Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e joj sta je s tom turom ...vjerovatno i ovo ludo vrijeme,procitah da je danas najtopliji dan u oktobru od kada se mjeri temp.
tiki sam danas vidjela na bb,uzela je bolovanje i trebala je ici danas kod Lanice.Uglavnom cekaju da nova terapija pocne djelovati.Uzeli su joj urin pomocu katetera, pa sada cekaju rez da provjere da neam i urinarnu infekciju
svoj bolesnoj djecici brzo ozdravljenje i noc bez ture
Moj A takode slabo jede zadnja 2 dana :( Danas samo malo kifle i cokoladu...mozda ga i zubici zezaju,jedna mu je petica nikla pa vjerovatno trebaju i ostale.Mi ne stigosmo otici juce na stomatologiju ,mm nije mogao zbog posla...pa cemo kad njemu prodje ta frka aBd
Mala, neka si se javila...mislim cijelo vrijeme na Igija, zvala bih, al' rekoh da ne smetam sad si u frci oko njega ... bas mi je zao sto niste danas mogli ici
V. je zasad dobro, ali su me toliko isprepadale ove glupe temp. da samo hodam za njim i pipkam ga ...
Hanady, kako su cure...Koko, Amani, DMum sta je sa djecacima ...
Moji su bolje-hvala! I. nema više temp. a ni S. Ovaj stariji je danas imao samo4-5 proliva, a mlađi 2X-s tim da smo prestali sa dijetom-danas su sve jeli(pored dijetalnog)-više nemam srca da ih patim -šalim se, kako vidim da im hrana ne utiče na stolicu, ja sam im čak i onog soka dala od cvekle i pratećih voćki Ovo je nešto kratkotrajno izgleda, oni se eno igraju, nakon što su se dobro "izgombili" na bračnom krevetu, a ja idem na pospremanje i pranje odjeće
Samo da se javnemo... Moj djecak nema ture,ali jako hropinja,uskoro ce na spavanac pa cu mu staviti oblog od s .masti, strah me bronhitisa,jer se AD definitivno vratio,i obrascici i nogice Dajem mu panadol,zbog zubica,jer ga slomise Mala,Koko,Hanady,Dmum i sad i Tajra da nam djecica ozdrave Sve moje zenice i bebare
Vece i od mene, mi maloprije dosli, Lana vec spava a i ja cu ubrzo....jedva gledam na oci... Kono, IZVINI sto ne odgovorih na poruku, "luda kuca" danas... kako je sad Igi, bas mi je zao, nadam se da nije nista ozbiljno Amani, pa zar i A. bolestan, ccc....pa sta je ovo.... Za koga sam jos procitala, doublemum? Kako ? Svima veliki
Bilo mi je malo tesko u opstini....da nismo mm i ja dosli, ne bi bio niko osim njih , i onda dodje tatina kolegica...i to je to...kratko...vidim da je sretan, i zelim mu i ja od srca sve naj... Poslije se skupila familija (njegova) i evo, dosli smo oko 9 kuci...i tu su komentarisali, pozivitno naravno, moju novu liniju i stereo ... Uglavnom, ok sam, proslo, brat nije bio, radio...i tako... hvala sto pitas
dobro vece zene ja sam cijeli dan ko pos...... da izvinete! Noa pala lupila glavom i imali smo povecu cvorugu al je spala od maslaca ja je cijeli dan pratim,osim sto je plakala i nije bas bila za hodanja nekih 15 minuta- do sad je bila dobro,sad je otisla na spavanje. svi me smiruju i govore da je ok. a meni samo na pameti maleni od Amani koji je tek sutri dan pao u nesvjest joj što mrzim sebe ovakvu prepanutu i blesavu eto izjadah se ja malo vama
Bilo mi je malo tesko u opstini....da nismo mm i ja dosli, ne bi bio niko osim njih , i onda dodje tatina kolegica...i to je to
mila, kako sam razumjela tata se oženio? mnogo sreće..izvini, ja ko padobranac, ali da zaželim sve najbolje slika je krasna!!! malena je med
< Poruku je uredio gerberka -- 1.10.2011 22:09:58 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru