canim -> RE: Sniženja ! (25.8.2013 13:20:15)
|
Ja za djecake zaista ne znam ali cini mi se da sam u Oviesse vidjela da se ima kupiti i posebno donji djelovi,ne znam cijenu, ja sam kupila ovaj komplet za djecaka 21 KM za poklon. Prije mjesec/dva sam u IANI naletila na super pamucne trenerke 29 KM za curicu i kupila sam dva kompleta plus jedan donji dio oko 18 KM cini mi se, u Bennetonu isto smo kupili trenerku kad je bilo snizenje, platili oko 30tak KM, imamo jos 2 sto smo dobili na poklon zimus ali velike bile, tako da ce ove godine nositi, i dosta nam vise [sm=smiley1.gif] U FISu se moze naci finih stvarcica ako se naleti, mi zaista rijetko odemo, nekako mi nije usput nikako, zimus kad smo bili kupila sam 2 pidzame Turske Aydogan za curicu oko 10tak KM, super su, model ko trenerka, pamucne, hiljadu puta oprane do sad i nista se nisu promjenile, inace Aydogan pidzame sam kupovala i ranije ako gdje naletim jer su zaista super kvalitete a cijena smjesna. Kad vec pidzme pominjem, u Oviessu imaju pidzame 15 KM ali snizenje, ja kupila curici tanku pamucnu dugi rukav, bas je lijepa boja i model [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|