Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa ako ne radiš a tražiš posao,možda bude neke prilike ovdje gdje ja radim ali kažem opet možda jer ja ću najvjerovatnije na drugo mjesto aBd pa tako da će ovo biti upražnjeno... Eto ne obećavam ništa ali ako si zainteresovana onda da imam u planu. Hajde da ovdje ne začatavam poslaću ti pp
Emi, trebali li gdje dipl. ekonomista, kad te krenulo?
Ehhhh dušo draga, da mogu ja bi cijelu državu zaposlila ali eto ako ne bude ovdje trebalo znam možda gdje bi... A o kome se radi? I da li bi isključivo da radi u svojoj branši ili dolazi u obzir i nešto drugo?
bas bih voljela vidjeti Igora kako s j e d i minutu na jednom mjestu Mali je on za toga....
baš dobro si ne znam ša mi je mislim na jednog a pišem o drugom, kontala sam na Luku... ali opet kad skontam mora biti neko rješenje i za ove male zločeste bebice ? Ali koje? Haj sačekaj da srknem malo kafe pa da se malo prisaberem jer očito da zadnjih dana ne ferceram baš najbolje [
znas sta je meni logopedica Lukina rekla, ona je svoju malenu po savjetu psihologa slala u kaznu u sobu onoliko minuta koliko ima godina i ja sam probala da Igora stavim u krevetic kad "poludi" i da mu naglasim da je to jer nije slusao i bude on poslije toga jedno 10 minuta dobar a onda nastavi po starom.
a svaki savjet je dobrodosao jer mi zao ovog zutog djeteta, suhomesnati proizvod (ovo je od milja Igor) ga slomi, cim mu se priblizi on ruke stavlja ispred glave jer ocekuje neki udarac od njega
a ja sam sutra za kafu ali s nogu onu iz oprese da mi se ovo malo dijete malo iskace u parku, a Luki neka sjedi on svakako nece skakati.
a Amani mogla si i ti sutra na ovu s nogu majke mi da te vise upoznam konacno please
< Poruku je uredio MALA1994 -- 5.10.2011 10:57:02 >
Tiki draga , ljubi princezicu malenu Apotekarka kako je ljepotan maleni danas? Ostale bolesne bebe nadam se da su bolje, da nema temperature. Vidim pisale ste o pipanju cela, ma ja znam i izmjeriti, a ne samo pipati cim se unervozi, slabije spava, vise spava, slabije jede itd, tako meni toplomjer najbolji prijatelj Moje dijete konacno dolazi u nedjelju, joj jesam je pozeljela, ali Luka je postao kopija sestre svoje, nece da spava, na sisi bi visio non stop tako da ce mi biti veselo sa njih dvoje, ali ako Bog da cura ce u obdaniste.
Mala Igora i Anu kao da je ista majka rodila , sve sto Igor radi radi i ona, bukvalno kad njega opisujes kao da si nju opisala .
Moje dijete konacno dolazi u nedjelju, joj jesam je pozeljela, ali Luka je postao kopija sestre svoje, nece da spava, na sisi bi visio non stop tako da ce mi biti veselo sa njih dvoje, ali ako Bog da cura ce u obdaniste.
Mala Igora i Anu kao da je ista majka rodila , sve sto Igor radi radi i ona, bukvalno kad njega opisujes kao da si nju opisala .
imam ideju
mi cemo njih dvoje spojiti u igraonu pa neka tuku jedno drugo i otimaju se kao jednaki partneri pa mozda vide da to i nije tako interesantno kad ima ko da ti vrati
a jeli Luka, Luka ili nije, on je meni se cini jedna velika maza koja trazi maminu blizinu. a ja sam zbog toga Igora prestala dojiti jer nisam vise mogla, nije silazio sa sike ja nisam znala kad je noc a kad dan kao zombi sam hodala jer je i Luka trazio svoju paznju i to intenzivnu.
Emi, trebali li gdje dipl. ekonomista, kad te krenulo?
Ehhhh dušo draga, da mogu ja bi cijelu državu zaposlila ali eto ako ne bude ovdje trebalo znam možda gdje bi... A o kome se radi? I da li bi isključivo da radi u svojoj branši ili dolazi u obzir i nešto drugo?
Moja sestra... 87. godiste... Radila je dvije godine svoj posao...
I ti si bas neki lijep medjed
znas sta je meni logopedica Lukina rekla, ona je svoju malenu po savjetu psihologa slala u kaznu u sobu onoliko minuta koliko ima godina i ja sam probala da Igora stavim u krevetic kad "poludi" i da mu naglasim da je to jer nije slusao i bude on poslije toga jedno 10 minuta dobar a onda nastavi po starom.
a svaki savjet je dobrodosao jer mi zao ovog zutog djeteta, suhomesnati proizvod (ovo je od milja Igor) ga slomi, cim mu se priblizi on ruke stavlja ispred glave jer ocekuje neki udarac od njega
A duša draga, zanči on je pravi mali zloćo , ne znam stvarno ali kao što sam rekla kod mene je jedino to uplilo mada mi se nekad srce cjepalo ali nastojala sam da ostanem dosljedna tome. Emi plače u hodniku a ja u kuhinji i tako je išlo u krug ali sad to lakše podnosim . Ali opet djeca su različita i svakom treba drugačiji pristup, ali hajde strpite se još malo dok bebać naraste pa proćiće to ....
Ana ne tuce brata, srecom...mislim ne tuce ga jos . Ljubomorna je na njega ali tada tuce mene, a ne njega srecom . Vjeruj mi Mala da izgleda da ce i mene to zakaciti, ako ovim tempom nastavi dojiti evo sama sa njim po cijeli dan bez nekih velikih obaveza pa juce sam dosla u fazu da se tresem od premora i iscrpljenosti, a kako ce tek biti kad Ana dodje.