Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
vidi ti ove snjeguljice samo jesi ti snjeguljica ili zla maceha pred ogledalom
ja se nahodala, dok sve obavih, morala ici ovjeriti knjizice jer mi je jos danas ovjera vrijedila i ona pametnica u apoteci me znacajno pogledala kao vidite , da rekoh jos danas...
ja bih tako rado s vama kafu pila ali ne da mi se nesto, a rece mi svekrva od petka zahladnjenje i to ekstremno ....
a to pipanje mi je redovna pojava stalno ja to radim, nista cudno
kod mm ide ovjera na tri mjeseca sto je super tako da ne moram precesto o tome razmisljati, samo meni ide na mjesec.
zaboravih vam reci popunjavala sam anketni listic u DZ vezano za brigu o djeci i temperaturi i kako bi se voljela infomisati o nacinima skidanja temp, preparatima itd.
Mi potvrdjujemo svaki mjesec Decko pajki. Nema ture, AD se aktivirao,zubici su krivi za sve... Malo prije vidio nutelu u kuhinji i trazi da rucki.Kazem mu ja da ne moze,da ce ga svrbiti obrascici,a on meni :'' samo mvicu'' Pretuzno mi je ovo kad ne smije ruckati sve sta zeli,pogotovo kad negdje odemo ili smo vani,ali sta cu... Da tvoji djecaci cim prije ozdrave
Dok nije imao problema davala sam ja njemu svasta,ali u malim kolicinama. Eh sad otkako se opet upalilo,kaze doktorica da mu opet sve iskljucim. Jer crveni obrascici i nogice koje svrbe ,pa ranice, vode ka bronhitisu i problemima sa visokom temperaturom. Pa kontam,bolje sprijeciti,nego lijeciti. Samo da se njemu imunitet opet pojaca,pa cemo ruckiti svasta pomalo...
Kod mene hvala Bogu dragom po 100_x_, odavno nije izbacilo na licu, ali zato ledja su redovno u ranama, ali ja i cesem ....i kad zalijecim, cim malo nervoze ili sekiracije opet sve isto i tako u krug... uh!!! Ali ja ne gledam sta jedem...mozda mi nesto od hrane isto pojacava AD, mada je dijagnoza : na nervnoj bazi - luda
Amani zar bas tako strogo se mora pridzavati? Mislim pojesti zalogaj-dva neceg " zabranjenog"....ne vjerujem da ce to sta aktivirati...
Dok nije imao problema davala sam ja njemu svasta,ali u malim kolicinama. Eh sad otkako se opet upalilo,kaze doktorica da mu opet sve iskljucim. Jer crveni obrascici i nogice koje svrbe ,pa ranice, vode ka bronhitisu i problemima sa visokom temperaturom. Pa kontam,bolje sprijeciti,nego lijeciti. Samo da se njemu imunitet opet pojaca,pa cemo ruckiti svasta pomalo...
IZVORNA PORUKA: Amani12 Jer crveni obrascici i nogice koje svrbe ,pa ranice, vode ka bronhitisu i problemima sa visokom temperaturom.
Kod mene hvala Bogu dragom po 100_x_, odavno nije izbacilo na licu, ali zato ledja su redovno u ranama, ali ja i cesem ....i kad zalijecim, cim malo nervoze ili sekiracije opet sve isto i tako u krug... uh!!! Ali ja ne gledam sta jedem...mozda mi nesto od hrane isto pojacava AD, mada je dijagnoza : na nervnoj bazi - luda
nasi dr kad ne znaju sta je, onda pripisuju to nervima...a sta imas ti? neki dermatitis?
Neki dermatitis, valjda atopijski (tu mi je dijagnozu dala dr Knor u trudnoci), od puberteta se borim s tim...evo tek kojih 14-15 godina... I ne treba mi reci dr od cega je...vidim po sebi...svako Lanino (ne)jelo ja se sva izaspem, iscesem, budem u ranama...
hvala svima sto su pitali za nas. evo me konacno kuci da malo odmorim, iscrpljena sam jaaaaaako- sinoc nisam spavala ni 3 sata sveukupno- lani se vracala temperatura svaka 4 sata pa sam stalno morala pratiti juce joj radili abdomen stomaka i sve ok, danas joj radili ekg, dolazio infektiolog i dr za reumu- zglobovi i svi nalazi ok, urin isto ok kao i 2.hemo kultura. samo ostaje ta temperatura popodne je bila malo zivnula, dosao mm pa ga pozeljelea i malo je pricala i cak se i igrala. ono sto me jedino obradovalo i dalo nade da se situacija malo popravlja je jucerasnji nalaz krvi, tj. crp koji se malo popravio- sa 196 je pao na 135, pa je dr optimisticna i misli da ide na bolje. ovi svi dosadasni nalazi ne ukazuju ninasta ozbiljno al ih zabrinjava ta temperatura. moguci razlog je i njena iscrpljenost i to sto ne jede skoro nista od pon.- hemoglobin joj je maltene za transfuzije pa kontaju da zato mozda ide sporije oporavak- nadam se da je to razlog a ne nesto ozbiljnije. sutra ce joj opet vaditi nalaze krvi u saradnji sa infektologom pa da i to provjere.drzite fige da bude sve ok. veceras se necu dugo druziti s vama ,moram definitivno raniej u krevet...ah, da, pocela sam osjecati pomalo svoju u pupi
Poz leteci i od mene. Tekja bit ce dobro InshAllah budi hrabra znam kako je to deverala sam s mamom. Lady i ja sam u zadnje vrijeme pocela osipati, lice mi je isto malo pubertetski al sta cu, stress jos vise pogorsa dermatitis. Ja sam danas hodala po starom komsiluku s kafe na kafu bas mi super bilo i A je bio dobar decko izmorio se i pajki. Ja nonstop ruku na celo vise puta dnevno navika od rodjenja hehe.
Teacher drzimo fige Lanici, bice to sve dobro Evo i moj A maloprije dobio temperaturu , kaslje, kaze ne boli ga grlo a nos zacepljen uzas. Odmah ujutro zovem doktora.
vece drustvu.. malo sam se bacila u hajduke i pasivne citace ali navratim s vremena na vrijeme tekja.....imas pp tiki....drzi se jos malo i gotovo aBd lady avatar je za 10... a mi smo svi smrcavi i slinavi potrosi sve smajlice ...svima puuuuuuno srcesmajlica
< Poruku je uredio koka i po -- 4.10.2011 22:00:08 >