|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
5.10.2011 9:19:40   
Lady26
Ma Dadada ne moze ici temperatura do 40 i stalno se vracati od zuba....pa ima upalu pluca...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1926
5.10.2011 9:22:15   
DM
Ne bih da pametujem(a možda sam i propustila)daju li joj ikakav probiotik?! Na um mi pade kad reće da se puno ukakila-mislim, zbog tih antibiotika...
Pusa

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1927
5.10.2011 9:23:02   
bebacha
kond neke djece zubi znaju haos napravit.pogotovo trice.meni su sad u Tuzli na kontroli rekli da je vvjerovatno i izbijanje zubi doprinjelo toj upali pluca,njemu sad trice izbijalu i stanje je lose skroz

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1928
5.10.2011 9:23:47   
teacher75
upala pluca je definitivno, na oba plucna krila, ali se cude zasto jos ne spada temperatura iako pije te sve antibiotike, tako da sumnjaju da zariste postoji jos negdje, mada su sve pretrage izvrsili, kompletan organizam i sve je hb ok. e sada, po mom misljenju, il je virus u pitanju pa antibiotici ne reaguju ili je ona toliko slaba da joj treba duze vremena da se oporavi. ipak nije sve crno, jer joj je crp prekjuce bio malo bolji nego kad smo dosli (sa 211 je pao na 135). danas ce joj opet vaditi krv pa cemo vidjeti ima li jos poboljsanja...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1929
5.10.2011 9:24:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma Dadada ne moze ici temperatura do 40 i stalno se vracati od zuba....pa ima upalu pluca...
pa sto im onda nije jasno zasto temp. ne silazi?
ja znam da bubam...al isto tako znam da trice bas haos mogu napraviti...pa kontam da je nije sve sastavilo

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1930
5.10.2011 9:25:25   
bebacha
Tiki jel ona prima inhalacije.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1931
5.10.2011 9:25:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: doublemum

Ne bih da pametujem(a možda sam i propustila)daju li joj ikakav probiotik?! Na um mi pade kad reće da se puno ukakila-mislim, zbog tih antibiotika...
Pusa

cini mi se da su nesto spoimjjali i amikacin, meni se sve vise pomijesalo u glaviuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1932
5.10.2011 9:26:35   
Anoniman
ticerko...ja bih njoj usta danas provjerila

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1933
5.10.2011 9:27:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bebacha

Tiki jel ona prima inhalacije.

ne prima, ona uopce ne smrca, ne curi joj nos i slabo kaslje i nikako ne iskasljava... cesto cese nos i to je bas iritira, kad joj dodje taj napad nosa, poludi od nervoze. samo cese rukom a nema nista, nema sekreta. bris nosa i grla su joj medjutim uredni. sumnjaju da nema i neku alergijuuser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1934
5.10.2011 9:28:00   
M kao Mama
Ja uđoh ovdje samo zbog Tičerke i Lane, vidim još u u bolnici, držimo VAm fige, duga malo izbodoše je živu,nadam se da će konačno naći uzrok temp. i da će bebara biti dobro.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1935
5.10.2011 9:28:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

ticerko...ja bih njoj usta danas provjerila

reci cu dr da pogleda, ja to nikad ne primijetim dok zub ne izadje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1936
5.10.2011 9:29:30   
Lady26
Tiki nek ti otvori usta a ti prstom prepipaj...ako krece zub mora biti nabubreno...
Pusti doktore, ti to uradi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1937
5.10.2011 9:29:30   
bebacha
Ako ima uplalu pluca onda ima puno slajma koji treba izbacit.a kako ce ga onda izbacituser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1938
5.10.2011 9:30:05   
DM
Teacher-samo nakon svega ovoga full pažnja-ne pametujem-nego iz iskustva!
Ne znam da li se sjećaš kako su moja djeca bila bolesna u ulu-nakon odlaska na more-uglavnom sve ukupno smo 18X bili kod doktora za manje od mjesec dana i nakljukali su ih antibioticima pošteno(još sam ja neke svesno "ne davala"jer su svi nalazi bili Ok(ono upala grla po n jihovom, a brsevi uredni...)
Helem ,nakon odlaska Bog zna kojem doc po redu, na osnovu nalaza kod mlađeg i nj anemije-doc kaže-nj oporavak i sve ovo je vjerovatno vezano za krvnu sliku koja je bila loša, pa mu uključe sirup za željezo...
I sama kažeš da klod Lane misle da je tako!
Zato ne sekiraj-aBda nema ništa više, proći će i temperatura-samo izdržiteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1939
5.10.2011 9:33:38   
Malenaoduvijek
tiki moja vidim nista pametno, ako svi ti antibiotici ne djeluju jeli onda sumnjaju na virusnu upalu pluca.
a macropen je jako dobar antibiotik, prilicno jak, njega je Luki prof.sa pulmologije prepisivala ...ali nje na zalost vise nema gore..

Boze kako se zena zove...???

bebacha evo sad cu promijeniti avatar...

kono smoto moja trebala si ti to namazati odmah a dobro je da nema otoka bice to dobro

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1940
5.10.2011 9:37:51   
DM

Da nije prof Saračević?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1941
5.10.2011 9:38:09   
R&T@
Lady, ne udaraj vrata...sta su ti ona krivauser posted image user posted image

MALA, stvarno ubi ovaj avataruser posted image i nikako da skontam ko jeuser posted image

Stize noviuser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 5.10.2011 9:39:20 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1942
5.10.2011 9:39:24   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

tiki moja vidim nista pametno, ako svi ti antibiotici ne djeluju jeli onda sumnjaju na virusnu upalu pluca.
a macropen je jako dobar antibiotik, prilicno jak, njega je Luki prof.sa pulmologije prepisivala ...ali nje na zalost vise nema gore..

bebacha evo sad cu promijeniti avatar...

kono smoto moja trebala si ti to namazati odmah a dobro je da nema otoka bice to dobro

i ja nesto kontam sada da je virusna upala, zena koja sa sinom lezi gore mi je ispricala kako je njen mali tako kad je imao samo godinu dana imao temperaturu 20 dana i sve mu ispitali, davali antibiotike, na kraju kad su sve iskljucili dijete ozdravilo jer je bilo u pitanju virus. i dr je sama rekla da je mozda virus u pitanju koji je onda preokrenuo na bakterijsku upalu

Neposredna veza do poruke: 1943
5.10.2011 9:41:00   
teacher75
ja sam lani ukljucila imunoglukan prije nekoliko dana i dajem joj redovno, ionako skoro nista ne jede pa makar touser posted image

Neposredna veza do poruke: 1944
5.10.2011 9:41:33   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, ne udaraj vrata...sta su ti ona krivauser posted image user posted image

Nisam imala koga drugog, bolje vrata nego svekrvu user posted image , al vidis koliko me boli, da sam sveki ne bi nista boljelo user posted image - mozda je ovo kazna user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1945
5.10.2011 9:42:10   
teacher75
ako imate jos sta dodati, pisite jer cu se s vama druziti jos nekih 20ak minuta a onda odoh gore... i nema me do sutra naveceruser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1946
5.10.2011 9:44:46   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: doublemum

Da nije prof Saračević?

ama jeste, hvala ti na vrh mi jezika a ne mogu nikako da se sjetim.
ona je meni super, ona je Luku vodila kad je imao upalu pluca 2010 u januaru, dijete poslije njene terapije nije bio bolestan skoro godinu.a srecom ona se zna sa mojom zaovom tako da i dan danas kad sta treba idemo kod nje.

a tiki Luka kad je prvi put bio u bolnici kad se rodio i kada nisu znali sta mu je dr.mu je odmah ukljucio i antibiotsku i antivirusnu terapiju, ja se nadam da ce i Lanici uskoro uspjeti iskorijeniti tu temperaturu ludu .

ja sam sada dobila kamion u glavu jer sam pojela kolac a nisam Igoru nista ostavilauser posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 5.10.2011 9:45:13 >

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1947
5.10.2011 9:45:34   
Lady26

ja sam sada dobila kamion u glavu jer sam pojela kolac a nisam Igoru nista ostavilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1948
5.10.2011 9:46:39   
Malenaoduvijek
tiki a jesu li joj dali ijednu infuziju sa vitaminima ako nista ne jede...

Neposredna veza do poruke: 1949
5.10.2011 9:48:21   
R&T@

user posted image

Ticerko, sto god podjem napisati sve mi glupo zvuci...
ali svim srcem zelim da nam princeza ozdravi...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *