Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Amani, hvala I meni je bas drago da smo se uspjele organizirati i doci, jest da smo unistile auto od melly_ s obzirom da je M dušu ispovraćala i upropastila pod i AS.
Neka su dečki malo izašli, a znam da te je strah virusa, ali bitno je da se ne krece medju ljude i u zatovrenom prostoru.
Grozno, nama se temperatura popela na 39 Sirup nista ne djeluje, a do sada nam je bio dobar. Grijem joj rukice i nogice pa cu je pod tus... Tacno znam, bili nam neku noc gosti i doveli bolesno dijete Tacno sam znala da ce se razboliti. Prvi put nam dosli, jos ja mm u kuhinji govorim da i on obrati paznju da se Majda ne igra sa njim bas i rano sam je uspavala, ali eto... kad hoce hoce...
Lady Lana nam je preslatka, prava djevojcica...
Dobar dan Svim bolesnim da sto prije prodje Mene ovo pravo uhvatilo...totalno sam gluha ...mogu vam reci da mi je jucer bb pravo bio naporan radi ove prerhlade ...nikog nisam nista cula...upitnik mi je iznad glave stajao haman citavo vrijeme ..
Sta se to Noi desilo Andrejevica izgleda isto ova prehlada hvata...sinoc se budio svaka dva sata placuci...valjda mu je nos smetao
Vidim njaka nova/stara pravila...jedino mi jedno nije jasno...al to cu postaviti na temi "jedno mi nije jasno"
ej i su preslatke...Minja je ....i Noni i Ajdin 1 i 2, mala Deniz, Luka, Ajsa...ma sve su lutke prave...ne znam ciji je plavi koFrdjavi djekac...presladak je
Čitam i čitam... najprije nova pravila su jasna sasvim i nisu ih pisali moderatori i sami ih moramo poštovati i nekima od nas trebat će navikavanje. No nije mi jasno zašto sad ovu temu bebe 1-2 pretvorismo u chat temu o svemu sem o bebabama Jel ovo čeka moderatorima ili...
pa mislila sam na ovo...bojim se da me ne banuju;)
ama na svakom forumu imas povratnu ili u jednom pravcu kartu za banovice...vrijeme je bilo da se to uvede ovo su u principu standardna pravila svakog foruma...moderator te opomene ako catas...ako ga izignorises ima pravo da te posalje u banovice ovo mi je jasno ko dan...i ne smeta mi...naravno da ce i ovdje biti svega...tj. da ce ponekad ovisiti i o raspolozenju moderatora...sve normala...meni jedino nije jasno ono ...postavite pitanje dobijete odgovor 1,2,3...sta ako se ne slazes s odgovorom 1 je li to nema vise debate ili? ...eh to meni bas nije najjasnije
sa svim se slazem i postujem.al jakooo grubo zvuci napisat kome se ne svida nek napusti forumu
pa sta ce ti drugo rec meni je svjedno . Nego kako su djeca jesul dobro Dadad nedaj se bemu nahladu koka pozdrav hanady bolesno djeci brzo ozdravljenje
Ma, opustite se malo. Vjerujte mi da nema potrebe da se reagira ovako.
Bitno je da imamo i dalje nama drage ove teme, samo se treba paziti da se na njoj ne dijele oni bitni savjeti kad za to imamo predvidjene teme. Znači, ako se neka mama javi s nekim pitanjem i potrebom za savjetom sve što se treba uraditi je da forumašicu usmjerimo na odgovarajuću temu.
Ova tema i dalje ostaje za neobavezno ćaskanje i niko nikog neće banovati ako se nastavi pisati onako kako smo dosad to i radile, samo je bitno da se ipak zna da ova tema prvenstveno postoji i ima naglasak na našoj dječici, i naravno ovo gore što sam već napisala.
Vozali smo se, setali, brale jabuke i šipurke, uhvatile ribe iz ribnjaka (da ste mogle vidjeti R. facu ), trcale za kokoskama, pojeli sve s ovala i limun , one spavale u autu, sad me istjerale iz sobe... a meni krivo
mya_81 slazem se u potpunosti s tobom! I bit je da dajemo jedne drugoj pomoc, ali mi para usi ono ako vam se ne svidja napustite forum Pravila su pravila, i treba ih postovati svakako! Ali...eto meni nesto ovo toliko grubo zvuci
Sinoc dadoh Igoru pola cepica voltaren, dijete se preznojilo, sve se cijedilo sa njega.jos je jednom imao temp u noci i jutros dobar nema nista. ali zato jede slabo, e hajde ga sad znaj sta je u pitanju.
ujutro cemo odnijeti UK za svaki slucaj.
kono Lanci je med, ja skroz smela da je juce bilo vjencanje sorry.
Sinoc dadoh Igoru pola cepica voltaren, dijete se preznojilo, sve se cijedilo sa njega.jos je jednom imao temp u noci i jutros dobar nema nista. ali zato jede slabo, e hajde ga sad znaj sta je u pitanju.
ujutro cemo odnijeti UK za svaki slucaj.
kono Lanci je med, ja skroz smela da je juce bilo vjencanje sorry.
ostala djecica
Kisi nam druga Evo i A. smrca...za sad nema temp...nadam se da ce na tome i ostati...guza mu se crveni pa kontam da su krenule petice
A ko se zenio??? opet nisam u toku Lady, zar se ti nisi vec jednom udala
ja obecavam da vise ovu temu necu zachatavati jer mi je ova tema jako draga i treba se u njoj naci sve o djeci jer ako udjes i zelis vidjeti kako su ostala djecica pa ne znas ni gdje si upao ne valja , a ostalo sto imam za rec cu reci na ostalim temama koje su manje bitne.
Dada ne znam odgovorili ti ko ali je Noa pala od plocice i udarila se nadam se da je dobro danas .
Kako nam je LAna ????