|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.10.2011 18:45:00   
Honey3
da vas prvo pozdravim user posted image i sad idem da citam sta ste pisale...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1601
2.10.2011 19:04:24   
Honey3
uuuh vidim ima puno bolesnih bebica,ljubimo ih sve redom,da nam ozdrave sto prijeuser posted image Noa nam se u glavicu udarila,dusa draga,hvala Bogu pa je sve super proslouser posted image vidim ticerka se nije javljala,kako li je Lana danasuser posted image eto ispucah ja smajlije ,sta cu sad???????
mi danas bili na Stojcevcu,dobro nam pravo bilo,djeca se istrcala a i ja se nogometa naigrala pravo,ma bas se relaksirali pravo,sad smajli....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1602
2.10.2011 19:07:36   
tekja
vece...

Mi smo se danas druzili sa mojom bratisnom i Vedadovom dža(tako on zove svoju dajdzincu)...jucer i danas nije nikako spavao preko dana i ono sto me je rastuzilo uopste mu san ne nedostaje...uvela sam dnevnu obustavuuser posted image sna preko vikenda da ga navedem da navece ranije zaspi...nadam se samo da necu izazvati suprotan efekat, a to je da se odvikne od dnevnog spavanjauser posted image  - joj sto ovo zapetljahuser posted image

Hele nejse, nadam se da su nam sve mrvice danas malo bolje...vidim da su se i Riana i Andrej razboljeliuser posted image ...sugavo vrijeme...
Lady, komentarisah vec na fb, Lana je neodoljivauser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1603
2.10.2011 19:21:14   
Honey3
ma razumijemo mi tebe tekja,ova moja ne moze bez dnevnog spavanja nikako,ma ne moze se snositi koliko bude nervozna,evo danas na Stojcevcu nije spavala i kad smo dosli morala je otici na spavanje iako je bilo 5h ko bi je vise trpio,evo je jos spava a veceras kad ce leci,Bog znauser posted image a u koliko sati navece tvoj V ide na spavanje,pa hoce s da ranije ide???

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1604
2.10.2011 19:26:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Kako nam je LAna ????

za sve koji pitaju za lanicu, nazalost, situacija se bitno nije popravilauser posted image ja sam maloprije dosla kuci, veceras je sa mojom mamom. vikend je bio za poludjeti jer juce nikog od dr nije bilo, dezurni se na brzinu pojavio noc ranije i ujutro na viziti i odbio da joj da infuziju s objasnjenjenm: sta ce joj to, samo secer i voda!user posted image lana je juce bila ista, nije jela, temperatura se dizala i spustala nakon ljekova pa opet dizala nakon nekoliko sati, dijete se malo trzne i progovori koju ali to kratko traje i onda opet jadna ne progovara i lezi...niko nam nista ne govori,. jutros dosla nova dezurna dr i izvadila joj krv da vide ima li pormjena na krvnoj slici i rekla da ce brzo biti gotovi rezultati. cekali smo satima!!! ja poludjela visse, dijete i dalje isto, beez promjenauser posted image na kraju pitam sestricu sta je sa rezultatima i ona mi smrknuto i ozbiljno kaze da su dosli rezultati ali da nam ona to ne moze saopciti jer je dan ranije saopcila nani od nekog djecaka i nana je napala i da ce nam dr saopciti. ja se pravo naskeriala ocekujuci bogzna sta. pa vidjela je da sam trudna, mogla je bar reci da se ne sekiram, nagovjestiti nekako da nista nije strasno, uz sve to, lani se unazad par dana pocele javljati neke fleke- lice na ujede komarca pa sam prvo mislila da je komarac ujeo, da bi juce i prekjuce dobila nekoliko novaih po rukama i nogama!!! strasno sam se prepala misleci i na mrsu i na bogznasta. nakon te sestricine izjave pocela sam plakati i tresti se, srecom mama je bila sa mnom pa je izasla i digla frku, trazila da dr odmah dodje i da nam neku informaciju jer vec 2 dana niko nam nista ne govori a dijete kopni a ja se trudna sekiram, dozivljavam stresove i svaka minuta mi ko godina. dr se nacrtala za par minuta i rekla da se krvna slika nije birniej promijnenila, crp je samo malo pao (sa 211 na 197), da ce joj opet slikati pluca da vide da se nije sta pogorsalo, da je moguce da je u pitanju i ruinarna infekcija, ali da je svakako i ona pokrivena za 2 antibiotika koja joj daju. za osip je rekla da ne zna sta je, da bio moglo biti od upale da organizam izbacuje ali da ce svakako pozvati i infektiologa da pogleda. onda smo je vodili na rentgen koji je pokazao pogorsanje u odnosu na utorak, sto me ne cudi jer je od utorka do cetvrtka (kad smo dosli u bolnicu) crp povecan sa 101 na 211, pa joj je ukljucila jos jedan antibiotika i stavila infuziju. infektiolog je bio maloprije i rekao da ne zna sta je i da je netipicnouser posted image kad je bio skok temperature radili su joj hemo- kulturu, ne bi li uhvatili "baju", al taj nalaz ce biti gotov tek sutra navecer. uglavnom ja sam izasla odozgo na apaurinu i s upitnikom iznad glave. sinoc nisam skoro nikako spavala, mjerila stalno temperaturuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1605
2.10.2011 19:29:40   
R&T@
Moja R. ne moze bez dnevnog spavanja...
Ustaje u 7, spava oko podne i uvece od 9...
Taj "rezim" je ostao od vrtica...

I da je pohvalim: dopustila je da joj stavim kapi, ali sam drzala kinder cokoladicu kao mitouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1606
2.10.2011 19:32:55   
Honey3
a joj ticerko bas mi je zao,mogu misliti kako ti je tesko,nadam se da ce Lana uskoro biti bolje,ljubimo je ,dusica dragauser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1607
2.10.2011 19:34:31   
R&T@
Joj, tiki, ne znam sta da ti napisem...
samouser posted image

Te ranice ima i Rina po nogama,mazem ih gentamicinom i super joj pomaze...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1608
2.10.2011 19:37:57   
leona81
@teacher boze sacuvaj kako se odnose prema djeci i trudnicama, ja ne mogu sebi da dodjem...fuj. ne znam sta da ti kazem, da se ne sekiras previse radi te male bebe koju nosisuser posted image , nadam se da ce ti javiti veceras da je Lana bolje
nije mi jasno kako oni nisu odmah mogli da izvade urin kad je tek primljena pa da odmah znaju da li je urinarna ili ne? i jel to vec treci antibiotik koji su promijenili? user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1609
   [Obrisana poruka]
2.10.2011 19:40:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1610
2.10.2011 19:41:33   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: teacher75

strasno, uz sve to, lani se unazad par dana pocele javljati neke fleke- lice na ujede komarca pa sam prvo mislila da je komarac ujeo, da bi juce i prekjuce dobila nekoliko novaih po rukama i nogama!! infektiolog je bio maloprije i rekao da ne zna sta je i da je netipicno

A na kojim je antibioticima? Da nije alergicna na neki?

Neposredna veza do poruke: 1611
2.10.2011 19:42:38   
Rabi
tiki, hajde na pp da te nesto pitam!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1612
2.10.2011 19:42:41   
nanika
Tako mi je zao Lanice a i tebe ticerkouser posted image . Nadam se da ce biti bolje vec nocas aBd.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1613
2.10.2011 19:45:51   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

@teacher boze sacuvaj kako se odnose prema djeci i trudnicama, ja ne mogu sebi da dodjem...fuj. ne znam sta da ti kazem, da se ne sekiras previse radi te male bebe koju nosisuser posted image , nadam se da ce ti javiti veceras da je Lana bolje
nije mi jasno kako oni nisu odmah mogli da izvade urin kad je tek primljena pa da odmah znaju da li je urinarna ili ne? i jel to vec treci antibiotik koji su promijenili? user posted image

prvo je ambulantno primila 3 injekcije triaxa (tako nesto), pa su joj u bolnici promijenili terpaiju, dali joj neki antibiotik dugog naziva sa L, pa joj u subotu dodali neki sa M (ne mogu zapamtiti te latineske nazive al sam zapamtila pocetna slova)pa joj danas kad su vidjeli da je rentgenska slika losija ukljcili jos jedan (cini mi se bactrim) tako da trenutno prima 3 antibiotikauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1614
2.10.2011 19:47:17   
R&T@
http://www.youtube.com/watch?v=2cSqIHTnKjI&feature=player_embedded

Ne znam smijem li postaviti link, ali ova djevojcica je super...
Moja R. je odusevljana...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1615
2.10.2011 19:48:28   
tekja
Draga E. bas, bas mi je zao da se stanje ne popravlja...ne znam stvarno sta da ti kazemuser posted image ...je l' jos uvijek gore dr. Maksic sefica? Ako mozes nekako doci do nje, ona stvarno ZNA znanje, fino objasnjava, rastereti i uz to je od onih rijetkih dr.sto se na ranu previjaju ...ljubimo Lanu i iskreno se nadam da ce joj se sutra malo vise posvetiti...

V. je preko ljeta spavanje sa 21h, pomjerio na 23h...tako da ja ponovo uvodim "zimski rezim" spavanja...dnevno spavanje ne ukidamo, ma kakvi....samo i njega pomjeram sa 15h, na 13 sati...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1616
2.10.2011 19:48:36   
nanika
Drzimo fige Lanciju da se sto prije oporavi i proslavi svoj rodjendan sa svojim najdrazimuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 1617
2.10.2011 19:49:29   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Nunichi

strasno, uz sve to, lani se unazad par dana pocele javljati neke fleke- lice na ujede komarca pa sam prvo mislila da je komarac ujeo, da bi juce i prekjuce dobila nekoliko novaih po rukama i nogama!! infektiolog je bio maloprije i rekao da ne zna sta je i da je netipicno

A na kojim je antibioticima? Da nije alergicna na neki?

dr kaze da je u pitanju alergija da bi se sva izasula,al meni lici na ovo:
http://www.mojdoktor.hr/default.aspx?page=98
s tim da kod nje nije povezano, vec odvojeni kao ubodi, okrugli, ima ih nekoliko na ruci i 2-3 na noziuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1618
2.10.2011 19:50:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Rabi

tiki, hajde na pp da te nesto pitam!

pitaj, poslala sam ti

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1619
2.10.2011 19:56:28   
Nunichi

prvo je ambulantno primila 3 injekcije triaxa (tako nesto), pa su joj u bolnici promijenili terpaiju, dali joj neki antibiotik dugog naziva sa L, pa joj u subotu dodali neki sa M (ne mogu zapamtiti te latineske nazive al sam zapamtila pocetna slova)pa joj danas kad su vidjeli da je rentgenska slika losija ukljcili jos jedan (cini mi se bactrim) tako da trenutno prima 3 antibiotikauser posted image

Ako je sa L Longacef onda je to isto sto i Triax.
A sa M mozda Meronem...on je odlican, jedan od onih iz zadnje generacije antibiotika.

I mi danas imamo turu...doduse najveca 38, vidjecemo sta noc nosi.

< Poruku je uredio Nunichi -- 2.10.2011 19:57:20 >

Neposredna veza do poruke: 1620
2.10.2011 20:00:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ako je sa L Longacef onda je to isto sto i Triax.
A sa M mozda Meronem...on je odlican, jedan od onih iz zadnje generacije antibiotika.

I mi danas imamo turu...doduse najveca 38, vidjecemo sta noc nosi.

ma ne znam vise, znam da cu poludjeti ako sutra ne bude boljeuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1621
2.10.2011 20:01:43   
R&T@
Nunichi, i viuser posted image user posted image

Lijepo molim Majku Prirodu da nam cuva djecicu...
pa toliko ih je bolesnih...
nije feruser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1622
2.10.2011 20:03:37   
leona81
ne mora se sva izasuti ako je alergija na antibiotik, ona se najcesce javi bas kao urtikarija - koprivnjaca, i povuce se nakon terapije, ne sekiraj se oko toga, nema sta drugo biti, kakva mrsa

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1623
2.10.2011 20:04:28   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

ne mora se sva izasuti ako je alergija na antibiotik, ona se najcesce javi bas kao urtikarija - koprivnjaca, i povuce se nakon terapije, ne sekiraj se oko toga, nema sta drugo biti, kakva mrsa

ja nisam imala pojma gore kako izgleda urtikarija dok sad ne nadjoh na internetu, i zamisli da ti se dijete pocne odjednom osipati a nemas pojma sta je, a gore niko ne znauser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1624
2.10.2011 20:04:56   
Nunichi
Vjerujem da ludis...bas mi je zao.
Ali eto pokrivena je antibiotikom, samo jos i da pocne djelovati, vrijeme mu je. Moguce je da i UK bude losa, pa zato ide tako sporo.
Pokusaj se odmoriti, nije ti lako. Nadam se da ce te sutra docekati tvoja stara Lana u bolnici, bez ture i osipa. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *