Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo ga hanady Kolazni muzički program za djecu predkolskog uzrasta-manifestacija Balonijada - smijeha dajte djeci, plato ispred Katedrale (6. oktobra u 10 sati - u slučaju kie u velikoj sali, Jelića 1);
O pa to bi moglo biti lijepo za moje cure, al nažalost to je baš rano, nema šanse tako rano da ''pobjegnem''
inhalacije ventolinom jeli, Igor nije mogao fino da dise radi opstrukcije pa m je dr ukljucila inekcije urbasona 2x dnevno, a posebno smo imali antibiotik i ventolinske inhalacije.
dusa mila da sto prije ozdravi
dobro jutro
mi smo hB bolje, nema vise puno kenkanja....
kono nisi mi se valjda naljutila sto sam se salila i napisala ono dadadi, nemoj molim te
Andrej mi se probudio kasljajuci ...sad vise ne kaslje, pa sad ne znam da li su mu se samo sline iz nosa slijevale u zdrijelo ili Napravicu mu caj od bijelog sljeza...vidjecemo...valjda se nece razviti u nesto
A inace, dugo traje ova prehlada...ubi nas u pojam...evo je sad i mm uhvatilo .
Ne znam sta danas da radim s njim...nadam se suncu...u igraonicu ovakvi slinavi ne mozemo...nema smisla
I ne znam da li da ga vodim dr...ja nesto ne bih...hmm
A jos sam budala sinoc oprala filtere od usisivaca, koji se jos nisu osusili, pa mu ni sline ne mogu izvuci
ps. nije valjda da se lady ljuti sto bise ljutila pa zna nas
Samo da se prijavimo da smo i mi sinoc dobili turu ja sam vec par dana bolesna,a eto momak od sinoc ps:a stalno mu pipam glavicu od kad sam bolesna,i sinoc bas "napipah"turu
Sad spava pa cemo vidjeti dalje.... Za bolesne i zdrave
dadada pa jeli ti on kenkav,kakav je? sta mislis da ga odvedes samo da ga preslusa dr, ti njega vodis dr ademovic jeli?
jesi ti njemu ikada izvadila nalaze? hahah sto pitanja i podpitanja...
Ma to i ja kontam...da ga poslusa... a nalaze mu jos nisam uradila zadnji put sam ga vodila tacno pred bajram i to kasno popodne...tako da lab. vise nije radila...a onda je on ozdravio...pa mi bi glupo zdravo dijete voditi
Ovo vrijeme je krivac za sve a mi imamo glupavi digitalni toplomjer,ma joj nikako fino da izmjerim turu.Kad mjerim sebi cesto nemam ture opste
danas cu kupit standardni najobicniji
A kako opste znati/prepoznati turu? je skoro uvijek topal po celu,ali kad ima turu usi mu gore,ali ne nesto pretjerano da zovem vatrogasce Ali bez zezanja,jeli samo glava bude topla? i nogice/rukice su mu bile hladne
Ovo vrijeme je krivac za sve a mi imamo glupavi digitalni toplomjer,ma joj nikako fino da izmjerim turu.Kad mjerim sebi cesto nemam ture opste
danas cu kupit standardni najobicniji
A kako opste znati/prepoznati turu? je skoro uvijek topal po celu,ali kad ima turu usi mu gore,ali ne nesto pretjerano da zovem vatrogasce Ali bez zezanja,jeli samo glava bude topla? i nogice/rukice su mu bile hladne
salmu to se i meni cesto desava, ja iznutra gorim a nigdje temperature, ali ja ono cudo sa zivom nema sanse da kupiim kakva sam smotana kada mi ispadne zive ce biti svugdje.
a dadada najbolje je djeci zdravoj raditi nalaze, jer bolest izmjeni neke prametre a ne moraju uopste biti takvi...
Jutro i od mene...moja cura i ja kasno ustale, pa spremanje na vrat na nos....Ja jedva gledam na oci, tako je kad hocu biti sexy zenica i izvoditi gluposti
Koliko bolesne djecice, zelim brzo ozdravljenje... Jutros mi teta govori da joj curica kasljuca, valjda nece na Lanu ...sutra najvjerovatnije necu raditi pa ide vikend mozda ce proci do tada...
salmu to se i meni cesto desava, ja iznutra gorim a nigdje temperature, ali ja ono cudo sa zivom nema sanse da kupiim kakva sam smotana kada mi ispadne zive ce biti svugdje.
a dadada najbolje je djeci zdravoj raditi nalaze, jer bolest izmjeni neke prametre a ne moraju uopste biti takvi...
mislis za krvnu sliku...to da...samo eto...ja cim je zdrav ne mislim o dr. on ima apetit...stvar je u tome sto odbija da jede pojedine namirnice...ostale koje on voli, tamani...pa pretpostavljam da mu je i ks dobra...mada ne mora znaciti...eto po hanadynim curkama...al ga opet ja ne bih kljukala hemijom...imam odbojnost prema svim tim preparatima...golemu odbojnost...tako da ni samam ne znam.. ako i jeste malokrvan, sigurno nije strasno malokrvan...davala bih mu opet sve sto mu i do sad dajem...voce i sokove
mala, zaboravih...on je ko i inace...raspolozen, maltretira, skace, smije se...temp. uopste nije nni imao ...samo nos
meni je kod mojih ovo najbolji pokazatelj, posebno kod Luke.za vikend je Igor bio cudan i dobio temp u subotu e sad sta mu je bilo ne znam, ali nesto jeste.
lady mi sada odosmo ispred katedrale pa cemo malo setati, kad se zdogovorite posalji mi sms moze...
Jutro Kako ste nam svi redom? Nanika,Teacher,Dadada,Salmy,Apotekarka i sva ostala bolesna djecica Moj frajerko jos spava,roletne mu navucene ,nema on pojma da je svanulo.
Felix javi seee
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Uh mlogo dobra, slažem se... al nema šanse da doletim... pih mrzim ovo maltretiranje sastancima koje povazdan išekuješ kad će