I love youu -> RE: Sniženja ! (21.8.2013 15:27:39)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: I love youu IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: I love youu Jao kako to izgleda kad se kupuje unaprijed za sezonu? Nemam iskustva. Vidim pricate o cizmicama, nama to jos ne treba jer smo beba od 3,5 mj [sm=smiley36.gif] al eto odjecu ne smijem da kupim sad ljetnu sto je bila na snizenju, jer ne znam koju velicinu da kupim za iduce ljeto. meni je veci problem sa obucom :). Kupis velicinu 12-18 mjeseci za sljedece ljeto. U lindexu su svakako veci modeli, pa neces fuliti Uh a tek kad to krene sa obucom [sm=smiley36.gif] E to ce biti cirkus, kako znati kolika ce biti noga djetetu, pojma nemam. Ma imaju oni neki brojevi 80,86,92... pa ne znam u tim brojevima kako kupit. ja kupujem H&M, lindex i broj 86 je 12-18 mjeseci. U Iani, Benetonu su malo manji modeli, pa onda gledaj te brojeve, ne kupuj ispod 86 cm za sljedece eljeto Aha znaci 86 od H&M je za djete od god dana.Ma mene sve nesto strah kupit, pa ako fulim velicinu bice mi zao. Primjetila sam da su kod Benetona manji modeli, jer mi vec njihovo nosi 68.
|
|
|
|