Daliyah92 -> RE: Sniženja ! (8.9.2013 15:20:15)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: leona81 ja sam nekidan uzela prsluk u Azelu, crni s kapuljacom za jesen, 29 KM, cijena na njemu ja mislim 60 ili 80 eur...super stvarno...sta su jos dobili tiki? ja sam bila kad je tek stigla roba prva do sada od esprit uzela: dvije majice dugih rukava za jesen-crvenu (12 ili 14 km,, ne sjecam se) i maslinasto-bijelu na pruge (mislim da je bila 24km), crveni dzemper na kopcanje sa onim zakrpama na laktovima (24km), lani uzela divan dzemper na kopcanje za srediti se (17km), sebi maramu super kariranu sa nekim sarenim motivima (oko 15km, interesantnu i danas uzela pravi kozni kajs smedji, predobar za samo 19km[sm=smiley1.gif]eto potrosih oko 100km a svasta nesta kupila[sm=smiley1.gif] Kad vidim ove cijene, zahvalim se Bogu sto sam ovdje [sm=smiley36.gif] Ja ovdje nisam majicu platila vise od 7 KM, kvalitetnu. A one manje kvalitetne placam oko 4-5 KM. Jest da je vecinom kinesko, ali stvarno nekad bude jako kvalitetno. Tuniku sam najvise platila 24 KM isto jako lijepa i dobra. I to kad sam vidjela cijenu 60 SAR (saudijskih rijala) cinilo mi se preskupo, ali kad izracunah koliko je u markama nisam se vise dvoumila. Pa ja sam u Bosni jedva nalazila fine tunike za najmanje 20KM. Isto obuca, u BiH baletanke neke jeftinije sa pijace 20-30KM a ovdje 20-30 SAR (8-12KM) Juce sam kupila od neke ovdje marke za 40KM, i nisu na snizenju. Udobne i lijepe. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|