Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
teacher super za zna ona kako da oraspolozi malo svoju mamu
i veliki za drugaricu i da sto prije ide svojoj kuci
moj indijanac lego tek u pola 10,danas smo kasnili sa setnjom,zadrzali se u gradu,zaspo tek oko 3,probudila ga u 6 mogo je do ponoci skakat al ode bez frke
Vecer...Ja sam bas Antonio je veceras opet dobio temp 37,7 dok sam s posla dosla teti gotovon nista jeo,onda je pojeo malo vise od pola zdjelice juhice s kruhom,malo grožđa,i 10 ak kasikica izerendane jabuke i mrkve,malo vode,odbija piti i sokove,bio je razigran i nagodan,maloprije mu se spavalo i opet ga nemoc uhvatila temp 37,5 dala sam mu paracetamol sad,zaspao je,opet cu mu oko 24 h izmjeriti da vidim stanje....Ako sutra bude s temp.vodim ga doktoru(mada ga nemam kome pametnome ni odvesti) Techerko ,brzo ozdravljenje maloj lutkici a i ostalim bolesnim bebama
Mene nije bilo 2 dana, sve se nadam sad cu lijepe vijesti procitati, a ono jos Nadam se da ce sve bebice brzo da ozdrave, bas mi je tuzno kad citam, svaki 2. post bebi bolesna. Tiki vidim ni vi jos niste kuci, bas mi je zao, nadam se da ce to uskoro biti ok. drzim vam fige za sutra i saljem veliki
hvala svima sto su pitali za nas. evo me konacno kuci da malo odmorim, iscrpljena sam jaaaaaako- sinoc nisam spavala ni 3 sata sveukupno- lani se vracala temperatura svaka 4 sata pa sam stalno morala pratiti juce joj radili abdomen stomaka i sve ok, danas joj radili ekg, dolazio infektiolog i dr za reumu- zglobovi i svi nalazi ok, urin isto ok kao i 2.hemo kultura. samo ostaje ta temperatura popodne je bila malo zivnula, dosao mm pa ga pozeljelea i malo je pricala i cak se i igrala. ono sto me jedino obradovalo i dalo nade da se situacija malo popravlja je jucerasnji nalaz krvi, tj. crp koji se malo popravio- sa 196 je pao na 135, pa je dr optimisticna i misli da ide na bolje. ovi svi dosadasni nalazi ne ukazuju ninasta ozbiljno al ih zabrinjava ta temperatura. moguci razlog je i njena iscrpljenost i to sto ne jede skoro nista od pon.- hemoglobin joj je maltene za transfuzije pa kontaju da zato mozda ide sporije oporavak- nadam se da je to razlog a ne nesto ozbiljnije. sutra ce joj opet vaditi nalaze krvi u saradnji sa infektologom pa da i to provjere.drzite fige da bude sve ok. veceras se necu dugo druziti s vama ,moram definitivno raniej u krevet...ah, da, pocela sam osjecati pomalo svoju u pupi
kod nas je stanje malo bolje, nemamo bas tako intenzivni kmecitis malo smo bolji...
ova moja djeca su smijesna, njima mozes dati koji hoces sirup, ja sinoc Luki dajem sirup a ovaj mali zinuo hoce i on, kazem ja muzu pa sta cu njemu dati jer on ceka tako da sam mu fol sipala nekog soka da i on popije sirup
tiki draga bas mi je drago za bebaru, a Lanica nadam se da ce joj ubrzo naci pravu terapiju (sto je izgleda najbitnije) a onda kad ona krene jesti bice kao beton mami svojoj
koko tekja ti je kod svojih u gracanici tata joj je imao mozdani
apotekarka bas vas je uhvatilo dusice mile, nedajte se
JUtro Nisam se naspavala... Kako su djecica? Mene sinoc spucala vrata od balkona (ona sa oprugom) tacno u petu, onu kost, boli k'o sam djavo, nisam jauknula ni nista, samo rekla svekrvi da me zaboli pravo a Lana je pola sata plakala i govorila ne boji mamu noga, mama pokazi i tako pola sata, a suze frcaju...jedva sam je smirila...pa skidala ojo carapu da vidi...uh...ne mogu da vjerujem da je toliko osjetljiva? Jutros odmah cim je izasla iz kreveta mama ne boji nista... A ja jutros jedva na nogu , sepajuci sam dosla na posao...koja sam koza
Lana je pola sata plakala i govorila ne boji mamu noga, mama pokazi i tako pola sata, a suze frcaju...jedva sam je smirila...pa skidala ojo carapu da vidi...uh...ne mogu da vjerujem da je toliko osjetljiva? Jutros odmah cim je izasla iz kreveta mama ne boji nista...
Duša mala tako i Eman reaguje a još dečkić... možeš zamisliti koliko je osjetljiv...
Lady nisi jedina ja sinoc zadnjicom udari od cosak stola.auuuu sto je bolilo Alen mi uletio u neku fuj fazu "moja i samo moja mama" muz me nesmije pipnut,Ajlu nesmijem zagrlit,poljubit.to su odma krokodilske suze i histerija.ja to ignorisem al je strasno
nazalost, imala je i sinoc opet temperaturu i povratila je nakon novog lijeka, a i pokakila se dozavrat- sve joj je proslo (nije kakila od su.navecer). kaze moja mama sreca da je ona bila gore s njom da se ja ne patim, draga moja mama danas ce joj raditi testove na viruse (da, dobro ste procitale, tek danas! ), ovo ostalo su uglavnom odradili. ja zaspala sinoc prije 10, nisam imala snage ni da se okupam, tako da sam se sad kupala pa kad osusim kosu idem gore.. vidim da je puno bolesne djecice na rr, pa sta je ovo zavladalo!
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
moj smoto dragi, pa jesi stavila sta na nogu, ima li sta
Nisam nista, sinoc prestalo boljeti i zaspala...jutros jedva, pogotovo u cipelama...sad sam gledala nema nista al boli grozno... Ma nista novo za mene, kaze mm ako dan prodje da se ja ne udarim - nece na dobro
Joj, Ticer, koja briga. Toliko dugo ima temperaturu a ne znaju sta je tacno u pitanju. I onda samo kljukaju antibioticima dok ne nalete na pravi! Zaista se nadam da ce za koji dan stvarno biti bolje, da ce se oraspoloziti odmah i poceti jesti i doci sebi, a onda sto prije svojoj dragoj kućici da se vrati!