Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tekja, zao mi je...drzi se ...bice tata ako bog da uredu
Za svu bolesnu djecu i mame i jedan specijalni za nasu hrabru Lanicu
Nas dvoje smo, ko biva, malo bolje...Andrej, hvala bogu, samo slini...a ja i kasljem kao kakav tuberan...kod mene je to 100% pusacki bronhitis, koji se uslijed prehlade pogorsao
meni stigli rezultati pape...pa mi je kamen sa srca, velicine visocke piramide sunca, spao iako je dr. na oko sve izgledalo savrseno uredu...ja sam ipak bila ko zapeta puska iscekivajuci rezultate ...do daljnjeg ginekolozi...zdro
i ja sam odugovlacila al me prepade skolska prijatelkica...operisala rak grlica...ima cura 30 god....tako da sam se ja odmah sutradan narucila kod mog dr.
Evo citam opet mnogo djecice sa turom :( Iako volim ovakav oktobar kad mozes jos uvijek i navece kafu u basti piti,bolje je da hoce zahladiti da malo virusi popuste
Lanici dakle isto stanje,nadam se da ce danas napokon biti bolje tekja bas mi je zao zbog tate,bice dobro aBd
dadada super za test,moram se i ja nakaniti otici na generalku nisam jaaako dugo,stid me i reci Moj A je jako stidan,ali se znali desiti da se opusti sa par osoba koje prvi put vidi....mi u cudu ostanemo
Sinoc smo isli na kaficu A se zabvljao sa djecakom sa auticima,naravno morali su zamjeniti autice Fascinantno kako je uvijek zanimljivije tudje
Ne bi Lana prisla nikome neeeeeeeema sanse...i osobama koje relativno cesto vidja, na prvu ne prilazi, samo izignorise dok se ne adaptira i onda nastaje lom
joj moram i ja ginekologu, trebala sam u julu...ja idem stvarno redovno, jednom godisnje, al cekam da prodje odredjeno vrijeme nakon dojenja pa da mogu raditi UZ i da vadim te hormone
Igor je dobro, bili smo i kod ORL jer je dr bilo sumnjivo lijevo uho ali nista mu zena nije nasla.dala nam je dr da uradimo KK i DKS i UK . e kada to zavrsimo da mu uvedem multivitamin sa omegom.pitala sam je za D3 kapi, ona praktikuje djeci do 3 godine ili riblje ulje ili omega 3 preparate u zimskim mjesecima, a perlice ne da ne bi aspirirali.eto.
a Luka ima upalu zdrijela i afte i to mu je oblozeno zdrijelo aftama tako da nije ni cudo da kenka i da nece da jede... od afti kaze dr moze temp i do 40 biti tako da nije ni cudo da je imao turu. njemu trebam davati kombinaciju ciste omege jedan dan a jedan ovaj multivitamin. dala mu je i genicianu i nistatin i esbesul iako kaze da je virusno ali eto da ga pokrije.
eto ljepota
tekja draga bas mi je zao za tatu, bice on dobro aBd.
Ja se nazalost nisam uspjela organizirati da dojem na kaficu Tekja mila,da tata bude bolje,ljubim te mnogo i nemoj da brines,bit ce to sve oki... Falit cete Mala 1994 ljubi dusice male... Ajoj,pa uvijek nesto kad odje ova Jesen,tacno treba vremena da se ljudi prilagode na ove promjene... Mi sad bili vanka,pretoplo je. Mame i bebice
LDan...Ja na poslu,septoleta u ustima ,drzim se za zlijezde ali dobro je.... Antonio je nocas u 1 opet imao temp 38,5 opet sam mu stavila cepic,dugo nije mogao zaspati,jutros smo oturili do 9 i 15 jedva stigoh sve do posla... Temp je bila do 13 h ciujelo vrijeme 36 ravno,međutim slabo je jeo popio je nazor 150 ml mlijeka,10 kasikica juhice,3-4 komadica hrenovke,2 jabuke,pola mandarine,malo kokica i popio 2 sokica....Zaspao je kad samposla u 13 i 30 na posao,okice su mu bolesne nekako,i pomalo kaslje....Pratit cu ga jos danas ako ga odvedem zna se sta ce antibiuotik ko iz stopa Tekja nadam se da ce se otac brzo opraviti ,moj je svekar danas operisao bruh a prije mjesec zuc samo kad krene Techerko nasa nadam se da je Lanci danas bolje,cekamo lijepe vijesti lEONA,MALA 1994ostale nek djecica ozdrave... Dadada bravo za test i ja se nakanjujem nisam ga nikad ni radila,ne osjetim nekih problema dole,u mene vazda problmmi gore ali treba to uraditi svakako
Nije mi jasno za Lanu i temp. Zar nisu rekli da je upala pluća i da je stanje još malo i pogoršalo kad je došla u bolnicu. Ipka, kako god, samo da što prije ozdravi. Sve mi nešto u glavi ona njena slika, baš je iscrpljena duša mila!
I koliko vidim, krenuo nam je period bolesti i ostalih ***** Juhuuuuuu, bas sam presratena u iscekivanju Ma, vec mi muka!
majke mi se uhvatim da sam luda non stop diram dijete i gledam jel ima
valjda cujes stalno neko bolestan pa ocekujes jos mi neki dan povrati mlijeko,odmah reko doci ce i
hB dosad je nema,a ja 100x dnevno pipnem celo
Lady ma fina sam ja nisam imala nekih vecih zelja samo sad za vikend mm je morao ici u potragu za onim pravim seljackim nepravilnim jabukama, bas su mi se jele, sreca ima oko nas raje koja ide na selo, na vikendice pa se uvijek nadje sta god ostalo je ok, mucnine jos nisu prestale al nadam se da ce i to ubrzo
Mya nadam se da ce nas virusi bar malo zaobici
L želimo ti da brzo brzo ozdraviš
ako je kenjkav,ako dugo spava,ako mu se malo obrazcici zacrvene (a juce os skakanja)...