Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
noc vidim kafica se sutra pije ,pa gdje ste pozurile,neki dan ste je pile hej i ja bih rado sa vama,valjda bi me primile ali ja sam od danas "teta cuvalica"sestrinoj djeci,njena teta ide na hadz,pa cu ih ja paziti 1-2mjeseca,sreca da je ona suprotna smjena sa starijom mi kcerkom pa sam Esmu ostavila kuci jutros,bilo bi mi zao ujutro je vuci sa sobom,helem nekako cemo se snalaziti
A tek autosugestija
Moze li u podne?
Gdje sjedimo?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru