Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sve ću im ove fore za imunitete poukidati i neću za njima trčati jel im hladno jel im toplo imaju li čarabe...hamana što ih više pazim one gore
eh o ovome sam ti govorila... pustite djecu neka razvijaju svoj odbrambeni sistem, a nece ga moci razviti dok ih nesto ne napadne... tako je meni rekao jedan doktor... kako mislis da se organizam tvoje bebe brani od bilo cega, ako ne zna sta je bakterija??? pusti ga neka se uprlja, neka jede travu, neka se malo smrzne na snijegu, neka malo se topi na suncu, neka osjeti sve sto okolina posjeduje, a odbrambeni organizam ce da radi svoj posao i da se sam razvija sve vise i vise... bez ikakvih pomagala, tableta, sirupa, maza, liza, miza, dzidza...
ima li ko kakvih informacija o Lani? ja samo virim da vidim sta je s njom...
felix ne benaviiiii...
veesseellaa... ne diraj mi dijete i ima da je mazis jos i vise kad je onako medenjastaaaaaaa... aaaaaajjjjjj rastopila sam se... kako je slatkica... neurekla se... pa kako me zagrlila
< Poruku je uredio Bambi09 -- 4.10.2011 7:51:24 >
evo i mene...mi smo svi bolesni, M je sad bolje al jos uvijek kaslje i nos joj curi, evo vec 8 dana, ja sam jucer dobila temp, i opeeeeet stomacna viroza, 3 put u mjesec. to je katastrofa, grlo mi crveno, ne mogu da pricam, misici bole...mm od kad je dosao s puta kise, kaslje i izgubio je glas skroz, jadan mora na posao a opet putuje u ponedjeljak... pozdravljamo sve, da nam djeca sto prije ozdrave, i mene interesuje sta je sa Lanicom, ali mislim da je sigurno bolje:)
Jutro, draga Leona pa tebe baš sastavilo ali hajde nekako mi lakše za vas velike ali kad su nam maleni bolesni onda se baš rastužim... Mada nije ni velikim lako pogotovo kad se radi pa onako šmrcav, balav i s glavom k'o Cocin bubanj jedva se izdrži. Dječici da nam što prije ozdrave i više hebem ti turu... Jučer bila u harbiju, bilo baš slatkih cipelica ali broja za nas ni s glave , isto kao da tražim 46 cipelu a ne 27 i svaki mi put tako. Ili ja to u nevakat tražim ili sam baš baksuz, ali poslije odem do BBi i tamo nađem lijepe cipelice gležnjarice u iani. Jesu poskupe ali šta ću djete mora se kupiti.
ja neki dan komentarisem sa nekim da djecu sto vise pazis da su osjetljivija, a to za te male rome sam i ja mislila ali sipak nisu bolesni pola pulmologije romi sa upalom pluca, a kad ih pogledas uvijek neki slini
mi cemo jutros do doktorice cisto da vidim ima li sta protiv kenkivitisa
leona bas mi je zao da ste bolesni svi, ne dajte se
dadada Luka je isti takav, on covjeka u parku prvi put vidi pruza mu ruke i smije mu se hoce kod njega da se druze tako da nam Andrejevic nije usamljen sa ovim ponasanjem.
emi bas mi je zao da nisi nista nasla, ja prosli put nisam nasla nista za svog veceg djecaka nije bilo broja, a ovaj put smo imali srecu
< Poruku je uredio MALA1994 -- 4.10.2011 9:08:32 >
Jutro Tiki mi je odgovorila na poruku, nema promjena, bris i 1 hemo kultura uredni, danas rade opet hemo kulturu i infektolog ce je pregledati, ne znaju razlog sto temperatura ne spada...u u rinu ima malo bakterija ali zanemarljivo, tj nije strasno...Valjda ce se i ona javiti da fino objasni i sa novim vijestima...
jutro ja vas evo nadjoh sa novo radno mesto vidim ticerka se nije javila a vidim apotekarka,leona,vesela djecica bolesna,ljubimo da brzo ozdrave i veeeeeelika pusa zasve ostale.....
Jutro . Da se i mi prijavimo medju ove bolesne. Atija juce cijeli dan prelezala raspolozenje nula. Temperatura joj bila 37,2 znaci nista ali je ona bila grozna. Jutros se probudila vec je grlo lagano stisnulo i promukla.Polahko me panika hvata samo da joj se ponovo ne javi ono gusenje ali valjda nece
Ja jučer pitam a svi me na ignor stavili , ako uspijem dovršiti sve do 12 zašto da ne... Taman moram i do fakulteta ali vidjeću kako će čika direktor biti raspoložen?
Pozzzz... Šta ima novoga, vidim puno dječice bolesno8nisam stigla sve iščiati ) Šta je s teacherkom i lanom? Mi smo sinoć imali nezgodu na kupanju , u kadi-I.stavila u kadu da mu amlo šiške štircnem, a S. sejdio na šolji i zezao ga -kao da će da ga štipka, i ovaj mali da izbjegne njega, oklizne se i padne, zvizne glavom o kau( akojim još dijelom tijela-Bog zna) i udari se u glvu u dio oko obrve! Poplavilo mu, oteklo, stavljali smo hladne obloge i neki "narodni "lijek koji nam je pomagao do sada za ove probleme!Gaza mu još zaljepljena na tom dijelu, nismo skinuli da chekiramo kako je! Ostalih simptoma nema-valjda je sve u redu
opet...ja nesto kontam garant mi je imunitet nula jer je ovo nemoguce...mjesec dana 3 put stomacna? prvi put je bilo strasno, 6 dana temp i povracanje, 2 put mi je bilo malo lakse, to je bilo prije 8 dana, i evo jucer me opet uhvati s takvom grloboljom...mozda je mm pokupio virus na putu al opet sto mene sve mora da zakaci...uzas
Ja sam od sinoc u soku...otac mi je imao mozdani udar , ali hvala dragom Bogu, bez velikih posljedica...ne mogu jos sebi da dodjem, stijena moja, nikad bolesna, nikakvih zdravstvenih problema nikad i odjednom ...naravno, necu na kafu danas, evo cekam da MM malo odspava, jutros dosao iz nocne i idemo prvo njemu u Tuzlu u posjetu, pa u Gracanicu...ostacu sigurno sedmicu...sve vas pozdravljam, pisemo se kad se vratim, aBd...
Nadam se da cete nam svi dotad ozdraviti i da ce se Lanica vratiti iz bolnice zdrava ...ljubim...