Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdrav za sve redom, Lady amani Nemam kad da citam, kako je Lana??? I mi smo od jutros uzas. sinoc dobio temperaturu, nos curi uzas, kasljao. nocas u neko doba je poceo tesko da dise, bas se prepala jutros kod dr, kaze opstruktivni bakterijski bronhitis, dobio inhalacije i antibiotik
Nanika I tvoj djecak bolestan? A joj...pa sta je ovo boze dragi... Mislim da slicnu dijagnozu ima i Deniz od mama2009....neki alergijski bronhitis ili tako nesto...
eh ja se naradila u kuihinji a nista okusila nisam, sad kad navalim nece me niko prekinuti
napravila sam ovu neku lijenu pitu sa jabukama, tako je ovdje zovi, ali meni je to obicna patispanja sa jabukama ali nema veze neka se samo ima sta jesti
zaboravih bebachi reci, neki dan sam pravila onaj pekmez, od ogromne kese jabuka napravila teglu tecnosti neke koja bi trebala biti pekmez i sad sam tu tecnost razmutila momcima sa vodom i piju je kao sok, slomise se
a jesi se cula sa tekjom, kako joj je tata?
nanika moj Igor je imao opstruktivni bronhitis u januaru,koju terapiju vam je dala dr, jeli dobio urbason
lady dogovara kafu sa leonom, a sa mnom ce se sutra dogovarati za sutra (lafo)
jelenin Luka postao kao Ana
mene Igor gadja kamionom u glavu jer sam mu pojela kolac
salmy danas odmara a sutra ce raditi
tajra ima porblema sa konekcijom
eto jesam sta propustila
sta bih ja bez male [moderatori/hanady...ovo mora ovako...ne moze drugacije] nanika ..koliko vidim, skoro sva djeca smrcu i kaslju...drzite se a lady se praaaaavo nafurala od kako je praaaavo smrsala za jelu...sto bi moj dida rekao...cigovi su, dobri su mala...sta da ti kazem...hos ti djetetu da pojedes kolac...tako ti i treba
Olaa. Mala super rezime dodaj i da sam ja imala saobracajnu nesrecu i da sam prezivjela . Poz veliki za sve iako sam ja totalno out al sta cu kad sam dijaspoRka.
Olaa. Mala super rezime dodaj i da sam ja imala saobracajnu nesrecu i da sam prezivjela . Poz veliki za sve iako sam ja totalno out al sta cu kad sam dijaspoRka.
Ella_H kakav saobraćjana draga, nadam se nema posljedica...uh
Ženice ja sma zvala teacher, sve vas pozdravlja. L je malo veselija od popodne. Nalazi za sada ni na šta posebno ne ukazuju. Radili su im nalaze na viroze ali oni se isto čekaju 2-3 dana, tako da ono što je super dobro je da je CRP danas 48.
Doktorica koja ih vodi je na simpoziju, dolazi u ponedeljak i sigurno prije tada neće ni kući.
I da dodam mačak felixxxxxxxxxxxxxxx...dovoljno je prošlo, čekamo te
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''