Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nisam imala koga drugog, bolje vrata nego svekrvu , al vidis koliko me boli, da sam sveki ne bi nista boljelo - mozda je ovo kazna
zeno ja jesam li nesto pomislila sto ne treba za svekrvu stigne me kazna, ili se udarim ili mi se nesto prospe ili neka glupost druga tako da ne diras te zmajeve od zena
tiki a jesu li joj dali ijednu infuziju sa vitaminima ako nista ne jede...
nisu nista i ne znam sta cekaju juce je nenormalno puno pojela za ovih nekoliko dana, a to je: nekoliko kasika supe, nekoliko kasika jogurta, nekoliko kupina i 2 cokoladice zivotinjsko carstvo
Ti si još dobro prošla, ja sam neki dan dobila kanticu u glavu, ni sama ne znam zašto... Ja mu nešto pričala, doduše unjela sam mu se malo u lice jer mi je toliko bio sladak kako pomno sluša kad ono gruhhh u glavu s kanticom
tiki a jesu li joj dali ijednu infuziju sa vitaminima ako nista ne jede...
nisu nista i ne znam sta cekaju juce je nenormalno puno pojela za ovih nekoliko dana, a to je: nekoliko kasika supe, nekoliko kasika jogurta, nekoliko kupina i 2 cokoladice zivotinjsko carstvo
ma njima je to izgleda dovoljno, a poneses li ti njoj pilece supice ili oni svoju daju..
jeli ti dolazila tereza opet, ja je nisam ni nazvala ponovo
tičerka u bolnici je vrlo čest roto virus, gotovo sva djeca ga fasuju, za nejga su karakteristični visoka temperatura, proljev , a moguće je i povraćanje, kad sam ja s sjdinom bila sva su ga djeca imala, dodušena dječijoj hirurgiji, ali to ti niko od osoblja neće reći, oni takve stvari ne govore, nama je priznao hirurg koji ga je operirao.
a slažem se da sa doblumam da slab imunitet i loša krva slika mogu biti uzrok teškog i spororg oporavka
dajem joj njihovu supu, nije losa, ima mesa i povrca. ne isplati mi se praviti kad pojede 3-4 kasike, sve bi se pokvarilo gore. nije vise tereza dolazila, mislila sam svratit do nje malo danas
< Poruku je uredio teacher75 -- 5.10.2011 9:53:02 >
Ti si još dobro prošla, ja sam neki dan dobila kanticu u glavu, ni sama ne znam zašto... Ja mu nešto pričala, doduše unjela sam mu se malo u lice jer mi je toliko bio sladak kako pomno sluša kad ono gruhhh u glavu s kanticom
Pa jel' ti izbliza bacio kamiončić ili ?
stoji pored mene na kaucu i vidi da je tanjir gdje je bio kolac prazan i fljas samo kamion veci onako drito u glavu...
ja majke mi ne znam sta vise da radim s njim, Luku je poceo nogama udarati i jos se smije, nista ne pali (da ga udaris nista,da ga opomenes i objasnis nista e jedino da pocnemo ignorisati) i bacanje stvari, on baca ne gleda uopste gdje i u koga baca ...
dajem joj njihovu supu, nije losa, ima mesa i povrca. ne isplati mi se praviti kad pojede 3-4 kasike, sve bi se pokvarilo gore. nije vise tereza dolazila, mislila sam svratit do nje malo danas
ma onako pitam sta joj dajes, a svrati svakako neka je i ona obidje s vremena na vrijeme cisto radi tog osoblja gore
Joj Teacher Ljubi curicu,da nam sto prije ozdravi, za bebu u pupi Moj decko je u Aprilu tako imao turu.7 dana,nikad nije spala ispod 39 stepeni,s tim da je bila i 41.Strasno.On je to jakoo tesko podnosio,a ja sam bila luda. Tad sam svoj rodjendan na pedijatriji docekala. Mi nismo lezali gore,ali smo svaku noc bili dole na prijemnom,skidali bismo mu zajedno turu,jer je divljala... Uglavnom,nas problem su bile jake upale grla,uha,bronhitis ,a sve je krenulo od zubica ,to nam je unistilo imunitet. I nama su objasnili da je tako dugo trajalo upravo zbog jakoo loseg imuniteta,jer pored svih lijekova koje je uzimao,nista nije jeo,samo supice pio na flasicu i to jedva.On je imao i proljev... Uglavnom,mila moja,proci ce to,znam koliko je tesko,ali bit ce to bolje Glavu gore i budi jaka,a mi svi drzimo fige da cim prije tura spadne,jer onda ce sve krenuti na bolje.
Mala,je li ono dr.Sracaevic radi u Suncu? Mozak mi zablokirao...
ja majke mi ne znam sta vise da radim s njim, Luku je poceo nogama udarati i jos se smije, nista ne pali (da ga udaris nista,da ga opomenes i objasnis nista e jedino da pocnemo ignorisati) i bacanje stvari, on baca ne gleda uopste gdje i u koga baca ...
Ti ga draga stavi u kanznu što moj malac kaže.... Tako ja praktikujem, kad pretjera hajmo lijepo u hodnik na malu stolicu i sjedi do daljneg.. ehhh kad ga pitam nakon 5-10 min.hoćeš li slušati i biti dobar dopustim mu da se vrati nazad u dnevni boravak a nekad mi kaže da neće slušati e ja onda produžim kaznu jer i ja nekad pošizim šta sve radi... ehhh kad sam počela ovo praktikovati sad je puno bolji...
Ti ga draga stavi u kanznu što moj malac kaže.... Tako ja praktikujem, kad pretjera hajmo lijepo u hodnik na malu stolicu i sjedi do daljneg.. ehhh kad ga pitam nakon 5-10 min.hoćeš li slušati i biti dobar dopustim mu da se vrati nazad u dnevni boravak a nekad mi kaže da neće slušati e ja onda produžim kaznu jer i ja nekad pošizim šta sve radi... ehhh kad sam počela ovo praktikovati sad je puno bolji...
bas bih voljela vidjeti Igora kako s j e d i minutu na jednom mjestu Mali je on za toga....
bas bih voljela vidjeti Igora kako s j e d i minutu na jednom mjestu Mali je on za toga....
baš dobro si ne znam ša mi je mislim na jednog a pišem o drugom, kontala sam na Luku... ali opet kad skontam mora biti neko rješenje i za ove male zločeste bebice ? Ali koje? Haj sačekaj da srknem malo kafe pa da se malo prisaberem jer očito da zadnjih dana ne ferceram baš najbolje