Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
veceras je Luka dobio temp i to 38, dala mu sirupa i spala na 37,1.a Igor se sada budio visteci i nece nista tek kad sam mu namazala peticu gornju dentinoxom smirio se .
ljubim ih obojicu... ...ozdravite brzo L. i I. Vedad vas pozelio
i mi smo pozelili Dadu ali nema nam nigdje dok ne vidimo sta je ovo
a pozelili smo i konu, mi smo bili raja i kada nije bila u liniji
ticherko- tako mi je zao, stvarno i od srca vam zelimo, sa sve baje brzo odu i da sto prije dođete svojoj kuci i zaboravite bolnicu ...ma sutra c e sve biti bolje...budi optimisticna...i misli+
naletih samo da vidim sta ima sa bolesnom djecicomm i onima sa cvorugama ..a vala je zavladalo..prelazi su uvijek bili gadni, ali ova je god. specificna...nama izgleda nicu 5-tice, pa slabo jede, mucan ko kod prvih zubica
< Poruku je uredio iv@ncica -- 3.10.2011 0:47:50 >
Nadam se da je Lana jutros bolje. Ajla opet kaslje,al ono uzasno.cini mi se opet laringitis al i grlo joj je skroz zatvoreno al nije crveno.odvedo je sad pedijatrica i nadam se da ce mi dat uputnicu za Orl.prosli put kad sam je vodila njemu bilo joj samo grlo oteceno i reko mi da obavezno je dovedem kad bude bolesna da on to pogleda,da je pedijatri ne truju antibioticima.uglavnom ne prespavana noc je iza nas.Alen skroz malo kaslje al bas se truidi slajm izbacit.mislila sam da cemo moci primit MMR ove sedmice al et,zbog seke,opet nista.
dobro jutro žene..teacher nadam se da je danas situacija bolja, ljubi hrabricu malu svoj bolesnoj djecici želim da sto prije ozdrave. mi se sinoc vratili iz Dubrovnika,isli na svadbu u subotu i u nedjelju ostali na kupanju.. cak se i Nikola kupao ,more je toplo ma ljepota jutros je plakao kad sam ga odvela u vrtic, kaže ici ce na more plivati
Jutrooooooooo, kako su djecica? Sva redom, kono, Hanady, Teacher, Doublemum....jesam koga zaboravila?
IZVORNA PORUKA: tekja
a pozelili smo i konu, mi smo bili raja i kada nije bila u liniji
udarila joj slava u glavu...da si samo vidjela - zena glavna atrakcija na BB ...al' znas nju, nije ona od onih sto lebde
aman zaman.... Ma da me vidite jutros, sa suzenim hlacama....hebo Crnu panteru i Heidi Jedva sam cekala jutro (bez zezanja) da obucem suzene hlace...kao dijete....
Jutro Teacher ljubi nam Lanicu,drzimo fige da sto prije terapija pocne djelovati,dusa mala... Salmy sretno mila na razgovoru,da sve prodje extra,pa da sutra kaficu pijemo Mala,dmum,Hanady kako su djecica? Mi smo ok,za sve su krivi zubici,pa dok ne niknu bit ce borbe... Sad se laganini spremamo,idemo malo u setnju pa kod moje tetkice Sve zenice saljemo vam zagrljaj
Imam i ja jednog malog kuhara,decko uziva u kulinarstvu Bilo da su poslastice sa maminim tijestom za pite,sa pijeskom ili sa neviddljivim sastojcima,on bas uziva... Samo da znate,to nije povuk'o na mene nego na svog babija...