|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
4.10.2011 22:11:04   
Mya_81 RR
Tičer, nadam se da će ta temperatura napokon popustiti i da će nalazi sutra biti u redu! Drzite se user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1901
4.10.2011 22:16:40   
mala86
vece i od mene

teacher super za user posted image zna ona kako da oraspolozi malo svoju mamu

i veliki user posted image za drugaricu i da sto prije ide svojoj kuci

moj indijanac lego tek u pola 10,danas smo kasnili sa setnjom,zadrzali se u gradu,zaspo tek oko 3,probudila ga u 6 mogo je do ponoci skakat al ode bez frke user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1902
4.10.2011 22:30:34   
Apotekarka
Vecer...Ja sam basuser posted image user posted image
Antonio je veceras opet dobio temp 37,7 dok sam s posla dosla teti gotovon nista jeo,onda je pojeo malo vise od pola zdjelice juhice s kruhom,malo grožđa,i 10 ak kasikica izerendane jabuke i mrkve,malo vode,odbija piti i sokove,bio je razigran i nagodan,maloprije mu se spavalo i opet ga nemoc uhvatila temp 37,5 dala sam mu paracetamol sad,zaspao je,opet cu mu oko 24 h izmjeriti da vidim stanje....Ako sutra bude s temp.vodim ga doktoru(mada ga nemam kome pametnome ni odvesti)
Techerko user posted image ,brzo ozdravljenje maloj lutkici a i ostalim bolesnim bebama

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1903
4.10.2011 23:24:49   
mama75
Mene nije bilo 2 dana, sve se nadam sad cu lijepe vijesti procitati, a ono jos user posted image Nadam se da ce sve bebice brzo da ozdrave, bas mi je tuzno kad citam, svaki 2. post bebi bolesna. Tiki vidim ni vi jos niste kuci, bas mi je zao, nadam se da ce to uskoro biti ok. drzim vam fige za sutra i saljem veliki user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1904
4.10.2011 23:29:00   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

hvala svima sto su pitali za nas. evo me konacno kuci da malo odmorim, iscrpljena sam jaaaaaako- sinoc nisam spavala ni 3 sata sveukupno- lani se vracala temperatura svaka 4 sata pa sam stalno morala pratitiuser posted image juce joj radili abdomen stomaka i sve ok, danas joj radili ekg, dolazio infektiolog i dr za reumu- zglobovi i svi nalazi ok, urin isto ok kao i 2.hemo kultura. samo ostaje ta temperaturauser posted image popodne je bila malo zivnula, dosao mm pa ga pozeljelea i malo je pricala i cak se i igrala. ono sto me jedino obradovalo i dalo nade da se situacija malo popravlja je jucerasnji nalaz krvi, tj. crp koji se malo popravio- sa 196 je pao na 135, pa je dr optimisticna i misli da ide na bolje. ovi svi dosadasni nalazi ne ukazuju ninasta ozbiljno al ih zabrinjava ta temperatura. moguci razlog je i njena iscrpljenost i to sto ne jede skoro nista od pon.- hemoglobin joj je maltene za transfuzijeuser posted image pa kontaju da zato mozda ide sporije oporavak- nadam se da je to razlog a ne nesto ozbiljnije. sutra ce joj opet vaditi nalaze krvi u saradnji sa infektologom pa da i to provjere.drzite fige da bude sve ok. veceras se necu dugo druziti s vama ,moram definitivno raniej u krevet...ah, da, pocela sam osjecati pomalo svoju user posted image u pupiuser posted image user posted image

draga moja user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1905
5.10.2011 8:14:42   
Meri29
Jutro user posted image

Teacher drago mi je sto si se javila, nadam se da ce nalazi danas biti u redu... user posted image

Moja djevojcica pocela da spava sa plisanim medom, takooo je slatka user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1906
5.10.2011 8:42:44   
bebacha
jutro.
Tiki zao i je sto stanje jos nije kako treba al se nadam da je vec jutros bolje.
Felix??????

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1907
5.10.2011 8:53:38   
emi7908
Jutro, user posted image za dječicu ....
Čujem za neku naglu promjenu vremena depresija me spucala odmah user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1908
5.10.2011 8:56:44   
assmiras
Draga Tiki, pravo mi je zao....
Bit ce ona aBd dobro, samo treba snage i strpljenja....

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1909
5.10.2011 8:58:31   
R&T@
Jutrouser posted image

Sta je malo snijega za nasuser posted image

Meri29, mogu misliti kako je slatkauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1910
5.10.2011 9:01:51   
Malenaoduvijek
dobro jutro

meni je hladno, brrrr user posted image

kod nas je stanje malo bolje, nemamo bas tako intenzivni kmecitis malo smo bolji...

ova moja djeca su smijesna, njima mozes dati koji hoces sirup, ja sinoc Luki dajem sirup a ovaj mali zinuo hoce i on, kazem ja muzu pa sta cu njemu dati jer on ceka tako da sam mu fol sipala nekog soka da i on popije sirup user posted image

tiki draga bas mi je drago za bebaru, a Lanica nadam se da ce joj ubrzo naci pravu terapiju (sto je izgleda najbitnije) a onda kad ona krene jesti bice kao beton mami svojoj user posted image user posted image

koko tekja ti je kod svojih u gracanici tata joj je imao mozdani

apotekarka bas vas je uhvatilo dusice mile, nedajte se user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 1911
5.10.2011 9:05:08   
Lady26
JUtro user posted image user posted image user posted image
Nisam se naspavala...
Kako su djecica?
Mene sinoc spucala vrata od balkona (ona sa oprugom) tacno u petu, onu kost, boli k'o sam djavo, nisam jauknula ni nista, samo rekla svekrvi da me zaboli pravo a Lana je pola sata plakala i govorila ne boji mamu noga, mama pokazi i tako pola sata, a suze frcaju...jedva sam je smirila...pa skidala ojo carapu da vidi...uh...ne mogu da vjerujem da je toliko osjetljiva? Jutros odmah cim je izasla iz kreveta mama ne boji nista...
A ja jutros jedva na nogu user posted image , sepajuci sam dosla na posao...koja sam koza user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1912
5.10.2011 9:07:15   
emi7908
jao Lady e jesi smotljo user posted image ne znam gdje da pitam??? Zna li ko slučajno ima li gdje lijep kompijuterski stolić za kupiti?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1913
5.10.2011 9:08:52   
emi7908
Lana je pola sata plakala i govorila ne boji mamu noga, mama pokazi i tako pola sata, a suze frcaju...jedva sam je smirila...pa skidala ojo carapu da vidi...uh...ne mogu da vjerujem da je toliko osjetljiva? Jutros odmah cim je izasla iz kreveta mama ne boji nista...

Duša mala tako i Eman reaguje a još dečkić... možeš zamisliti koliko je osjetljiv...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1914
5.10.2011 9:10:59   
Lady26
IZVORNA PORUKA: emi7908

jao Lady e jesi smotljo user posted image

user posted image priznajem user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1915
5.10.2011 9:12:33   
Malenaoduvijek
moj smoto dragi, pa jesi stavila sta na nogu, ima li sta user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1916
5.10.2011 9:13:30   
bebacha
Lady nisi jedinauser posted image user posted image ja sinoc zadnjicomuser posted image user posted image user posted image udari od cosak stola.auuuu sto je bolilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Alen mi uletio u neku fuj fazu "moja i samo moja mama"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image muz me nesmije pipnut,Ajlu nesmijem zagrlit,poljubit.to su odma krokodilske suze i histerija.ja to ignorisem al je strasno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1917
5.10.2011 9:14:24   
teacher75
nazalost, imala je i sinoc opet temperaturu i povratila je nakon novog lijeka, a i pokakila se dozavrat- sve joj je proslo (nije kakila od su.navecer). kaze moja mama sreca da je ona bila gore s njom da se ja ne patim, draga moja mamauser posted image danas ce joj raditi testove na viruse (da, dobro ste procitale, tek danas!user posted image ), ovo ostalo su uglavnom odradili. ja zaspala sinoc prije 10, nisam imala snage ni da se okupam, tako da sam se sad kupala pa kad osusim kosu idem gore.. vidim da je puno bolesne djecice na rr, pa sta je ovo zavladalo!user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1918
5.10.2011 9:15:56   
teacher75
da dodam da sam zapisala sta su joj davali (nadam se da sam dobro upisala): triax, mirocef, vankomicin i sada novi sirup macropen (pencilin, od juce ukljucen)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1919
5.10.2011 9:16:05   
bebacha
a joj.samo da to vise prode.zao mi je i tebi i Laniceuser posted image user posted image  

Mala mjenjaj avatar,ovaj bode u ociuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1920
5.10.2011 9:16:30   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

moj smoto dragi, pa jesi stavila sta na nogu, ima li sta user posted image

Nisam nista, sinoc prestalo boljeti i zaspala...jutros jedva, pogotovo u cipelama...sad sam gledala nema nista user posted image al boli grozno...
Ma nista novo za mene, kaze mm ako dan prodje da se ja ne udarim - nece na dobro user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1921
5.10.2011 9:16:40   
bebacha
cini mi se da si spominjala i bactrimuser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1922
5.10.2011 9:17:09   
Mya_81 RR
Joj, Ticer, koja briga. Toliko dugo ima temperaturu a ne znaju sta je tacno u pitanju. I onda samo kljukaju antibioticima dok ne nalete na pravi! Zaista se nadam da ce za koji dan stvarno biti bolje, da ce se oraspoloziti odmah i poceti jesti i doci sebi, a onda sto prije svojoj dragoj kućici da se vrati!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 1923
5.10.2011 9:18:06   
Lady26
Uh Tiki....sabura zeno....
Cuj tek sad nalaze na viruse pa Boze dragi, dijete im 7 dana gore i non stop temperatura...
A za user posted image u stomaku user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1924
5.10.2011 9:18:21   
Anoniman
ticerko...sad cu ja bubnuti kao sto uvijek bubnem...a je li moguce da njoj trojke izbijaju?
trojke mogu haos napraviti...a to bi i temp. objasnilo i razlog zasto ne mogu nista naci

Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *