RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

teacher75 -> RE: Sniženja ! (9.9.2013 16:42:18)

IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec

IZVORNA PORUKA: teacher75
ima li ih jos? treba i meni za poklona[sm=smiley1.gif]

na Dobrinji sam ja uzela zadnji [sm=smiley1.gif]

bila danas u titovoj,, izbacili su ih jos nekoliko pa sam kupila jedan za poklon drugarici[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Sniženja ! (15.9.2013 13:08:58)

Zene, opet krenula akcija Turkish airlines-a karte za Istanbul i nazad 99 Eura sa svim taksama [sm=smiley1.gif] prosle godine se je neko raspitivao za karte pa rekoh da obavjestim [sm=smiley1.gif]
http://www.turkishairlines.com/en-int/flights-tickets/sarajevo/flights-to-sarajevo/IST0A6BB1SJJ

shej -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 0:27:28)

Hjoj jedva nadjoh ovu temu :) Jel postoji neka mogucnost da se ista napravi i na nekom podforumu konkretno za bejbi stvari , opremu i snizenja, ili bi to bilo suvisno? Nadam se da me se nece napasti jer sam nova ovdje i pricam nebuloze :D
Mene interesuje ima li negdje trenutno snizenje kolica i krevetaca, da je neko usput naletio? [sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 12:21:10)

shej dobrodosla, nadam se da ce ti neko uskoro odgovoriti, a svakako ako naletim na tako nesto javim...takodjer imas temu i Baby Bazar, on se odrzava u Sarajevu u Medjunarodnom centru za djecu i mlade Novo Sarajevo, svake prve subote u mjesecu, i cesto clanice na toj temi prodaju ocuvana kolica, autosjedalice, raznu baby opremu kao i odjecu za starije klince, i mame:) takodjer bude i stvari sa etiketama[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 13:10:13)

ako je neko zainteresovan za djeciji prekrivac snižen 70%

http://www.dormeo.ba/djeciji_program/pokrivac-lana.html?csu=dr-lan-lana-dis&cex=1596933&med=cn&src=ba_warehouse_dr-lan-lana-dis_cn_sa_facebook&referrer=facebook_cn_1596933&utm_source=facebook_ext&utm_medium=Contextual_Adv_class&utm_campaign=ba_warehouse_dr-lan-lana-dis_cn_sa_facebook_1596933&utm_content=dr_face_cn_lana_septembar_13_1596933

leona81 -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 13:34:04)

hvala Visnja, zna li neko koliko im treba da dostave stvari nakon narudzbe?

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 13:42:49)

IZVORNA PORUKA: leona81

ja narucila prije 2 ata...rekli su u ovoj sedmici dolazi...imaju jos malo na stanju.... dostava je 6 km...
obicno nazovu dan ranije da se dogovore oko dostave

teacher75 -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 21:16:13)

nisam nikad kupovala od njih. jer se moze kupiti u radnji i ako moze gdje ili samo rade putem narucivanja i dostave?

R&T@ -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 21:19:03)

nisam nikad kupovala od njih. jer se moze kupiti u radnji i ako moze gdje ili samo rade putem narucivanja i dostave?

http://www.dormeo.ba/?tn=shops

teacher75 -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 21:24:15)

hvala, vidim da ima u importane[sm=smiley1.gif]

Neca xxx -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 21:36:02)

Teacher, i vama je kao i nama bas prikladan ovaj prekrivac. [sm=smiley36.gif] Mi imamo prekrivac, jastuk i zidne naljepnice i super su. [sm=smiley20.gif] A iskreno, ovo mu je realna cijena. I mi smo ga toliko nekako platili.

salmy -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 23:08:04)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ako je neko zainteresovan za djeciji prekrivac snižen 70%

http://www.dormeo.ba/djeciji_program/pokrivac-lana.html?csu=dr-lan-lana-dis&cex=1596933&med=cn&src=ba_warehouse_dr-lan-lana-dis_cn_sa_facebook&referrer=facebook_cn_1596933&utm_source=facebook_ext&utm_medium=Contextual_Adv_class&utm_campaign=ba_warehouse_dr-lan-lana-dis_cn_sa_facebook_1596933&utm_content=dr_face_cn_lana_septembar_13_1596933

Mi ga imamo...odlican je...uglavnom nam sluzi kao jogran jer zimi grije...a ljeti nekako hladi...Sve pohvale za njega.....

shej -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 23:38:45)

shej dobrodosla, nadam se da ce ti neko uskoro odgovoriti, a svakako ako naletim na tako nesto javim...takodjer imas temu i Baby Bazar, on se odrzava u Sarajevu u Medjunarodnom centru za djecu i mlade Novo Sarajevo, svake prve subote u mjesecu, i cesto clanice na toj temi prodaju ocuvana kolica, autosjedalice, raznu baby opremu kao i odjecu za starije klince, i mame:) takodjer bude i stvari sa etiketama[sm=smiley1.gif]

Hvala, hvala :) Tamo sam se vec snasla [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 23:44:44)

valjda nece nestati, idem ujutro da ga kupim ako jos ima[sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 23:46:01)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Teacher, i vama je kao i nama bas prikladan ovaj prekrivac. [sm=smiley36.gif] Mi imamo prekrivac, jastuk i zidne naljepnice i super su. [sm=smiley20.gif] A iskreno, ovo mu je realna cijena. I mi smo ga toliko nekako platili.

gdje ste uzeli naljepnice?

Neca xxx -> RE: Sniženja ! (16.9.2013 23:58:01)

U Dormeo prodavnici kod Klasa. A vidjala sam ih i u Importaneu, u Top Shopu.

teacher75 -> RE: Sniženja ! (17.9.2013 0:00:40)

ja se brinem da mi te naljepnice ne uniste zid. bila je davno dobila neke djecije i kako je skidala sve se komadi zida otkinuli[sm=smiley13.gif]

Neca xxx -> RE: Sniženja ! (17.9.2013 0:00:42)

U Dormeo prodavnici kod Klasa. A vidjala sam ih i u Importaneu, u Top Shopu.

Sada gledam na stranici, nema ih. [sm=zmeden.gif]
A stickeri su kao ovaj cvijetni motiv sa prekrivaca. Platila sam ih oko 20 KM.

Neca xxx -> RE: Sniženja ! (17.9.2013 0:03:31)

ja se brinem da mi te naljepnice ne uniste zid. bila je davno dobila neke djecije i kako je skidala sve se komadi zida otkinuli[sm=smiley13.gif]

Joj imali smo i mi takve. Lana mi otkinula komad farbe sa zida istog dana kada smo ih postavili. Samo povukla naljepnicu. To su bile one sa debljim, spuzvastim ljepljivim dijelom. Ove su skroz tanke i lijepe se na zid cijelom povrsinom. Mislim da ce ostati flekica ispod njih kada se skinu, pa cu ih skinuti kada budem planirala krecenje. I nema dijelova koji strse tako da ih dijete moze skinuti.

teacher75 -> RE: Sniženja ! (17.9.2013 0:06:40)

ma da, takve su bile, i kod nas bio zid frisko krecen i sad stoji unisten. ove dormeo su mi divne al kontam da ih sad ne stavljam jer cemo njima kupit krevet tek dogodine. jedino da kupim i cuvam negdje[sm=smiley36.gif]

Neca xxx -> RE: Sniženja ! (17.9.2013 0:09:10)

ma da, takve su bile, i kod nas bio zid frisko krecen i sad stoji unisten. ove dormeo su mi divne al kontam da ih sad ne stavljam jer cemo njima kupit krevet tek dogodine. jedino da kupim i cuvam negdje[sm=smiley36.gif]

Isto je bilo i kod nas. Na kraju smo jedva tu sobu sredili. Morali smo strugati zidove, pa gletovati...
Ja sam prvo kupila prekrivac, pa godinu kasnije, kada sam joj kupila krevet i naljepnice. A jastuk je dobila nedavno od tete koja ju je cuvala. Onako, lijepo izgleda. [sm=smiley1.gif]

pocahontas -> RE: Sniženja ! (17.9.2013 7:32:26)

da i ja doprinesem hvali ovog Dormeo pokrivaca..mi smo ga nekad davno kupili na nekoj akciji u Mercatoru po priblizno ovoj cijeni i odlican je..imamo dva plava i upravo razmisljam da uzmem ovaj rozi sebi [sm=smiley36.gif]

sto se tice teme snizenja, u sportskoj radnji u BBI na 4 spratu je snizenje 10% ako kupite jedan proizvod, 15% ako kupite 2 proizvoda i 20% za tri itd. (dalje ne znam jer me nije zanimalo[sm=smiley36.gif])

ima slatkih tena djecijih kožnih po finim cijenama oko 50-60 KM...adidas, nike, converse itd.[sm=smiley1.gif]

Full Moon -> RE: Sniženja ! (17.9.2013 8:13:46)

U Tifaniju, akcija 30 posto na sve hlace, donje dijelove trenerki i helanke, za odrasle[sm=smiley1.gif]

pocahontas -> RE: Sniženja ! (17.9.2013 8:37:42)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

U Tifaniju, akcija 30 posto na sve hlace, donje dijelove trenerki i helanke, za odrasle[sm=smiley1.gif]

jesi li tabirile trenerke donje dijelove? muske/zenske? ima li sta? brojeva? boje? modeli? nadam se da nije ostalo niđe veze od boje do modela [sm=jezicek.gif]

Full Moon -> RE: Sniženja ! (17.9.2013 9:09:32)

Ej, pa nako, ja kupila neke hlace-helanke, znas ono debele[sm=smiley1.gif], a trenerke su bas nidje veze, slab izbor, helanki ima onih klasicnih pamucnih, muske nisma gledala[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>