Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lanice hrabra djevojcice da nam brzo ozdravis aBd Lutkica mala kako je nasmijana i pored sve gnjavaze
Lady draga svaka cast na izgledu vidjela si da sam ja na bb ostala Mogu misliti da si bila nestrpljiva kao malo dijete,ja bi spavala u pantalonama
Mi juce isli kod nane i dede u bastu,kopali krompir ...A nije nikako spavao ,zato je u 9 samo legao na pod i samo sto nije zaspao....nije se budio do jutra.....Moramo mi cesce ukljuciti aktivnosti po basti,kako bi se ovako lako uspavali
svoj ostaloj bolesnoj djecici zelimo brzo ozdravljenje
samo da znate da bih i ja da pijem kafu sa ovim zgodnim zenicama da mi makar malo poprave prosjek ...amani ja bih bas voljela da si blize pa da se vise druzimo na ovim neobaveznim dnevnim kafama
bebacha, chuci, bas vam hvala sto me nauciste da zima pocinje u oktobru...mislim, divno od vas ... ja koristim jos uvijek ono malo grozdja, malina, kupina, dinja sto ima na pijaci - meni mandarine jos uvijek nisu in
Mala, kako su djeca jutros... Ima li ko od tiki broj, da nam javi kako je L. danas?
od 3 godine piše...a ja sma mlađoj davala i prije 2 godine...po pola ampule.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jel ' me to ignorišete ? uhhh ja pretjerala sa ovim smajlićima nadam se da me neće ružiti. Biću opreznija sljedeći put.. E da pitam; zna li ko gdje ima dobrih cipelica za djecu? Da idem džile tamo da kupim .... jer nemam vremena nešto hodati po gradu pa ako je ko bio u šetnji ovih dana pa negdje nešto ugledao dobro bi mi došla ta informacija.
emi ja kupila u harbiu cipelice prosle sedmice po 19 KM, zavisi kakve hoces? ove su kozne sa antilopom vani na vezanje a unutra koza i ulazak ima, stvarno su dobre a cijena boli glava, pa eto
emi ja kupila u harbiu cipelice prosle sedmice po 19 KM, zavisi kakve hoces? ove su kozne sa antilopom vani na vezanje a unutra koza i ulazak ima, stvarno su dobre a cijena boli glava, pa eto
i ja sma prethodni mjesec za 35 Km uzela mlađoj marke gemeli cipele u harbiu...starno su super...em kožne, em gležnjače em oker-zaltne a nisu napdene imaju nataomski baš kvalitetan i njoj su super udobne
harby tramvajska stanica katedrala kad podjes prema mesarama mujanovic i sahbaz, odmah pored njih. gdje je taxi stand...mi uzeli kozne gleznjace roze sa pertlama, predobre, ona makedonska marka sto radi po ciciban licenci:) al nam 24 velike, valjda su im modeli veci. ima gemelin divnih al nema naseg broja pih.
harby tramvajska stanica katedrala kad podjes prema mesarama mujanovic i sahbaz, odmah pored njih. gdje je taxi stand...mi uzeli kozne gleznjace roze sa pertlama, predobre, ona makedonska marka sto radi po ciciban licenci:) al nam 24 velike, valjda su im modeli veci. ima gemelin divnih al nema naseg broja pih.
emi harbi ti je iza katredrale na onom ćošku kod taksi štanda.
tajra ako uspijem izaći sutra ja ću doći
pratit ću va sovdje... trebam ionako do BB imama neke poklone da zvaršim...al sam i malo paglu nemama ideja a sutra s evidimo navečer... za prvi put treba ti samo para za kafu ako se njoj dopadne onda naredni dođeš i uplatiš mjesečnu naknadu ja mislim i lejla Ka će sutra