50:17   
boombar
Evo jedna nemrsava da se javi, radi balansa na temi user posted image
Samo da kazem da volim da citam sve vase postove i ovih nemrsavih i ovih wanna be debelih, svi su inspirativni na svoj nacin user posted image E sad bi stvarno bio red da malo te inspiracije i mene uhvati i da ozbiljno pocnem mrsati user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2927
19.9.2012 10:59:23   
canim
boombar pa zar nije galicia inspirativna, jos reallove da stavi sliku sebe i eto nam motivacije, wanna be user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 2928
19.9.2012 11:25:45   
reallove
Morning zeniceuser posted image ..Kod mene je jutros okruglo 62,znaci,pisete -500user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2929
19.9.2012 11:29:39   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Morning zeniceuser posted image ..Kod mene je jutros okruglo 62,znaci,pisete -500user posted image

user posted image prestigla me uveliko user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2930
19.9.2012 11:34:06   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image prestigla me uveliko user posted image

user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2931
19.9.2012 11:49:30   
boombar
Uh dobro si Canim, zaboravila sam spomenuti Galicia zgodnica prava user posted image A Reallove hajde i ti koju stavi ne bi li nas ponijelo da zatvorimo usta malo user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2932
19.9.2012 13:01:11   
Galicia

user posted image user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2933
19.9.2012 13:43:21   
reallove

IZVORNA PORUKA: boombar

Uh dobro si Canim, zaboravila sam spomenuti Galicia zgodnica prava user posted image A Reallove hajde i ti koju stavi ne bi li nas ponijelo da zatvorimo usta malo user posted image

evo sad cu naci neku noviju,pa postavimuser posted image a probat cu da nadjem i starije slike pa uporedite,before and afteruser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 2934
19.9.2012 13:45:16   
jasmin

Ja ne znam dokleN `oces...ti meni predobro izgledas.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2935
19.9.2012 13:56:27   
reallove
http://imageshack.us/a/img194/1770/20120908110.jpg

http://imageshack.us/a/img59/5104/200820121272.jpg

evo jedna od nedavno i jedna od bajrama,ali nemam bez djetetauser posted image idem sada traziti starije slike

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2936
19.9.2012 13:57:00   
reallove

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ja ne znam dokleN `oces...ti meni predobro izgledas.

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2937
19.9.2012 13:58:49   
jasmin

evo jedna od nedavno i jedna od bajrama,ali nemam bez djetetauser posted image idem sada traziti starije slike

Mrsava si puno,nemoj da se ljutis ...
Sad si mi kao djevojcica.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2938
19.9.2012 14:06:55   
Mjeseceva Pratilja
Real love, provociras nas. :)

Ti i Galicia navijajte samo, nemojte ucestvovati. :)

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2939
19.9.2012 14:16:04   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Ma jasta,one ovdje samo zabusavaju.
reallove,vrijeme je da stanes i to hitno.

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 2940
19.9.2012 14:18:43   
Amyla

user posted image
brisi s temeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2941
19.9.2012 14:19:47   
Galicia
reallove, hoce da kad prodje da je ne primjetimo.
Zaista super izgledas, ali opet ti sebe najbolje poznajes.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2942
19.9.2012 14:22:58   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Ma jasta,one ovdje samo zabusavaju.
reallove,vrijeme je da stanes i to hitno.

slazem se

doduse taj stepen mrsavosti nije po mom ukusu a o ukusima se ne raspravljauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2943
19.9.2012 14:26:03   
reallove
hvala vam zenice,necu vise,sad navijamuser posted image ,ako dobijem koji kg,vracam seuser posted image

ljubim vas sveuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2944
19.9.2012 14:28:12   
Bebica11
hello zene

jutros sam imala krizu al sam je prevladala kao sto je Mjeseceva napisala bar se zdravije hranim, stala sam na vagu i nisam puno spala od ponedjeljka mozda 100-200gruser posted image user posted image user posted image a drasticno sam promijenila ishranu

doduse prija mi da ovo zdravije jedem, bolje se osjecam, jutros sam setala s malom i roditeljima dok su bili na pauzi s posla pa smo u Aspek sjeli i zgrijesila sam s komadom torte od narandzeuser posted image al opet se vracam u formu

danas jela

crna kafa nezasladjena i komad torte(naumpala mi je canim s brzim metabolizmom izjutra)user posted image

kriska hljeba sa salamom

150gr zelja sa mladim sirom na mrvi maslinovog ulja i jajetom, i nemasni jogurt pila s kriskom razevog hjebauser posted image

iiii nisam gladnauser posted image user posted image

citala sam da zelje daje negativne kalorije tj vise sagori pri varenju nego sto se pojedeuser posted image

znam da je ovaj meni gore nekoj od vas Bajramski al meni je bas bas veeelika promjena

iiiiiiiiiiiiiiiii da se pohvalim sinoc mm donio 2l kole(jos ne shvata ozbiljno moju dijetu) I NISAM NI CASU POPILAuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2945
19.9.2012 14:31:47   
reallove
A evo malo starija slika,zima,u Bosni,bila sam debela i najdeblja u zivotu,nikad prije nisam bila ovolika,ni kad sam trudna bila

http://imageshack.us/a/img684/5174/sn154582.jpg

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2946
19.9.2012 14:56:58   
animagical
bebice, ako pratis onu ishranu od canim, onda smijes imati npr jedan slatki dan u sedmici, ne svaki dan slatko da jedes

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2947
19.9.2012 15:07:56   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

bebice, ako pratis onu ishranu od canim, onda smijes imati npr jedan slatki dan u sedmici, ne svaki dan slatko da jedes

nemam neki rezim jos al najblize sam ishrani od canim tako da sam ovo jutros malo zgrijesila al to vise s roditeljima inace ne bih ponio me ah oni uzeli kolace pa i jauser posted image

reallove ne vidi ti se tijelo na ovoj gdje si "debela" al ti ljepse stoji punacnije lice jer imas duguljasto lice (opet napominjem MOJ UKUS) ja sam za ono neku srednju varijantu

dok mi je galicija prava BOMBAuser posted image bas po mom ukusu, jesam dosadna s ovim ukusimauser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2948
19.9.2012 15:54:49   
boombar
Reallove user posted image ti si se prepolovila. Sad je stvarno vrijeme da stanes .. i vratis koju kilu user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2949
19.9.2012 16:48:12   
animagical
pa napravi sebi neki plan, npr petkom jedes nesto slatko i pijes casu kole, kad vec imas obicaj da grisckate nesto... ja sam skoro citavu proslu zimu s mm jela jabuke, narandze, mandarine, vocni jogurt...to nam je bilo nekako svako vece uz film, seriju, sta bilo.... osim sto sam se vratila na predtrudnicku kilazu, bila sam i pravo zdrava od tolikog voca, nismo nijednom kihnuli cijelu zimuuser posted image a i sredila sam probavu jogurtom... probaj... kao neki vecernji ritual, gulis neko voce i pijes npr ledeni caj, ili jogurt, vocni, obicni, kakav volis.. bolje to nego krisku hljeba

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 2950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *