|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
1.10.2011 23:49:50   
Anoniman
Ma Hanady krofnica pala koda je neko baciouser posted image nejasno mi skroz a i prepala sam se ko nikouser posted image al cijeli dan si mi na pameti kad si zvala hitnu da se Hanadi gusi i sta ti je onaj čovjek rekaouser posted image user posted image user posted image user posted image
kaze meni sestra aj ne duši moj A pao sa stolice na glavu i nista mu user posted image A je inace drugo djeteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1551
1.10.2011 23:53:35   
iv@ncica
hanady-misa  mu  vise..ma  eto sto  kazes  kuci  na  cuvanju  pa  opet muke...ma  proci ce,  drzi  se,nije  ti lako...jesi mislila  gore  na  voltaren, kontam  da nije  dosao  neki novi  lijek  za  ture....nama  samo dalsy pomaze, ali mi  je  rekla  dr.  da  na temp.  iznad  39, panadol  ne  moze nista, a dalsy da  dam  vecu  dozu npr. tada smo  pili 2,5ml.  i  kaze  cim  sisaa  preko 39..da dam 5 ml,  uz  njeno  odobrenje,  jer  2,5 su  za  nize  temp.  i stavrno  nam je  pomagalo..sad je  veci  pa  pije  svejdno  5 ml,  ali  se  moram  posavjetovati  za   povecanje doze ponovo,  za kad  ne  je  visoka i ne  ide  dolje temp. sretno  vam ;))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 1552
1.10.2011 23:54:25   
gerberka
Malena imaš pp
hanady i sve ženice kojima djeca imaju turu..nedajte se, brzo da vam pilici ozdrave user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1553
1.10.2011 23:54:53   
bananica
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

hanady-misa  mu  vise..ma  eto sto  kazes  kuci  na  cuvanju  pa  opet muke...ma  proci ce,  drzi  se,nije  ti lako...jesi mislila  gore  na  voltaren, kontam  da nije  dosao  neki novi  lijek  za  ture....nama  samo dalsy pomaze, ali mi  je  rekla  dr.  da  na temp.  iznad  39, panadol  ne  moze nista, a dalsy da  dam  vecu  dozu npr. tada smo  pili 2,5ml.  i  kaze  cim  sisaa  preko 39..da dam 5 ml,  uz  njeno  odobrenje,  jer  2,5 su  za  nize  temp.  i stavrno  nam je  pomagalo..sad je  veci  pa  pije  svejdno  5 ml,  ali  se  moram  posavjetovati  za   povecanje doze ponovo,  za kad  ne  je  visoka i ne  ide  dolje temp. sretno  vam ;))

zar bi se moglo davati vise od 5ML?

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1554
1.10.2011 23:58:03   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

.jesi mislila  gore  na  voltaren,

a jesam voltaren čepić.

ma ja ih i izbjegvama stavrno smo joj morlai dati...i to danas dok sam ja na BB bila suprug joj dao kaže 40 ženo nemam kud više sve sam probao....

A njoj dalsy ništa sinoć smo s anjim probali...ma ni makacuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1555
1.10.2011 23:59:15   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noa

al cijeli dan si mi na pameti kad si zvala hitnu da se Hanadi gusi i sta ti je onaj čovjek rekao[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/

user posted image

joj Bože jesmo mi mame nemoguće, ali vjerujem da sis e rpela...glavica lijepa. Uh...
Stavrno kao da je nešto u zrakuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1556
2.10.2011 0:00:51   
iv@ncica
sad  je  veci i ima  2,5god. i  14 kg.  i  za  jega  je  propisana  doza 5 ml.,  sad  se  moram  posavjetovati koliko  mu  smijem dati  vise  kod  jako  visokih tura,  inace  kad  su  nam  duplali  dozu  sa  2,5 na  5ml, imao  je manje  od  2 god..i  malo  manje  kila,  a temp. 40 i  nista  je  nije  skidalo,zato  nam je  rekla  da  propisane  doze  idu  na  manje  temp, a  za  visoke vece,  naravno  uz  savjet  pedijatra..i  palilo  je,  jer  kaze  ona  da bi  oni  da  smo  isli  na hitnu isto  duplali  dozu..pitaj  mye, oni su  isto  u bolnici  mislim  duplali  doze
hanady i ja mrzim woltaren..zato  nas  je  do  s  dalsyem  spasilo..ali  fino  se  razgovaras sa  svojim ped.

< Poruku je uredio iv@ncica -- 2.10.2011 0:02:30 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1557
2.10.2011 0:22:57   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: bananica
zar bi se moglo davati vise od 5ML?

Ja svojoj vec na 38 dajem 5ml.

Iako smo mi malo specifican slucaj, i meni su rekli ovo za dalsy kako je ivancica napisala.

Nama manje doze nisu nikad spustile puno temp. koja bi se brzo vratila, tako da sad znam koliko joj trebam dati....

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 2.10.2011 0:33:04 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1558
2.10.2011 0:27:12   
Ella_H
user posted image 1Poz zenice.
A je super jucer nam je razbio celo,
ali dobar je cim ganja brata. Ja sam se totalno
isprepadala. user posted image za sve.
Hanady de malo procesljaj gluposti ipak
su postavljena nova pravila sinoc ako se nevaram.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1559
2.10.2011 7:42:48   
R&T@
Dobro jutrouser posted image

Vi sinoc cekale moj odlazak da "mahalate"user posted image

Nadam se da su se sva djecica rijesilauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1560
2.10.2011 8:17:56   
nanika
IZVORNA PORUKA: Lady26

Moram ovu sliku podijeliti sa vama user posted image user posted image
http://imageshack.us/photo/my-images/829/p1020552m.jpg/

Masallah prava ljepotica.user posted image user posted image
I moj maleni ima temperaturu jutros, nije velika do 37,5user posted image . Nadam se da nije nista ozbiljno. E je imala samo jedno vece 38,4 dala joj dalsy i vise nije imala osim zacepljenog nosa i malo iskasljava. Gledala sam joj grlo, ne boli je i nije crvenouser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1561
2.10.2011 8:47:16   
Mirkica
Dobro jutro zene

HAnady nadam se da su pilici bolje

Noa kako je prosla noc sa  krofnicom

kako su nam ostala djecica  ????

Hanady jesi li se cula sa tiki , kako je Lana imal promjena ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1562
2.10.2011 9:23:47   
leona81
jutro svima:) necu vise zachatavati obecavam...kako su djecica?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1563
2.10.2011 9:24:52   
Meri29
Dobro jutro user posted image
Nismo se javljali zadnjih dana, posla bilo kao u prici... ali je zato gotova sva zimnica, a i proslavili smo godisnjice, 7-ma u braku, a 15-ta kako smo zajedno. Nakupilo se pofino godina, ko kad smo od pubertetskih dana zajedno user posted image

Majda ima temperaturu, ne znam od cega... Svim bolesnim bebicama veliki user posted image da nam sto prije ozdrave

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1564
2.10.2011 9:31:23   
R&T@
IZVORNA PORUKA: leona81

StaS onda ovdje?user posted image user posted image

Meri29, pa zar i viuser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1565
2.10.2011 9:35:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: nanika

IZVORNA PORUKA: Lady26

Moram ovu sliku podijeliti sa vama user posted image user posted image
http://imageshack.us/photo/my-images/829/p1020552m.jpg/

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 1566
2.10.2011 9:39:15   
bebacha
jutro
kako je Lana
moji obadvoje grozno kaslju,Ajli i nos curiuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1567
2.10.2011 9:48:35   
vila_7
IZVORNA PORUKA: leona81

pa nemas ovdje sta zachatavati kad je ovo chat tema....pa valjda ovdje imamo pravo!

bas je puno djecice bolesno!user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1568
2.10.2011 10:02:48   
Amani12
Jutrouser posted image
Kako su nam sva djecica?
Mi smo proveli noc bez ture,samo se jedanput budio da piski.
Moj deckic jos spava,pa se nadam da ce sve biti oki kad se probudi...
Vidim da su obrascici dobro izgrebani...user posted image
Sta je ovo s ovim turama? user posted image
Izgleda da ce biti jos jedan lijep dan,a mi doma...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1569
2.10.2011 10:09:02   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Amani12

Izgleda da ce biti jos jedan lijep dan,a mi doma...

Nemojte biti...
Lakse ce disati vani nego u kuci...a. hB, nema temperature...

Mi cekamo nanu, dedu i T. da se vrate s pijace, pa idemo u planineuser posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1570
2.10.2011 10:39:04   
Mya_81 RR
Amani, izadjite malo ako ne bude bilo temp. Neka uhvati malo zraka, sigurno će mu goditi.

Mene moje dijete otkako smo se vratile Iz SA zove imenom, ni jednom mi nije rekla mama, i pravo mi je smiješno to.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1571
2.10.2011 10:44:49   
Hanady RR
Jutrouser posted image

Moje cure su imale super mirnu noćuser posted image
Nevjerovatno nema ni slinica, nema ni kašljanja, hriptanja...možda jedino kod H malo se zakašlje al uredno i nešto ode i ispljuneuser posted image

Ella, nisam brisala ništa od napisanog. I neću ne bar jošuser posted image
naime imamo neki manji prostor u kome ćemo se svi navići na nova pravila.
Ovo je chat tema, ali ćemo se svakako svi zajedno truditi da je ne pretvorimo u hanumuuser posted image
Mislim da nam je to zajednički cilj, pa i ja sama kao forumašica sa vama ostalima učestvovat ću u ostavrenju cilja.user posted image

Mi planiramo odšetati do pionirske i negdje na ručkić sa curama. Nemaju ture i nije strašno za njih da izađemo, dan je divan a preumorni smo porodično i totalno smo napete dane imali, treba nam jedan divan dan zajednouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1572
2.10.2011 10:49:22   
nanika
Hanady zelim vam ugodan dan i da se lijepo provedeteuser posted image Drago mi je da su curice boljeuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 1573
2.10.2011 10:56:57   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mene moje dijete otkako smo se vratile Iz SA zove imenom, ni jednom mi nije rekla mama, i pravo mi je smiješno to.

Mya tvoja djevojcica je user posted image ,naprosto neodoljiva,bas mi je drago sto je vidjeh i uzivo user posted image Cmokni nam je,mama Mia

Hanady uzivajte,i vi Tajric user posted image Nanika user posted image
Ja poslusah Tajru pa poslah dijete sa mm u setnju,pa ce nam po dorucak. A poslijepodne opet neka setnja,mada me strah svih ovih  virusa,ali sta cu... Ture nema,ali hropti ...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1574
2.10.2011 10:58:51   
nanika
Amani jedan veliki user posted image i za vas. Ni mi nemamo temperature pa cemo u setnju malo kasnije. Svim bebicama zelim da brzo ozdrave. Zna li iko kako je Lanica?

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *