Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
odgovor br.1= nije.. odgovor br.2=bolje .... odgovor br.3= pravim pauzu izmedju brisanja nosa da vam se javim.....jedina dobra stvar koju sam danas uradila je....popravila sam misa
Dan...Na poslu sa m nemam kad citati,usla sam da se pozalim Dijete mi bolesno,jutros ustao u 7 i nece mlijeko,izmjerim temp oko 9 bio mi sumljiv ono 37 dam mu kasiku paracetamola,vidim kasnije sve ga baca,nesto je ko jeo ali okice s cakle,izmjerim 38,2 dala sam mu pla cepica umotala ga i uspavala,kad se probudi nazvat cu da vidi stanje ,bit ce da je grlo i ja sam grozna sve me boli
Toliko sam sretna Bila sam u vrticu Kekec,uzela ugovor popunimo briseve odradimo ovih dan dva i momak ode u vrtic A kad sam usla u vrtic,muka me uhvatila.Mali pilici poredani u vozic se igraju,a njih par vristi uzas.Joj odmah sam zamislila svog kako cvili u cosku i trazi mamu Ali sta mogu,nisam jedina.Mama ce biti dan-dva dok ga ne upisemo zvanicno Tako da se nadam iduce sedmice Ako Bog da sve gotovo Imate mahanje od nas nadam se da cu imati vremena za rr,jer moj posao je "fizika" nema racunara nema stolice
Cestitammmmmmmmmm, neka je sa srecom Za vrtic, odlicna ideja, vrijeme je da se malo odvoji od tebe, vjeruj da ce biti drugo dijete, nece vas vise tuci ni vristati, druzit ce se sa djecom...
Cestitammmmmmmmmm, neka je sa srecom Za vrtic, odlicna ideja, vrijeme je da se malo odvoji od tebe, vjeruj da ce biti drugo dijete, nece vas vise tuci ni vristati, druzit ce se sa djecom...
Hvala ti draga, uh nadam se da ce brzo navici,a tek ja vec mi muka kad sam vidjela kako
Nemoj...vecina nas se "odvojila" od djece kad su imali po godinu, a neki i dosta ranije...nikome hB nista ne fali... A njemu realno fali drustvo, nece biti agresivan ni hujav (ovo lupam).... bit ce sa djecom... A tesko ce biti nekoliko dana, mada tebi teze nego njemu...Ma bit ce to superrrrrrrr
Hvala ti Tajric radim kao vizazist,za jednan poznati svjetski brand A obzirom da nije placena reklama na rr,o detaljima na pp.Naravno ko zeli savjet,sminkanje i odabir odgovarajucih preparata tu smo
Ja sam jutros dala bris, u cetvrtak ce biti gotov pa se nadam da ce to biti i prvi sterilni kod mene . Uglavnom rana gotovo skroz zarasla konacno, smao jos brisevi da budu dobri, ma samo teret ovaj sa ledja da mi sidje, ubi me ovo psihicki. Hvala draga, ma ja iz porodilista u minusu bila, sad sam u fazi da se trudim da ne gubim vise kg, a rana jos da zaraste pa da stomak stesem i bicu prezadovoljna . Ako nas primate mozda vam se i Luka i ja pridruzimo
Juce smo isli po princezu moju i maloprije je vec opet otisla kod bake i dede. Moguce da cete mi se smijati, ali morala sam je na vagu staviti i za 17 dana koliko je gore dijete dobilo kilogram i po i mama prezadovoljna. Prava djevojcica postala, mami zumbuli iz usiju. Jeste da je plakala i nije htjela da sa nama ide, sve place i zove dedu i macu . Glavna joj ej sad zanimacija uzme onu kanticu od pavlake od kilogram i stavi malo mače u nju i nosa ga po cijeli dan, pa ga onda hrani kasikom
salmy cestitam na poslu za vrtic ne brini ,naviknut ce se ,samo budi strpljiva jelena drago mi je da je rana od reza dobro i bravo za curicu,znaci druženje s bakom i djedom joj je bas godilo Nikola otkako je dosao iz vrtica 2 puta rucao, kaže teta da je i tamo jeo, ma nekakva ga glad uhvatila, a smjesan je ,pitao me da mu napravim juku i kopavome (juhu i makarone)
Jelena, prvo za Lukin nalaz, pa za Anin 1,5kg, pa to je fenomenalno, znas da ni najnaprednije bebe ne dobijaju toliko za 15 dana ...a bit ce i tvoji nalazi ok, abd...ako stignes dodjite
Salmy, cestitam ti posao, da bude malo naporan, a puno placen...ne brini za Afana, njemu je bolje bez tebe (joj kako ovo grozno zvuci, ali fakat je tako, mi smo njima dosadni)
V. me maloprije tako nasmijao - hoce da gleda Duska Dugouska, ja pustim, ne, nece taj, pusti drugi, pa rekoh koji drugi, kad on: onaj, ooooo suzana...i poce da pjeva
Moje dijete uz voltaren i uz paracetamol trenutno ima 38,5 temp.veli mm I nista nije jeo Salmy cestitam posao Jelo gdje si,vidim situacija se popravlja
sutra ujutro ih def vodim dr da vidim sta ce mi zena reci
dan, nadam se da je Lana bolje i ostala bolesna dječica salmy čestitke za posao,brzo ćete se privići na vrtić,on brže nego ti jelena drago mi je za nalaze i kg Lady već se hlače sužavaju,čestitke ja sam baš umorna,nenaspavana,moji vani ,ja odmaram