Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma Hanady krofnica pala koda je neko bacio nejasno mi skroz a i prepala sam se ko niko al cijeli dan si mi na pameti kad si zvala hitnu da se Hanadi gusi i sta ti je onaj čovjek rekao kaze meni sestra aj ne duši moj A pao sa stolice na glavu i nista mu A je inace drugo djete
hanady-misa mu vise..ma eto sto kazes kuci na cuvanju pa opet muke...ma proci ce, drzi se,nije ti lako...jesi mislila gore na voltaren, kontam da nije dosao neki novi lijek za ture....nama samo dalsy pomaze, ali mi je rekla dr. da na temp. iznad 39, panadol ne moze nista, a dalsy da dam vecu dozu npr. tada smo pili 2,5ml. i kaze cim sisaa preko 39..da dam 5 ml, uz njeno odobrenje, jer 2,5 su za nize temp. i stavrno nam je pomagalo..sad je veci pa pije svejdno 5 ml, ali se moram posavjetovati za povecanje doze ponovo, za kad ne je visoka i ne ide dolje temp. sretno vam ;))
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
hanady-misa mu vise..ma eto sto kazes kuci na cuvanju pa opet muke...ma proci ce, drzi se,nije ti lako...jesi mislila gore na voltaren, kontam da nije dosao neki novi lijek za ture....nama samo dalsy pomaze, ali mi je rekla dr. da na temp. iznad 39, panadol ne moze nista, a dalsy da dam vecu dozu npr. tada smo pili 2,5ml. i kaze cim sisaa preko 39..da dam 5 ml, uz njeno odobrenje, jer 2,5 su za nize temp. i stavrno nam je pomagalo..sad je veci pa pije svejdno 5 ml, ali se moram posavjetovati za povecanje doze ponovo, za kad ne je visoka i ne ide dolje temp. sretno vam ;))
ma ja ih i izbjegvama stavrno smo joj morlai dati...i to danas dok sam ja na BB bila suprug joj dao kaže 40 ženo nemam kud više sve sam probao....
A njoj dalsy ništa sinoć smo s anjim probali...ma ni makac
sad je veci i ima 2,5god. i 14 kg. i za jega je propisana doza 5 ml., sad se moram posavjetovati koliko mu smijem dati vise kod jako visokih tura, inace kad su nam duplali dozu sa 2,5 na 5ml, imao je manje od 2 god..i malo manje kila, a temp. 40 i nista je nije skidalo,zato nam je rekla da propisane doze idu na manje temp, a za visoke vece, naravno uz savjet pedijatra..i palilo je, jer kaze ona da bi oni da smo isli na hitnu isto duplali dozu..pitaj mye, oni su isto u bolnici mislim duplali doze hanady i ja mrzim woltaren..zato nas je do s dalsyem spasilo..ali fino se razgovaras sa svojim ped.
< Poruku je uredio iv@ncica -- 2.10.2011 0:02:30 >
1Poz zenice. A je super jucer nam je razbio celo, ali dobar je cim ganja brata. Ja sam se totalno isprepadala. za sve. Hanady de malo procesljaj gluposti ipak su postavljena nova pravila sinoc ako se nevaram.
Masallah prava ljepotica. I moj maleni ima temperaturu jutros, nije velika do 37,5 . Nadam se da nije nista ozbiljno. E je imala samo jedno vece 38,4 dala joj dalsy i vise nije imala osim zacepljenog nosa i malo iskasljava. Gledala sam joj grlo, ne boli je i nije crveno
Hanady jesi li se cula sa tiki , kako je Lana imal promjena ???
Dobro jutro Nismo se javljali zadnjih dana, posla bilo kao u prici... ali je zato gotova sva zimnica, a i proslavili smo godisnjice, 7-ma u braku, a 15-ta kako smo zajedno. Nakupilo se pofino godina, ko kad smo od pubertetskih dana zajedno
Majda ima temperaturu, ne znam od cega... Svim bolesnim bebicama veliki da nam sto prije ozdrave
Jutro Kako su nam sva djecica? Mi smo proveli noc bez ture,samo se jedanput budio da piski. Moj deckic jos spava,pa se nadam da ce sve biti oki kad se probudi... Vidim da su obrascici dobro izgrebani... Sta je ovo s ovim turama? Izgleda da ce biti jos jedan lijep dan,a mi doma...
Ella, nisam brisala ništa od napisanog. I neću ne bar još naime imamo neki manji prostor u kome ćemo se svi navići na nova pravila. Ovo je chat tema, ali ćemo se svakako svi zajedno truditi da je ne pretvorimo u hanumu Mislim da nam je to zajednički cilj, pa i ja sama kao forumašica sa vama ostalima učestvovat ću u ostavrenju cilja.
Mi planiramo odšetati do pionirske i negdje na ručkić sa curama. Nemaju ture i nije strašno za njih da izađemo, dan je divan a preumorni smo porodično i totalno smo napete dane imali, treba nam jedan divan dan zajedno
Hanady uzivajte,i vi Tajric Nanika Ja poslusah Tajru pa poslah dijete sa mm u setnju,pa ce nam po dorucak. A poslijepodne opet neka setnja,mada me strah svih ovih virusa,ali sta cu... Ture nema,ali hropti ...