Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
de vi meni recite je li ovo moje dijete udure sad nam dosao rodjak kojeg se ja ni nesjecam...covjek je mene vidio zadnji put kad sam bila haman ko Andrej a moj Andrej njemu odmah u krilo...mazi se...nix stid, nix sram...kako djeca inace...sva djeca koju sam ja do sad upoznala se stide i srame...ja fakat ne znam je li ovo ponasanje uredu ...nije mi majkemi smijesno koliko se pitam
dadada ban al ne zbog kršenja pravila već silnog čuđena jer ti je dijete mazno
Vecer....Umorna sam... Techerka se nije javljala kako li je Lanci Kod mene stanje ne znam sto bi rekla... Kad sam dosla s posla u 18 i 30 Antonio je izgledao lomljeno,nemocno,okice se sjaje,nista jeo nije sem pola jabuke,izmjerim mu temp(uz djelovanje paracetamola) kad ono 39 ,stavim mu cepic ,i onda ga uspijem nahraniti pojeo je prilicno pirea sa saftom,jedan kuhani batcic iz juhice s kruhom,jabuku,sokic...kad se smanjila temp.zaigrao se izmjerim mu u 21 h 37,1 priliocno spala,međutim oko 22 i 30 poceo se tresti i pospan bio dam mu kasiku parac.sad nije previse vruc izmjerit cu mu oko pola 1 tad smije ponovno cepic aku bude bilo potrebe....Mlijeko ni jednom nije htio popiti,nisam ga previse ni silila....Uh...Samo da nece tura rasti nocas....ili je virusno ili grlo I ja sam s grlom grozna krajnik lijevi i zlijezde haos,misici me bole,slabost ali natjerala sam se i idpeglala 3 masine vesa,mm-ove kosulje me smorile,sad cu na tusiranje i cekati mjerenje temp...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
dobro... one nemaju tur, stali i nosići...ne kašlju
jedino mi dans mlađa nije kod amme spavala...al skontala sma da svaki ponedeljak nakon vikedna sa nama tako s eponaša... i ne jde joj ništa... meni je lijepo ručala tako d anije ni grlo u nekom stanju da se plašim...
nemama pojma šta bi sa njih u petak i subotu al fakat pa onolika tura
a kolika je tura opasna kod djece ??? Znam ono kad je bio ispod godine doktor kaze da ga ne donosim dok ne bude 40 BOgu hvala nije nikada ni bilo , ali znam da kod djece je to malo drugacije sada ne znam od kako je godina kad je alarmno ??
Npr. farah mi hropti, pa nos dugo curi, pa neće da jede...ja u tom slučaju i sa 38 turom idem doktoru odmah jer se bojim brohitisa da je preslušaju... a sad je imala u petak i 39 nisma je vodila prošla tura i ona OK...
Dok sa H sam strašljivija jer njoj tura teško spada i svako lijek koji joj dajem njoj djeluje samo 2 sata... ako je tura stalno do 38.5 do 40 stepeni nju em izmori em počne buncati i onda ja i znam dal je to zagnojeno grlo il nije... a recimo sad je imala 40 i u petak i u suboru al je jela i pial regularno a nalaz urina joj steliran a seka joj ima turu u isto vrijeme i ja je nisma vodila
uh Hanady kod tebe baš frka držim fige da djevojčice ozdrave I kod mene je malena imala turu par dana i do 40, urin bio ok, nosić ok, al grlo malo crveno, dali joj antibiotik amoxibos.... nakon prvog dana korištenja tura nestala Tiki gdje si? kako je Lana?
Znaš šta mi kaže mama moja vesela... Tvoja djeca kao da na grani spavaju...ko biva ja ih ne pazim...a reko e neće moći...dobro meni reče bambika...sve ću im ove fore za imunitete poukidati i neću za njima trčati jel im hladno jel im toplo imaju li čarabe...hamana što ih više pazim one gore
Al sad su OK...smao da potraje... nešto konram d anije bio virus al kako piju ovaj imunoglukan d anisu ojačale pa brzo poršlo
Nego, ja zvala eacher danas i govorna pošta mis euključivala...kontala odletiti malenoj nešto odnijeti d aje malo razveseim od mojih cura...al ne javi mi se
pročitah da si je zvala, ja sam danas bila u frci na poslu, ne digoh glave cijeli dan tako da je nisam zvala.... sve kontam možda ju je i mama zamijenila pa je otišla kući odmoriti, javiće se ona već, zna da mislimo na nju
a i sama sam ti takva, i meni se čini što je više pazim ona se brže nahladi, aman šta je ovo, gledam one male Rome goli, bosi a ništa im Majke mi čovjek nije pametan sama sebi kažem pustiću je malo neka "ojača" al djavo mi ne da mira pa samo trčim za njom oblačim je, dajem med i sl sad se i razmazila i počela da tepa i da se ponaša kao beba od godinu dana muž kaže ah razmazila si je, ona okom ti skokom al kontam šta da radim kad je nahladjena il ima turu nego da "trpim" njeno tersanje ne znam radel vaša djeca isto al moja malena mene ubi sa onim skloni se, uzmi me itd ja sve prepisujem tome ajde kenjkava je, nije još dobro prizdravila al .... Boga mi zeza ona mene