Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cula sam se s mamom, nema jos uvijek temperaturu visoku, sad je bila oko 37.2, daj boze da prodje noc bez ture. povracala je, nadam se da je izbacila malo slajma
teacher tako mi je žao...Ali nemoj molim te da se puno sikiraš...znam nije lako la moraš mila biti jaka. Doktori su užas... al ako su dali baktrim on bi trebao pokriti svaku bajku u urinu, H je njime liječila ešerihiju prethodni mjesec. A ako je Mkropen taj treći sa M...on ej dobar antibiotik za plućne probleme.
A ovaj osip, ne znam dali je isti ali sjećaš li se da je curica do Skvo imala isto, pa i djevojčica hanabanane pa čak i sin naše dide79 a i moja farah. Mi smo tada to povezali sa unosom lijekova za skidanje ture... došlo odjendom i povuklo se odjednom...niti jedna od svih nas nabrojanih do dana današenjeg nema objašnjenje od čega je tačno bilo čak smo same zaključile da je to neki virus haman bio.
Ja se iskreno nadam biće sve OK.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Techerko vidi nase ljepotice njezne....Zelim joj da sto prije ozdravi i vrati mami osmjeh na lice.... Draga kako opisujes taj osip lici mi kao reakcija na lijek,moj A kad je bio alergican na cefalexin tako se izasuo...cak su mu dali i injekciju dexametasona i prekunuli s antibiotikom,osiip se povukao...Mada moze da je i od visoke temp ali nesto mi mirise da je ovo prvo..... Te ampule sa l su najprije lendacin daju se kod jacih upala... Nadam se da ce Lanci biti bolje,a ti mamice u zagrljaj muzicu,nek te maz i pazi ,napravi se i neku kupku,najedi se a ako treba popij i apaurin da opustis sebew i to bebce u sebi.... I mene nesto napalo na jednoj strani mi limfne otzekle ,grlo me boli i krajnik i malaksala...Bit ce da je nesto u zraku.... Antonio je super evo ne gasi se ,nadam se da ce sad lijepo zaspati
Moje dobro... nema ture nikakoa, nema nsurenja nosića, nema ništa opasno jedu lijepo...danas mo ih vodili u šetnju i super su...ja se nadam tako će i ostati d aje sve ovo bio neki virus... Njima nosići cure sedmicu dana la u petak i subotu ta tura... nemam pojma nadam se nećem ići ništa dalje
veče, teacher nadam se da će sutra Lana biti bolje,miša mu pa mora a ti ako možeš ikako probaj se odmoriti,naspavati vidim da je puno dječice bolesno,želimo što brže ozdravljenje salmy sretno sutra mi danas bili na izletu,iskoristili lijep dan,cura spava a i ja kontam ubrzo
veceras je Luka dobio temp i to 38, dala mu sirupa i spala na 37,1.a Igor se sada budio visteci i nece nista tek kad sam mu namazala peticu gornju dentinoxom smirio se .
dadada i sve ostale bolesne bebice zelim vam mirnu noc
Tiki od zelim da te L. ujutro doceka cila i vesela sa osmijehom i najjacim zagrljajem...a hoce, vjeruj ..idi sad, naspavaj se
odoh a nikako da odem
tiki ija sepriduzujem tekji da nam insala L. ozdravi nadamo se pozitivnimvjestima sutra
a L veliki zagrljaj a i mami...