RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

škorpija -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 21:15:41)

za dječake 12 i 14 godina imaju dvije vrste jako dobrih jakni, za dječake 4 godine, na vješalicama nije bilo jakni ovih baš debelih, ima za 2 i 3 godine jako dobar izbor i ima za 4 samtanih postavljenih za jesen i kad nije puno hladno

DM -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 21:20:08)

Hvala[sm=smiley1.gif]

škorpija -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 21:31:47)

http://www.orchestra.fr/garcon-manteaux-doudounes-parkas-vestes/doudoune-doublee-micropolaire-a-capuche-amovible--fg3807.html?vrtid=fg3807-101#

Evo naša je haman ista ovakva jakna, samo malo drugačiji raspored džepova

mamina princeza -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 22:00:03)

bili u orkestri i kupili jaknu djecaku 30 km ... djevojcici pantalone ,njemu jedne samtane pantalone i jos dvije majce polurolek...sve doslo oko 70 km.
najvise ima za djecake ovog uzrasta 2-3 a slabo za vecu djecu ...ima za puno vece al za 6-7 godina slabo.

e sad cizme hajd mi dajte savjte ..moja curica nosi 30 uglavnom mada s eugura i u 29 kako koji model. koji cu broj kupiti cizme 31) imam tene sto sam joj kupila 31 na snizenju al su bas prevelike noga leta pa ih ne nosi sad anego ce valjda moci kasnije. al kontam cizmice deblja carapa a i visoke su pa ne moze letati. hajd hanay savjet :) glupo mi da kupim 30 iako su i one kootne sigurno pa da u januaru moram druge kupovati...

mislila sam jos sutra da obavim tu kupovinu pa hajte savjteujte me do sutra :)
i da jel svaka astra ima u te cizmice ljubicaste .... nisam vidjela ova u ferhadiji i ona druga kod htel europe mozda su prodali..u bbi sigurno ima da ujutro odem?

Kviki -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 22:24:22)

IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: Kviki

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: AnLu

Gdje ima donjih djelova trenerkih kupiti a da nisu zara. Treba mi muske 98, a zenske 110 broj, za po kuci da imaju.

kad saznaš, javi i meni [sm=smiley36.gif]

Za dječake ima u Waikikiju, ja juče kupovala. Imaju plave, crvene, zelene... A za djevojčice nisam gledala.

koliko koštaju?

Ove sto sam ja kupila su kostale 10, 90 KM i 12, 90 KM.

ninuska -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 22:59:16)

Mamina princeza ove ljubicaste od 47KM imas u BBI i kod Evrope, a od 55 km sam vidjela u bbi. Danas sam i ja maloj kupovala pa znam

škorpija -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 23:08:04)

hvala kviki

pocahontas -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 23:16:10)

trenerki donji dijelovi imate u lindexu..onaj fol kupis 3 platiš 2 tako da tri komada trenerki dodju 50KM sto i nije strašno...
boje koje su dostupne su plava, zeLJena i tamno siva...[sm=smiley1.gif]

evo ove:

http://www.lindex.com/eu/kids/boy-1-7-years/take-3-pay-2/6899868/Joggers/?styleId=28922134

nanika -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 23:28:05)

Mamina princeza ja bih joj kupila 31 broj.

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 23:29:07)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

trenerki donji dijelovi imate u lindexu..onaj fol kupis 3 platiš 2 tako da tri komada trenerki dodju 50KM sto i nije strašno...

evo ove:

http://www.lindex.com/eu/kids/boy-1-7-years/take-3-pay-2/6899868/Joggers/?styleId=28922134

e pa vala ako mogu kupiti 5 u waikikiju za te pare...kakav im je to fol platiš dvije...platiš ti njih 5 samo ti dvoje daju[sm=smiley36.gif]

škorpija -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 0:04:13)

imala sam i jedne i druge, ove iz lindexa su ekstra kvalitetne[sm=smiley20.gif], boja i dalje savršena nakon stotine pranja, a ove i waikikija se iscufaju poslije tri pranja, sve u svemu, koliko para toliko muzike, al za vrtić treba svaki dan jedna znači pet iz waikikija [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 0:06:20)

mi veceras u oviesi malo kupovali...majica i tunika dugih rukaba i helanke ...sve po 10,90

teacher75 -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 10:27:20)

u azelu nabavili esprit po jako povoljnim cijenama. ja kupila sebi majibu dugih rukava pamucnu crvenu za 14 km i crveni dzemper na kopcanje za 24km[sm=bravo.gif]ima dobrih jakni i dosta stvari XL i XXL[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 14:10:40)

žene sad čitam u FIS-u sniženje
donji djelovi trenerki po 6.5 KM
ne znam kakve su al ko ode prvi nek javi, cijena je više nego povoljna[sm=smiley36.gif]

bebacha -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 14:30:52)

IZVORNA PORUKA: teacher75

u azelu nabavili esprit po jako povoljnim cijenama. ja kupila sebi majibu dugih rukava pamucnu crvenu za 14 km i crveni dzemper na kopcanje za 24km[sm=bravo.gif]ima dobrih jakni i dosta stvari XL i XXL[sm=smiley1.gif]

vidjeh to na vratima danas i iznenadi me
al nisam mogla uci jer kod nas Azel radi od 10[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

tajra26 -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 14:40:10)

evo ove:

super info [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] bas nam trebaju

maja78 RR -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 15:46:02)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ne znam kakve su al ko ode prvi nek javi, cijena je više nego povoljna[sm=smiley36.gif]

a vidis dobar infio

sretna_mama -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 15:55:42)

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ima li šta veće..?

Majko mila, ova debljina teška samo zbog kupovine odjeće..slomi me to... [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 16:10:10)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a vidis dobar infio

ja imam tako želju otići u Fis ali onaj u Vitezu ...ovi ovdje mi svi bezveze... nekako bljakica su

bebacha -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 16:15:38)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

a vidis dobar infio

ja imam tako želju otići u Fis ali onaj u Vitezu ...ovi ovdje mi svi bezveze... nekako bljakica su

i kod nas je prilicno dobar
naravno nije ni blizu velik kao u Vitezu al..
skoro ga prosirili i dopunili asortiman
bas ima svega

sretna_mama -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 16:30:05)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

a vidis dobar infio

Ja odem često..iz ZE..do Fisa mi 25min. autom.. via Vjetrenice [sm=smiley1.gif]..

Prohodam, vidim sve, i svratim na sladoled ili kolač..milina..

pocahontas -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 17:54:53)

evo ove:

e pa vala ako mogu kupiti 5 u waikikiju za te pare...kakav im je to fol platiš dvije...platiš ti njih 5 samo ti dvoje daju[sm=smiley36.gif]

hanady, ove su bolje sigurno..dobro skorpija kaze - koliko para toliko i muzike..nekako pod rukom im je sve sintetika i malo nesto pamuka a ja se ježim na sintetiku na djetetu...meni je waikiki bas futav [sm=smiley36.gif]
recimo trenerka za 16,6 KM uopste nije puno..isto kao i u OVS...a kvalitet im je skroz ok...[sm=smiley1.gif]

škorpija -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 19:07:27)

evo ove:

hanady, ove su bolje sigurno..dobro skorpija kaze - koliko para toliko i muzike..nekako pod rukom im je sve sintetika i malo nesto pamuka a ja se ježim na sintetiku na djetetu...meni je waikiki bas futav [sm=smiley36.gif]
recimo trenerka za 16,6 KM uopste nije puno..isto kao i u OVS...a kvalitet im je skroz ok...[sm=smiley1.gif]

Eeee sjećam se kad su me tenerke iz lindexa dolazile po 12,90 KM po komadu[sm=smiley24.gif], igleda što je broj trenerke veći da je i cijena veća[sm=smiley1.gif]

emi7908 -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 20:00:55)

Bujrum s menom... [sm=smiley1.gif]
A što se tiče lindex dominđenja, par put sam nasjela na tu foru platiš ovo dobiješ ono.... ne želim više [sm=smiley36.gif] poskupi su oni...

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (23.8.2013 20:07:40)

evo ove:

svako svoje zna...
za mene je lindex otimač novaca u ovom smislu...
da daju tri a četvrtu gratis pa hajd i nekako ...al da im je smao donji dio 25 KM e pa stavrno to je puno....
nije za temu sniženja ni slučajno...

znaš šta je za mene relano 15 Km donji dio trenerke...

40 Km komlet sa duksericom...

e to je relano...

ja sma kupila djetetu zimsku jaknu bundu benetton za 60 KM...
evo žene kupile u orchestri po 30 Km zimske jakne...
halo njima donji dio trenerke ko zimska jakna...
izvini al to meni nije ni pod razno za temu sniženja

Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>