Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
harby tramvajska stanica katedrala kad podjes prema mesarama mujanovic i sahbaz, odmah pored njih. gdje je taxi stand...mi uzeli kozne gleznjace roze sa pertlama, predobre, ona makedonska marka sto radi po ciciban licenci:) al nam 24 velike, valjda su im modeli veci. ima gemelin divnih al nema naseg broja pih.
Hvala draga, navratiću danas tamo... Eto kad god prođem uvijek gledam u tu radnju ali nikad nisam ušla unutra.. Olakšale ste mi puno. Nadam se samo da im je kvalitet dobar ali ako rade po licenci cicibana onda bi trebale biti kvalitetne... Hvala još jednom mame
harby tramvajska stanica katedrala kad podjes prema mesarama mujanovic i sahbaz, odmah pored njih. gdje je taxi stand...mi uzeli kozne gleznjace roze sa pertlama, predobre, ona makedonska marka sto radi po ciciban licenci:) al nam 24 velike, valjda su im modeli veci. ima gemelin divnih al nema naseg broja pih.
eh i kod nas su ovi makedonci
kono sorry niJesam dobro vidjela, razumi cvikerasa svog
ja bih rado sa vama na tu kafu ali kontam ovu dvojicu voditi doktorici ujutro, ali ako zavrsim do podne ja se privalim, ja se smatram pozvanom
emi...ja sma stavrno djeci uvijek kupivala kvalitete... smao da znaš zaista su dobre...ja sma prezadovoljna... inače su bile 70 KM i kada smo mi došli sniženje 50%...savršene su i čvrste moja F leti u njima kao u tenama da je
ako imaš farmerke duge u plavoj boji ( ton nije bitan) za moje starije dijete, al duge...molim te ostavi mi al fakat...ja joj jedne kupila nedavno al trebaju joj bar dva komada a ane nalazim nikako da su mi super kroj...kokda je visoka pa mi treba 228 broj radi visine a u struku treba zategnuti, pa ako nema one gume unutra cirkus pravi
ako imaš farmerke duge u plavoj boji ( ton nije bitan) za moje starije dijete, al duge...molim te ostavi mi al fakat...ja joj jedne kupila nedavno al trebaju joj bar dva komada a ane nalazim nikako da su mi super kroj...kokda je visoka pa mi treba 228 broj radi visine a u struku treba zategnuti, pa ako nema one gume unutra cirkus pravi
moze odmah za NBA:)
Hanady ja sam u importane vidjela neke farmerkice sa gumom oko struka, ili se vežu ne sjećam se dobro a sad da me ubiješ ne mogu se sjetiti kako se radnja zove.. sa lijeve srane poslije parfumerije ako ti Tjra ne nađe šta pogledaj tamo bilo je svega za curice ali malo su mi bile poskupe koliko me pamćenje služi
ma ja za NBA ako mene ne banuju za ovo moje brzinsko tipkanje neće vala nikoga
128
Emi...nisma vala bila u importane bila sma u BBI... zeela joj jedne u Okaidiju al jedne ko nijedne bogami kad ide zima
Emi...nisma vala bila u importane bila sma u BBI... zeela joj jedne u Okaidiju al jedne ko nijedne bogami kad ide zima
tu smo negdje ti i ja... Ehh hajde sad da ti lijepo napišem; upravu si za farmerke treba djeci više i mi smo se naoružali sa pantalonicama. Ali ove godine neću pretjerivati jer od prošle mi je ostalo a za ovu godinu mu kratke. Ali nekako mi za curice opet treba "malo više" e kao prave male damice vole promjeniti i lijepo se obući tako da mogu misliti kako ti je... Mada i moj mačak sam bira koju će majcu a koje pantalone, meni više dodijalo , neće trenerkicu da nosi a žao mi ga u vrtiću cijeli dan da se pegla u pantalonama ali eto nekad ga jedva natjeram
prvo da jedan veliki uputim teacher i lanici da sto prije budu bolje
nadam se da su i ostala prehladjena djecica bolje
zao mi je sto nisam mogla stici na BB, vidim bilo je svega Lady za malu djevojcicu koja je bila preslatka u haljinici i za hrabru mamu mi smo dobro, zezamo i zovemo mamu po hiljadu puta
mozda vam se pridruzim sutra na kafici ako budem gdje blizu