|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.10.2011 23:05:36   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: MALA1994

veceras je Luka dobio temp i to 38, dala mu sirupa i spala na 37,1.a Igor se sada budio visteci i nece nista tek kad sam mu namazala peticu gornju dentinoxom smirio se user posted image .

ljubim ih obojicu...user posted image user posted image ...ozdravite brzo L. i I. Vedad vas pozeliouser posted image

i mi smo pozelili Dadu ali nema nam nigdje dok ne vidimo sta je ovo user posted image

a pozelili smo i konu, mi smo bili raja i kada nije bila u liniji user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1676
2.10.2011 23:19:54   
tekja
a pozelili smo i konu, mi smo bili raja i kada nije bila u liniji user posted image user posted image

udarila joj slava u glavuuser posted image user posted image user posted image ...da si samo vidjela - zena glavna atrakcija na BBuser posted image ...al' znas nju, nije ona od onih sto lebdeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1677
3.10.2011 0:45:57   
iv@ncica
ticherko-  tako  mi  je  zao, user posted image user posted image stvarno i  od  srca  vam  zelimo,  sa  sve  baje  brzo odu  i  da sto  prije  dođete  svojoj  kuci  i  zaboravite  bolnicuuser posted image ...ma  sutra c e  sve  biti  bolje...budi  optimisticna...i  misli+

naletih  samo  da vidim  sta  ima  sa  bolesnom  djecicomm  i  onima  sa  cvorugama  ..a  vala  je  zavladalo..prelazi  su  uvijek bili gadni, ali  ova  je  god. specificna...nama  izgleda  nicu 5-tice,  pa  slabo  jede,  mucan  ko  kod  prvih  zubicauser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 3.10.2011 0:47:50 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1678
3.10.2011 7:23:44   
R&T@
Dobro vam jutrouser posted image

Iš,iš,iš bolesti...user posted image

Je li neko za uČipke? S mandarinama?user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1679
3.10.2011 8:27:52   
tekja
jutro...

V. se jos uvijek nije probudio iako je sinoc u 21h zaspaouser posted image ...

tajra gdje sad nadjete mandarineuser posted image ...one su meni zimsko voce...ljeti ga ne konzumiramouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1680
3.10.2011 8:33:45   
chuci
jutro i od mene
malo čitam šta se dešava prije nastave

tekja kakvo ljeto oktobar je, ima mandarina u svakoj zelenari. ja ih njopam cijelu prošlu sedmicu

vidim puno bolesnih
nadam se da će danas biti bolja situacija

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1681
3.10.2011 8:49:21   
Mirkica
jutrooo zene i mali princevi :)))))) dobro jutro i male princeze user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1682
3.10.2011 8:52:30   
bebacha
jutro.

Tekja imas ti kalendaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cuj ljeti ga ne konumiramouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da je Lana jutros bolje.
Ajla opet kaslje,al ono uzasno.cini mi se opet laringitisuser posted image al i grlo joj je skroz zatvoreno al nije crveno.odvedo je sad pedijatrica i nadam se da ce mi dat uputnicu za Orl.prosli put kad sam je vodila njemu bilo joj samo grlo oteceno i reko mi da obavezno je dovedem kad bude bolesna da on to pogleda,da je pedijatri ne truju antibioticima.uglavnom ne prespavana noc je iza nas.Alen skroz malo kaslje al bas se truidi slajm izbacit.mislila sam da cemo moci primit MMR ove sedmice al et,zbog seke,opet nista.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1683
3.10.2011 8:53:49   
bebacha
ovo mi je hitno.od koje dobri se smije davat Natura mix one granule

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1684
3.10.2011 8:58:50   
R&T@
IZVORNA PORUKA: bebacha

ovo mi je hitno.od koje dobri se smije davat Natura mix one granule

Pise od tri godine, ali ja sam davala R. kad je imala 18 mjeseci po pola kesice dnevno...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1685
3.10.2011 9:00:37   
bebacha
damije nesto sto obadvoje smiju,Alenu je 15 mjesci.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1686
3.10.2011 9:03:58   
Anoniman
dobro jutro žene..teacher nadam se da je danas situacija bolja, ljubi hrabricu maluuser posted image svoj bolesnoj djecici želim da sto prije ozdrave. mi se sinoc vratili iz Dubrovnika,isli na svadbu u subotu i u nedjelju ostali na kupanju.. cak se i Nikola kupao ,more je toplo ma ljepotauser posted image jutros je plakao kad sam ga odvela u vrtic, kaže ici ce na more plivatiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1687
3.10.2011 9:10:29   
leona81
ja moram ovdje pitati zna li neko gdje mogu skinuti instrumental verzije indexa?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1688
3.10.2011 9:11:01   
Lady26
Jutrooooooooo, kako su djecica? Sva redom, kono, Hanady, Teacher, Doublemum....jesam koga zaboravila?

IZVORNA PORUKA: tekja

a pozelili smo i konu, mi smo bili raja i kada nije bila u liniji user posted image user posted image

udarila joj slava u glavu...da si samo vidjela - zena glavna atrakcija na BBuser posted image ...al' znas nju, nije ona od onih sto lebdeuser posted image

user posted image aman zaman.... user posted image
Ma da me vidite jutros, sa suzenim hlacama....hebo Crnu panteru i Heidi user posted image
Jedva sam cekala jutro (bez zezanja) da obucem suzene hlace...kao dijete.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1689
3.10.2011 9:17:27   
Anoniman
lady cestitke na izgubljenim kilima, samo naprijeduser posted image ja cekam da mi teta odgovori poruku jel se Nikola smirio,ne mogu funkcionirati do tada..

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1690
3.10.2011 9:26:30   
Lady26
Nece djeKac u vrtic?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1691
3.10.2011 9:32:29   
Anoniman
nije isao od srijede , nisam imala obaveza na faxu pa mi ga bilo žao slat i jutros place nece da ideuser posted image kaže ici ce na moreuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1692
3.10.2011 9:33:41   
Amani12
Jutro
Teacher ljubi nam Lanicu,drzimo fige da sto prije terapija pocne djelovati,dusa mala...user posted image
Salmy sretno mila na razgovoru,da sve prodje extra,pa da sutra kaficu pijemo user posted image
Mala,dmum,Hanady kako su djecica?
Mi smo ok,za sve su krivi zubici,pa dok ne niknu bit ce borbe...
Sad se laganini spremamo,idemo malo u setnju pa kod moje tetkice user posted image
Sve zenice saljemo vam zagrljaj

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1693
3.10.2011 9:36:01   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: marijanna

nije isao od srijede , nisam imala obaveza na faxu pa mi ga bilo žao slat i jutros place nece da ideuser posted image kaže ici ce na moreuser posted image

hahhahahaha pa vodi djete na more sto si takva :))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1694
3.10.2011 9:36:44   
R&T@
Lady, imas razlog da budes ponosna na sebe...user posted image

Marijana, pametan djecak...cuj u oktobru u vrtic umjesto u moreuser posted image

Tekja, kod mene je s mandarinama kao kod tebe s jabukamauser posted image
pun podrum, dosle "preko grane" one koje Konzum nije otkupiouser posted image

I da, imam brasna i po plafonu...pravile sestre pite od tijesta za ustipkeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1695
3.10.2011 9:38:33   
Lady26
Tajra hoce li biti kakva kafa, da vratim ono za ono user posted image
I jer nismo kafenisale u subotu, grozna sam... user posted image

PS imal mandarina preko stele user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.10.2011 9:39:44 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1696
3.10.2011 9:39:55   
emi7908
Jutro mame...

Kako su dječica danas? Jao Lady oči su mi ispale kad sam vidjela sliku tvoje princeze... Mašalna med medeni .. Pa na mamu se bacila, oooohhh u Sarajevu će frndaj biti zbog te ljepote user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1697
3.10.2011 9:44:18   
R&T@
Nadam se da ce biti kahva, ali "ono" mi ne treba...
imam user posted image ...user posted image user posted image
Mislim: gratis je, ako "ne pase", ti salji daljeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1698
3.10.2011 9:46:33   
Amani12
IZVORNA PORUKA: tajra

I da, imam brasna i po plafonu...pravile sestre pite od tijesta za ustipkeuser posted image

Imam i ja jednog malog kuhara,decko uziva u kulinarstvuuser posted image Bilo da su poslastice sa maminim tijestom za pite,sa pijeskom ili sa neviddljivim sastojcima,on bas uziva...
Samo da znate,to nije povuk'o na mene nego na svog babija... user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1699
3.10.2011 9:46:50   
Lady26
user posted image pase....pa hvala ti, opet user posted image si veliko...
Dobro, ne moram ti dati ONO user posted image , moRe onda samo kafa user posted image

Reci kada? user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.10.2011 9:48:11 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *