Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Igor mi je dobio temperaturu nepoznatog porijekla cak 39, dala mu panadol i sad je 38,5, nije uopste htio da spava, malo legao i ustao nece ne moze valjda, inace nista ga drugo ne muci. malo mu je guza crvena samo da nisu mokracni kanali
a mene stislo sve,popila sam onu vrecicu tylorhot pa se nadam da ce popustiti.
sorry zene jos jednom sto nisam dosla, mislila sam ali nisam rumenka mogla pod turom voditi.
apotekarka cuvaj se
hanady kako su cure danas?
bebacha imam kandidata po kojem cu ti poslati one stvari, ovu drugaricu tekju
< Poruku je uredio MALA1994 -- 1.10.2011 13:27:04 >
ja tražila trudnicke hlace jer imam od hlaca samo jedne trudnicke farmerke i na pijaci imaju iste, vala su mi seljaste da mi je od nekoga kupiti, da na bilo šta liće ako neka mamica prodaje nek se javi na pp ( postavit cu ja ovu poruku i na temama gdje su mama, al rekoh da oglasom sve pokrijem ) nikad njisam kupovala preko neta, dal je neka tako pokušala? pusaaa
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Kratko javljanje i od mene... Sejo je prehladjen i to dobro...zasad nema temperaturu sto ne znaci da je dobiti nece. Dajem mu paracetamol tri puta dnevno radi preventive i prehlade. Eto toliko od mene mada to nije nikakva novina kod mene...nazalost.
ako dođeš do njih, a da imaš neke toplije za ovo vrijeme ja bih ih rado kupila..pa ako treba skratila ako zatreba ili korigovala. Stvarno sam sve obišla, na pijaci jedino imaju one štofane, hladno u njima, više su za sunčano vrijeme, a idu kiše i hladnije vrijeme. hvala ti
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
gerberka imam ja trudnickih hlaca ali su mi sve kod jeleneT, ona ih probala kada je bila trudna pa ostale.
ako dođeš do njih, a da imaš neke toplije za ovo vrijeme ja bih ih rado kupila..pa ako treba skratila ako zatreba ili korigovala. Stvarno sam sve obišla, na pijaci jedino imaju one štofane, hladno u njima, više su za sunčano vrijeme, a idu kiše i hladnije vrijeme. hvala ti
imam samtane smedje te mislim da su mi ak kod tate i deblje crne kao farmerke ali deblji teksas one su gotovo nove.hajde kad skontam posaljem ti pp.
gerberka imam ja trudnickih hlaca ali su mi sve kod jeleneT, ona ih probala kada je bila trudna pa ostale.
imam samtane smedje te mislim da su mi ak kod tate i deblje crne kao farmerke ali deblji teksas one su gotovo nove.hajde kad skontam posaljem ti pp.
super
evo ga u kreveticu, ali nece da spava uopste, maloprije mu je bila 38,5 tura.nadam se da ga nece nista uhvatiti.
duša draga
mala1994, amani, koko...joj ...bas mi ih je zao...nadam se da ce sve na tome zavrsiti...
Meni na BB bilo super, stigla sam sa svim dragim zenicama pa progovorim koju, MM poslije dosao po mene,pa smo zavrsili na Ilidzi ...kad mi je ispricao sta mu je sve V. pojeo, pala sam na zuzu..rekoh,kad ti tako dobro jede od sad ga ti uvijek hrani
bebacha, imas pp
mala, nedostajala si...
Pozzz, šta ima novoga? Ja nemam vremena čitati-mi smo jučer cijeli dan i sinoć "prali maje g...."mislim da mi je S. imao 30-tak proliva jučer-ništa nije pomagalo, sinoć je iamo i temperaturu, ali hB paracetamol je usoije oboriti....ovaj mali isto 38.5 i sinoć i jutros, poneki proliv, sreća je pa jedu i piju sve što im nudim-tako da su "relativno dobro"-ja padam od umora....
on nece da jede ali zato puno pije pa sam mu dala supicu da pije iz flasice.