Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pusko ima novu pjesmu, napokon...jedva cekam album
a mi smo bolje, mm nikako ne moze pricati skroz izgubio glas, ja sam ok, malo jos grlo, valjda nece vise...M- zubi je muce, petice krenule pa valjda zato ovako dugo traje ovaj oporavak, jos kaslje i curi joj nos...
cut cemo se sutra al eto planiraj oko 12 ako budes mogla
nemojte tako ja sam uvjek bila "glavna hanuma"cak su me pojedini prozivali radi toga a na svakoj temi pa i na ovoj imaju osobe koje su meni drage ....zato i dolazim i stavljam smajlice bez uvlacenja....barem ste me dosada trebale upoznati lady...zar ti nisi skontala da sam vidovita iju......cetiri smajlica ......otelo se kontroli sorry
Ja sam upravo spucala puding WoooooooooooooW mnogo dobar...sad bih jos, al onda bih se onesvijestila il bi mi hlace popucale a i nemam vise, pravit cu veceras al za sutra tek Tajra nix se ubijati niti stocirati zbog radi interneta
Svakako se cujemo....nadam se da ce proci, nije vele oteklo, maaaaaalkice... Zezam se ovdje (na poslu) da mi je svekrva zalupila vrata
ma ja a ja pitam 6 puta za kafu a ona ni da odgovori, e sad necu ja hm
Pa dobro za sutra, procitala sammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm joooooooooj Za sutra cemo - sutra Ko ce sutra? Ja bih isto oko 12h da na miru doruckovam pa onda... Al kako cemo i gdje cemo zbog djece...
I stavka sa smajlijima: u nizu da ne bude više od 3 smajlija u cijelom postu ih neće niko brojati .... ali kad se piše post da to ne bude: tri su dovoljna... uvjek ćemo kao izuzetak uzeti teme rođendana ili čestitki rođenja ...ipak su to emotivni djelovi pa i koji smajli više je opravdan...
Evo, znaci nije u postu cijelom 3 smajlica nego u zaredom da ne bude vise od 3, huh sad mi je lakse
Juhuhu Moj decko spava,a ja prikupljam recepte po netu. Joj,ismijala sam se. Dosla moja drugarica i sad prica ona s njim,interesantno joj kako on brblja i sad pita ona njega kako se on zove,on kaze,kako mu se zove mama,on kaze,kako mu se zove tata,kaze moj A. pepa pjase Mi pale od smijeha.On inace svog oca zove babi,a tata mu je asocijacija na crtic izgleda.