RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

teacher75 -> RE: Sniženja ! (21.8.2013 21:41:13)

zamijenih za neku ljubicastu, veci model a isto broj 6 i posto je malo jeftinija od one uzeh i rolku-oko 8km

I love youu -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 8:45:30)

I ja sinoc odoh tamo I nista ne kupih, vecinom je odjeca za malu vecu djecu, a I ovo sto je bilo za male bebe je za mene skupo, jakna 50km, pa mogu je kupiti gdje hocu po toj cijeni, farmerkice isto. A bas su na ruznoj lokaciji, moras se bas spremit I maksus otici do njih.

Nenic@ -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 8:52:42)

Gdje se nalazi Orcestra?

teacher75 -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 9:16:30)

prodjes iza zgrade "kifla" pa prema velepekari, malo je tesko objasniti- crvena zgrada od cigli

mamina princeza -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 11:18:34)

tiki ima li jos vecih velicina ..nama bi onda trebala njhova 8 ili cak 10 ( mislim da imamo jednu 8 od prosle godine koja je bila velika al sad ce biti taman )

i ima li jos jaknica za djecake. kontam polsije posla da odeltimo da kupimo...kakv je izbor za nase djecake osim jaknica

Nenic@ -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 11:24:53)

Tičerko hvala, otprilike znam gdje je [sm=smiley1.gif].
Valjda potrefim i broj, obzirom da ranije nisam kupovala njihove stvari, H&M i Lindex nosi 92

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 11:30:59)

IZVORNA PORUKA: Nenic@

Valjda potrefim i broj, obzirom da ranije nisam kupovala njihove stvari, H&M i Lindex nosi 92

sa orchestrom moraš paziti...
ako ti je dijete mršavije građe možeš pratiti broj HM-a ali ako je malo bucmastije ili čak u standardima svim visinom i debljim za broj više uzimati moraš...
kod njih su uglavnom uski -dugi modeli

teacher75 -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 11:32:11)

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

tiki ima li jos vecih velicina ..nama bi onda trebala njhova 8 ili cak 10 ( mislim da imamo jednu 8 od prosle godine koja je bila velika al sad ce biti taman )

i ima li jos jaknica za djecake. kontam polsije posla da odeltimo da kupimo...kakv je izbor za nase djecake osim jaknica

vise ima manjih brojeva sto se tice [sm=rozacrtici.gif] a za djecake ima cak nekoliko modela. uzmi mu broj 2-dovoljno je velika. ja sam svom uzela crnu i bas je komotna. ima pantolica, dzempera i par majica

teacher75 -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 11:33:46)

IZVORNA PORUKA: Nenic@

najbolje ti je da mu uzmes mjere i poneses metar ako ga ne mozes povesti da proba, il ponesi nesto od garderobe sto sad nosi pa uporedi[sm=smiley1.gif]

Nenic@ -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 11:39:47)

Hvala na savjetima [sm=smiley31.gif]. Svakako je vodim sa sobom da proba, cura je u standardima s visinom i tezinom, i da uzmemo malo vece nece skoditi.

mamina princeza -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 12:30:22)

mom ce onda 2 biti i velika on je bas malecki ... al nema veze nek duze traje:)
svakako nam je usput poslijepodne idem o u tom pravcu pa cemo svratiti....

nego skontah d aov akartica vrijedi samo godinu znaci meni istekla u okotbru prosle godine a u mama januaru obavila veliku kupnju sa popstom ...sta me briga ..kad oni nisu skontali , pise dole u dnu na francuskom d avazi godinu ko d asma ja to citala ..:)
radnja se zatvara definitvno , zvala sma pitala zasto mi ne daju vise popust na karticu ( ne znajuci d aje ja vise svakako nemam ) kazu i oni dobili info neki dan da vise nece raditi. ja sam ranij eu orchestri kupoval apuno dok je bil au gradu , bilo mi usput a odgovarala mi -jest da smo nosili uvijek po 2-3 broja vece i da pantalone do skoro nisu nikako odgovarale. al kako su otisli dole nekako mi je i slabije opremljena radnja i sve ... sami su sebe zeznuli izgleda s ovim preseljenjem - u centru su bas dobro radili.
al kako god jos ovo do jeseni dok ne prodaju ovo i nece dalje ni dobivati to je to sto ima u radnji....

za mozd anadjem jos stvari on je mrsav odgovaraju mu njihove pantaone

DM -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 12:53:39)

Kkava je ponuda za dječake u orkestri?
Ima li šta za ove moje?
Trebale bi nam i zimske i jesenske jakne....

Nenic@ -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 13:23:10)

Pa ne odnsi se valjda snizenje samo na one koji imaju njihovu karticu[sm=zmeden.gif]

mamina princeza -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 13:38:39)

Ne snizenje se odnosi na sve... ko ima karticu sad kao i daje nema..sto je meni bezveze jer i ta je kartica placena ...

Nenic@ -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 13:44:09)

Za mustuluka si [sm=smiley2.gif]

Super Beba -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 13:47:32)

A kakvi su sa ponudom donjih dijelova trenerki? Za dječake, br. 3-4 god...I koliko bi mogle biti..zna li iko možda?

teacher75 -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 13:51:03)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

A kakvi su sa ponudom donjih dijelova trenerki? Za dječake, br. 3-4 god...I koliko bi mogle biti..zna li iko možda?

slabo, koliko sam vidjela

Super Beba -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 14:05:55)

IZVORNA PORUKA: teacher75

slabo, koliko sam vidjela

tnx na brzom infu :)

AnLu -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 14:18:17)

Gdje ima donjih djelova trenerkih kupiti a da nisu zara. Treba mi muske 98, a zenske 110 broj, za po kuci da imaju.

ninuska -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 15:45:42)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: AnLu

Ako koga zanima u IANI Pavle pokucnice 19km, samo je malo brojeva ostalo

hm odlicna info, gdje imaju IANE? jel smao u BBI

ja juce kupila zimske cizme u astri za 47 KM, a identicne prosle zime platila 99 KM

ova mi informacija treba [sm=bravo.gif]

Kupih i ja danas ove cizme za 47 KM. Ove sto je hanady spominjala nisam vidjela

Super Beba -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 16:05:14)

Gdje ima donjih djelova trenerkih kupiti a da nisu zara. Treba mi muske 98, a zenske 110 broj, za po kuci da imaju.

kad saznaš, javi i meni [sm=smiley36.gif]

Kviki -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 19:56:53)

Za dječake ima u Waikikiju, ja juče kupovala. Imaju plave, crvene, zelene... A za djevojčice nisam gledala.

škorpija -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 20:17:19)

IZVORNA PORUKA: Kviki

Za dječake ima u Waikikiju, ja juče kupovala. Imaju plave, crvene, zelene... A za djevojčice nisam gledala.

koliko koštaju?

škorpija -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 20:19:13)

ja danas u orchestri super pazarila, kupih ajdinu debelu zimsku jaknu za 30 KM, navodno koštala 100 KM prije, ajdin inače nosi 110-116,ali ova jakna broj 104 i baš mu fino prostrano, ja onako odokativno kupila i potrefih. kupial mu i majicu 10 KM i sekinom bebiju zimsku kapu 6 KM

DM -> RE: Sniženja ! (22.8.2013 21:08:37)

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja danas u orchestri super pazarila, kupih ajdinu debelu zimsku jaknu za 30 KM, navodno koštala 100 KM prije, ajdin inače nosi 110-116,ali ova jakna broj 104 i baš mu fino prostrano, ja onako odokativno kupila i potrefih. kupial mu i majicu 10 KM i sekinom bebiju zimsku kapu 6 KM

Škorpijo-ima li još tih jakni za dječake-mi smo generacija[sm=smiley36.gif]
Ima li i za starije dječake?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>