|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.10.2011 11:11:56   
Mya_81 RR
Amani, hvala user posted image I meni je bas drago da smo se uspjele organizirati i doci, jest da smo unistile auto od melly_ s obzirom da je M dušu ispovraćala i upropastila pod i AS.

Neka su dečki malo izašli, a znam da te je strah virusa, ali bitno je da se ne krece medju ljude i u zatovrenom prostoru.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1576
2.10.2011 11:39:01   
Meri29
Grozno, nama se temperatura popela na 39user posted image Sirup nista ne djeluje, a do sada nam je bio dobar. Grijem joj rukice i nogice pa cu je pod tus... Tacno znam, bili nam neku noc gosti i doveli bolesno dijeteuser posted image Tacno sam znala da ce se razboliti. Prvi put nam dosli, jos ja mm u kuhinji govorim da i on obrati paznju da se Majda ne igra sa njim bas i rano sam je uspavala, ali eto... kad hoce hoce...

Lady Lana nam je preslatka, prava djevojcica... user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1577
2.10.2011 12:11:44   
Anoniman
Dobar danuser posted image
Svim bolesnimuser posted image  da sto prije prodje
Mene ovo pravo uhvatilo...totalno sam gluhauser posted image ...mogu vam reci da mi je jucer  bb pravo bio naporan radi ove prerhlade ...nikog nisam nista cula...upitnik mi je iznad glave stajao haman citavo vrijemeuser posted image ..

Sta se to Noi desilouser posted image
Andrejevica izgleda isto ova prehlada hvata...sinoc se budio svaka dva sata placuci...valjda mu je nos smetaouser posted image

Vidim njaka nova/stara pravila...jedino mi jedno nije jasno...al to cu postaviti na temi "jedno mi nije jasno"user posted image

A sad porfavor rezimeuser posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 1578
2.10.2011 12:19:09   
Anoniman
ej  i user posted image  su preslatke...Minja jeuser posted image ....i Noni i Ajdin 1 i 2, mala Deniz, Luka, Ajsa...ma sve user posted image  su lutke prave...ne znam ciji je plavi koFrdjavi djekac...presladak je

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1579
2.10.2011 12:37:47   
leona81
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Veče žene.

Čitam i čitam...
najprije nova pravila su jasna sasvim i nisu ih pisali moderatori i sami ih moramo poštovati i nekima od nas trebat će navikavanje. No nije mi jasno zašto sad ovu temu bebe 1-2 pretvorismo u chat temu o svemu sem o bebabamauser posted image
Jel ovo čeka moderatorima ili...

pa mislila sam na ovo...bojim se da me ne banuju;)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1580
2.10.2011 12:49:15   
Rabi
Ja kad sam procitala, skontala sam da ovdje nema demokratijeuser posted image
Kaze kome se ne svidja nek  napusti forumuser posted image
Znaci, nemamo pravo glasa, a mi smo ti koji ovaj forum drzimo u zivotuuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1581
2.10.2011 13:39:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rabi

Ja kad sam procitala, skontala sam da ovdje nema demokratijeuser posted image
Kaze kome se ne svidja nek  napusti forumuser posted image
Znaci, nemamo pravo glasa, a mi smo ti koji ovaj forum drzimo u zivotuuser posted image

ama na svakom forumu imas povratnu ili u jednom pravcu kartu za banovice...vrijeme je bilo da se to uvedeuser posted image
ovo su u principu standardna pravila svakog foruma...moderator te opomene ako catas...ako ga izignorises ima pravo da te posalje u banovice
ovo mi je jasno ko dan...i ne smeta mi...naravno da ce i ovdje biti svega...tj. da ce ponekad ovisiti i o raspolozenju moderatora...sve normala...meni jedino nije jasno ono ...postavite pitanje dobijete odgovor 1,2,3...sta ako se ne slazes s odgovorom 1user posted image  je li to nema vise debate ili?user posted image ...eh to meni bas nije najjasnije

(odgovor članu Rabi)
  Neposredna veza do poruke: 1582
2.10.2011 13:43:15   
bebacha
sa svim se slazem i postujem.al jakooo grubo zvuci napisat kome se ne svida nek napusti forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1583
2.10.2011 13:44:01   
koka i po
ja mislim da je ovo nacin da se izbjegnu prepirke.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1584
2.10.2011 13:47:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

sa svim se slazem i postujem.al jakooo grubo zvuci napisat kome se ne svida nek napusti forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa sta ce ti drugo rec user posted image meni je svjedno .
Nego kako su djeca jesul dobro
Dadad nedaj se bemu nahladu
koka pozdrav
hanady user posted image
bolesno djeci brzo ozdravljenje

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1585
2.10.2011 13:48:24   
koka i po
i tebi user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1586
2.10.2011 15:11:20   
Rabi
Mislila sam na ovo sto je koka rekla! Nekako grubo zvuci i nekako ko vas pita, i ko vas .....
I za ovo max tri user posted image ....

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1587
2.10.2011 15:49:14   
Mya_81 RR
Ma, opustite se malo. Vjerujte mi da nema potrebe da se reagira ovako.

Bitno je da imamo i dalje nama drage ove teme, samo se treba paziti da se na njoj ne dijele oni bitni savjeti kad za to imamo predvidjene teme. Znači, ako se neka mama javi s nekim pitanjem i potrebom za savjetom sve što se treba uraditi je da forumašicu usmjerimo na odgovarajuću temu.

Ova tema i dalje ostaje za neobavezno ćaskanje i niko nikog neće banovati ako se nastavi pisati onako kako smo dosad to i radile, samo je bitno da se ipak zna da ova tema prvenstveno postoji i ima naglasak na našoj dječici, i naravno ovo gore što sam već napisala.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1588
2.10.2011 16:02:16   
R&T@
Dan je divan...

Vozali smo se, setali, brale jabuke i šipurke, uhvatile ribe iz ribnjaka (da ste mogle vidjeti R. facu user posted image ), trcale za kokoskama, pojeli sve s ovala i limunuser posted image , one spavale u autu, sad me istjerale iz sobe...
a meni krivouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1589
2.10.2011 16:03:59   
Rabi
mya_81 slazem se u potpunosti s tobom! I bit je da dajemo jedne drugoj pomoc, ali mi para usi ono ako vam se ne svidja napustite forumuser posted image
Pravila su pravila, i treba ih postovati svakako! Ali...eto meni nesto ovo toliko grubo zvuci

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 1590
   [Obrisana poruka]
2.10.2011 16:16:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Rabi)
  Neposredna veza do poruke: 1591
2.10.2011 16:18:03   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Iman83

Žene, gdje nađete to čudo od alata s 50 najaktvinijih tema, ili kako se već zove....user posted image

Thnx!user posted image

Desno u prozoru pise na dnu promijenjene rasprave...

Je li to trazis?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1592
   [Obrisana poruka]
2.10.2011 16:20:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1593
2.10.2011 16:23:19   
R&T@

IZVORNA PORUKA: tajra

Žene, gdje nađete to čudo od alata s 50 najaktvinijih tema, ili kako se već zove....user posted image

Thnx!user posted image

Desno u prozoru pise na dnu promijenjene rasprave...

Je li to trazis?

Našla, hvalaaaaaa!

E, sad tamo imas temu Hanuma grad-oktobar pa se javi, ako zelis...
Ta tema se ne prikazuje u prozoru jer je "mahalska"...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1594
2.10.2011 17:49:04   
Malenaoduvijek
dobar dan!

Sinoc dadoh Igoru pola cepica voltaren, dijete se preznojilo, sve se cijedilo sa njega.jos je jednom imao temp u noci i jutros dobar nema nista.
ali zato jede slabo, e hajde ga sad znaj sta je u pitanju.

ujutro cemo odnijeti UK za svaki slucaj.

kono Lanci je med, ja skroz smela da je juce bilo vjencanje user posted image sorry.

ostala djecica user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1595
2.10.2011 18:02:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dobar dan!

Sinoc dadoh Igoru pola cepica voltaren, dijete se preznojilo, sve se cijedilo sa njega.jos je jednom imao temp u noci i jutros dobar nema nista.
ali zato jede slabo, e hajde ga sad znaj sta je u pitanju.

ujutro cemo odnijeti UK za svaki slucaj.

kono Lanci je med, ja skroz smela da je juce bilo vjencanje user posted image sorry.

ostala djecica user posted image user posted image
Kisi nam drugauser posted image
Evo i A. smrca...za sad nema temp...nadam se da ce na tome i ostati...guza mu se crveni pa kontam da su krenule petice

A ko se zenio??? opet nisam u tokuuser posted image
Lady, zar se ti nisi vec jednom udalauser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 1596
2.10.2011 18:19:37   
Mirkica
ja obecavam da vise ovu temu necu zachatavati jer mi je ova tema jako draga i treba se u njoj naci sve o djeci jer ako udjes i zelis vidjeti kako su ostala djecica pa ne znas ni gdje si upao ne valja , a ostalo sto imam za rec cu reci na ostalim temama user posted image user posted image user posted image koje su manje bitne.

Dada ne znam odgovorili ti ko ali je Noa pala od plocice i udarila se nadam se da je dobro danas .

Kako nam je LAna ????

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1597
2.10.2011 18:22:10   
Anoniman
Noa danas ok. proslo je 24 sata od pada tako da se nadam da smo dobro prošliuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 1598
2.10.2011 18:23:28   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: noa

Noa danas ok. proslo je 24 sata od pada tako da se nadam da smo dobro prošliuser posted image

eh nema sta vise :))) dobro je glavno je proslo user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1599
2.10.2011 18:28:23   
Anoniman
tenkju Mirkiceuser posted image
noJa cuvaj mi to dijete...nemoj da mamu zovemuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *